Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • King Installer'dan Select File ile apk seçtiğimde seçim yapmıyor, install as king dediğimde "Please select a file first" uyarısı veriyor.

Bu sorunu yaşayan ya da çözen var mı?

• arion kullanıcısına yanıt

KingInstaller uygulamasına gerekli dosya erişim izinlerini verdiniz mi? Select File'a tıkladığınızda telefonun dosya yöneticisi açılıyor mu?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Evet gerekli izinleri verdim. Select File’a tıkladığımda dosya yöneticisi açılıyor ve dosyayı seç diyorum, ana ekrana dönüyor ama dosyayı seçmiyor.

Video Eklendi:https://www.youtube.com/shorts/KfjDar3CzB8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arion -- 12 Temmuz 2022; 12:23:58 >
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt

Merhabalar, mesajınızı yeni görüyorum hocam. Ürünü Türkiye'ye sipariş etmiştim. Kargo ücretini satın alma esnasında ödüyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla ürünün fiyatı 10 dolar daha artmış. Gümrük ücreti fazla bir şey çıkmamıştı ancak günümüz koşullarında değişen bir şey olmuş mudur net bir şey söyleyemiyorum maalesef.

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

Select File'a tıkladıktan sonra sol üstte 3 çizgi olarak bulunan hamburger menü ikonuna tıklayıp diğer "Şuradan aç:" seçeneklerini de deneyebilir misiniz? Farklı dosya yöneticisi uygulamaları üzerinden seçmeniz mümkün olabilir.

• Onu da denedim ama yine aynı sonuç var maalesef. Başka bir android telefon bulunca onunla deneyeceğim. Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile deniyorum belki bu markada sorun vardır.

KingInstaller kullanmadan, apk indirmeden AA Engelsiz uygulamam üzerinden yüklemeleri yapmayı dener misiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=RodroJ6Lfok açıklama kısmında AA Engelsiz indirme bağlantısı mevcut.

• RhPolitik kullanıcısına yanıt
    Deneyip haber veriyim.
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler. Aldığım araçta önce Full Link açtırmam gerekiyor, onu halletmem lazım. Sonrasında sipariş geçerim ben de, gönderimde bir sorun olmadığını öğrenmek iyi oldu.

• RhPolitik kullanıcısına yanıt

Evet bu yöntemle kuruldu ve oldu.

Teşekkür ederim.

• Merhabalar Oppo Reno Pro 4 te maalesef ki olmuyor bildiğim kadar diğer oppo larda da olmuyor yok mu bunun bir çözümü AA Engelsiz, KingInstaller, vs anlatan tüm yöntemleri denedim olmuyor

• Selamlar, sonunda telefonu root ladim

Root li telefonda ekran yansıtma nasıl yapabilirim. Android auto da yüklü değil şu an

• Bu konuda yazan yöntemler için telefonda herhangi bir root işlemi gerekmiyor.

Konunun ilk mesajında yazan yöntemi ya da @RhPolitik'in paylaştığı AA Engelsiz uygulamasını deneyebilirsiniz.

• Tv+ Netflix icin Cozum var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Tv+ Netflix icin Cozum var mi ?

Çalışır durumda olan bir IP TV'nin m3u dosyasını Fermata Auto uygulamasına gösterdiğinizde TV kanallarını izleyebiliyorsunuz.

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt

Telefonunuz sanırım Oppo marka benimki oppo çok uğraştım olmuyor root ile olursa bilgi verin ben de root yapacağım teşekkürler

• telefon xiaomi mi note 10

güncel yöntemler ile android auto da görüntü aktarma son android auto sürümlerinde çalışmıyor (engelsiz dahil)

root lu iken android auto yu hiçbir şekilde bağlayamadım

benimce çalışan bir görüntü aktarma vs varsa telefonu ve android auto yu güncellemeyin ;

su an benim için tek çözüm eski rom a geri dönmek galiba (telefonun güncel sürümü ile eski android auto sürümleri de çalışmıyor)

• slm arkadaşlar ben burda yazan ların hepsini baştan sonar tekrar tekrar yaptıgım halde giriş yapamıyorum cıhazım oneplus 7t pro yazılım sürümü android 11 yuklu arac daki multi medya android 10 var 10 inç sontadan takılmış bir multimedya xy link yt5760b cıhaz özelliklerinde yazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozisalli67 -- 1 Eylül 2022; 20:10:4 >
  • ozisalli67 O kullanıcısına yanıt

Aracınızdaki multimedya ekranında Android Auto özelliği yoksa eğer bu konuda yazan yöntemler ile ekrana görüntü aktarımı yapamazsınız.

• hepsi yuklu aracta telefonda bu konuyu bastan aşagı okudum ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozisalli67 -- 4 Eylül 2022; 18:42:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.