Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracınızın multimedya sistemi Android Auto desteklemiyorsa maalesef bu konudaki yöntem ile aracınızda video oynatamazsınız.

Aşağıdaki gruba üye olup aracınızda Andoid Auto çalıştırabilmek için işlem yapılıp yapılamadığını sorabilirsiniz. Daha önce Egea aracıma işlemleri burada yaptırmıştım.

https://www.facebook.com/groups/Fiatuygulamalari/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.gruba bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

cevap: hayır gizlemiyor

şu koca çubuğu gizlemenin yolunu Bi bulamadık

Cihazda root varsa Substratum uygulaması ile Extras for AA teması kullanılıp Android Auto yamalanabiliyor. İncelerseniz her türlü modifikasyon mümkün ama benim cihazımda root olmasına rağmen desteklemedi. Telefonumda Android Auto'nun yapısını bozuyor, başarısız oluyor.

• Android Auto üzerinde ipTV kullanımı anlatım videosudur.

MKyoutube
    Android Auto ekranından izlemek için ücretli satın aldığınız ipTV m3u listenizi kullanabileceğiniz gibi internette ücretsiz olarak dağıtılan listeleri de kullanabilirsiniz. Bu güncel listeleri küçük bir internet aramasıyla bulabilirsiniz. (Örnek arama: Türkiye m3u list github) Bu tarz listeler bir süre çalışıp daha sonra çalışmayabilir. Listelerinizi zamanla güncellemeniz gerekebilir. Videoda kullanılan ipTV listesi: https://itasli.github.io/TURKTV/index.m3u Videoda kullanılan video listesi: https://raw.githubusercontent.com/itasli/TURKTV/master/vod.m3u Fermata Auto nasıl yüklenir, nasıl kullanılır, AA Engelsiz ve diğer videolar için kanalımdaki video listesini kontrol edebilirsiniz. Anahtar Kelimeler Fermata Auto, Android Auto ipTV, Android Auto ipTV izlemek, Android Auto ipTV listesi, ipTV m3u listesi, Türkiye ipTV m3u listesi, Türkiye ipTV m3u, Türkiye kanallar ipTV m3u listesi, Türkiye ipTV adresi, ipTV izlemek, Arabada ipTV izlemek, Araçta ipTV seyretmek, Android Auto ipTV nasıl izlenir, Arabada ipTV nasıl izlenir, #AndroidAuto #FermataAuto #ipTV #AAEngelsiz Not: Videoda anlatımı yapılan listeler ve içeriklerle kanalın herhangi bir ilişkisi yoktur. Listeler tarafımdan oluşturulmamıştır. Videoda sadece teknik anlatım yapılmaktadır. Sorumluluk, listeleri oluşturan veya kullanan kişilere aittir. İçeriklerin lisanslı platformlardan izlenmesi gerekmektedir.
    https://www.youtube.com/watch?v=b_X1QQAFaiU&feature=youtu.be

• Cartube çalışmıyor bende ya paralimi oldu acaba bilen var mı?

• FunnyxD F kullanıcısına yanıt

14 numaralı videomdaki AA Engelsiz yazılımı ile CarStream vb uygulamalardan birini yükleyip deneyin. Eğer kullanabilirseniz CarTube yazılımından kaynaklıdır.

• RhPolitik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, hemen kontrol ediyorum 😊

• @RhPolitik Oppo Reno 4 Pro da bu uygulamaları herşeyi yapmama rağmen hiç çalıştıramadım. Çözümü bulundu mu acaba ?

• Hocam ben kablosuz istiyordum ve ne hikmetse kablosuz da bağlandı ama bir süre sonra hücresel veriyi kapatıyor internet bağlantısı kopuyor bunun için ne yapmam lazım

• Yeni video geldi; AA Radyo uygulamasını anlattım. Ayrıca yeni sürüm AA Engelsiz yazılımı da videoda...

MKyoutube
    Android Auto üzerinde kesintisiz müzik zevki için AA Radyo hazır! Frekans değişikliklerinden, olumsuz hava koşullarından ve yolculuklarda oluşan kesintilerden etkilenmeden zevkinize göre binlerce radyo kanalı elinizin altında. Yeni sürüm AA Engelsiz yazılımımız ile kurulum yine çok kolay... AA Engelsiz v4 (12.04.2022) : https://drive.google.com/file/d/1OAT878pJrP2nzX10eYmvPcZ4HbrJAXwo/view?usp=sharing #AndroidAuto #AAEngelsiz #AARadyo
    https://www.youtube.com/watch?v=2pkIG1FLtXk

radyo uygulaması yüklenmedi paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu. Android 11.

Evet, 11'de uyumsuzluk var sanırım. APK modifiye edildiği için olabilir. Play Store'dan Simple Radio olarak orijinal halini yükleyebilirsiniz.

o hali de android autoda çalışıyor mu?

Android 11 sorunu düzeltildi.

• Merhaba. peugeot 3008 aracımda ve kendi telefon kombinasyonumda maalesef olumlu sonuç alamadım. telefonum one plus 9 pro modeli. 6-7 aylık bir model. ve android 12 güncellemesi aldı. AA engelsizdeki tüm işlemleri sırasıyla yaptığım halde fermato auto arac ekranında görünmüyor. sadece fermato control görünüyor orada ise vıdeo ve tv lerin sesı geliyor. görüntüsü gelmiyor. car stream ve diğer programlar arac ekranında görünüyor ancak hiçbirisi çalışmıyor ve bu sürüşte yeni mesaj gelmedi hatasıyla karşılaşıyorum. AA Engelsiz ve ekli olan programların hepsi normal ve cok iyi çalışıyor eşime ait Andorıd 10 ve mi 8 telefonda denedim ip tv abonelik ve car stream normal çalışıyor. gercekten büyük emek verilmiş. yazanı tebrik ediyorum. you tube da kendisini takipteyim. ama dediğim gibi androıd 12 ve ona bağlı gömülü gelen androıd autoda sonuç maalesef olumsuz. Autonun alt versiyonlarını yükleyınce arac bağlantısında zorunlu hemen güncelleme istiyor. benim kombinasyonumu kullananları bilgilendireyim ki boş yere uğrasmasınlar dıye yazdımbelki 20-30 ayrı androıd auto ve farklı seyler denedim olmuyor maalesef. Ümitle beklemeye devam edeceğiz.

• metinbahadir M kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende de 3008 var. Samsung S20 FE telefonumla fermato ve AA mirror ı sorunsuz kullanıyorum. (AA engelsiz üzerinden indirilmiş). Mirrordan ses transferi de gayet iyi.

• Merhaba, bende de 3008 var. Redmi note 8 pro telefonumla fermatolar çalışmasına rağmen ve AA mirror çalışmıyor. (AA engelsiz üzerinden indirilmiş). Bir çözüm önerisi olan olur mu? AA mirror un videodaki gibi ayarlarını yaptım. İlk önce telefonun ekranı geliyordu bastığımda siyah ekran olup telefonda açılıp arabanın ekranında çalışmıyordu. şimdi hiçbirşey gelmiyor arabanın ekranına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odt1903 -- 10 Mayıs 2022; 12:18:36 >
  • Merhaba, Superb aracımda telefonu araç ekranına yansıtıp ordan kontrol etmek istiyorum, mirrorlink ile bağlanamadım ama Android auto ile bağlanıyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partir -- 11 Mayıs 2022; 20:44:40 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Merhaba, ürünü Türkiye'ye mi sipariş etmiştiniz? Gümrük ve kargo masraflarıyla ne kadar tutmuştu?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.