Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aa store yukledim ama update cikiyor, update ediyorum ama yine update cikiyor, ilerleyemiyorum. Bunun bir cozumu var mu
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

AAStore yerine ilk mesajda yer alan KingInstaller üzerinden kurulum yöntemini deneyebilirsiniz.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sistemde iptv izlemeyebilmemiz mumkun mu acaba? Aastore dan zorlada olsa programi indirdim ama linki kabul etmiyor yada acamiyor sanki, baska bir program bulunabilir mi
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

Dilerseniz AA Engelsiz uygulamam üzerinden Fermata Auto yükleyin. TV bölümünden IPTV bilgilerinizi girin. Bu uygulama üzerinden IPTV içeriklerini de takip edebilirsiniz.

• yandex navigasyon için bir yöntem varmı? android auto da yandex plus üyeliği istiyor fakat yandex plusa nasıl üye olunacagı yandexin sitesinde bile net değil (yada ülkemize kapalı emin değilim ) ,sonuç olarak yandex navigasyonu bu android autoda nasıl kullanabiliriz yöntemi çözümü nedir?

• RhPolitik kullanıcısına yanıt

Merhaba arkadaşlar,

Android 8 telefonuma Android Auto v8.6 kurdum, başarılı olamayınca v6.6 ve v7 kurdum.

AA Engelsiz ile uygulama kuruyorum ama Android Auto'da görünmüyor. Sebebi ne olabilir?

Not: Geliştirici seçeneklerini açtım. Bilinmeyen Kaynakları etkinleştirdim

AAMirror kurdum, bu uygulama Android Autoda göründü, Ama Farmata Auto ve Screen2Auto görünmüyor.

Sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 24 Aralık 2022; 1:16:6 >
  • Merhaba arkadaşlar;

kurcalaya kurcalaya Screen2Auto sorunu çözdüm sanırım. Hangi işlemler işe yaradı bilmiyorum.

-Android Auto v7 kurdum.

-Geliştirici modunu açtım.

-Geliştirici ayarları altında "Hata ayıklama günlük kaydını zorunlu ..." , "Bilinmeyen kaynaklar" ve "Hata ayıklama yer paylaşımını etkinleştir" seçeneklerini aktif ettim.

-Geliştirici ayarları altında "Tüm verileri temizle" seçtim.

-Önce https://inceptive.ru/ sitesinden Screen2Auto v3.5.6 indirdim. Root yetkisi verdim. Android Auto altında görünmedi. Screen2Auto içinde Other Settings -> AAUnlock altında en üstteki seçeneği tıkladım, sağ alt kırmızı menüden Trigger manager , Activate autoplay navigation kısımlarını kurcaladım (4PDA sitesinden bununla ilgili cümle: Unlock third-party applications using AA AIO TWEAKER , or a patcher built into S2A.)

-Yine Android Auto altında görünmedi.

-AA Engelsiz v5 uygulamasından Screen2Auto v3.6.4 indirdim. Uygulama sahibi @RhPolitik hocam Screen2Auto'nun paket adını değiştirmiş. ve 3.5.6 ve 3.6.4 aynı anda kuruluyor.

-Kurulum sonrası Android Auto altında Screen2Auto göründü.

Tabi hangi işlemlerim işe yaradı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 24 Aralık 2022; 12:17:37 >

• musti35 kullanıcısına yanıt

artık o kadar zor hale geldi ki ben kurcalamayı bıraktım. zaten telefona güncelleme gelince ekran yansıtma çalışmıyor. telefonun normal güncellemesini yapınca eski android auto versiyonları da çalışmıyor. ben işin içinden çıkamadım Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor ,

• Bu uygulamalar güvenilir mi?
  • Anasayfadaki bu yazi tam olarak ne demek tam anlamadim ?

Aşağıdaki yöntem Google'ın getirdiği engellemeler dolayısıyla geçerliliğini yitirmiş durumdadır, aşağıdaki işlemlerin geçerli olabilmesi için her seferinde tekrar tekrar Android Auto'nun önbelleğini temizlemek gerekmekte.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

İlk mesajda 2 farklı yöntem bulunmakta. Mesajın alt bölümünde bulunan yöntem ilk başta kullanılan eski yöntemdi ancak Google engelleme getirdiği için artık mesajın başında yer alan yöntem kullanılmakta.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam aa store u indirip cartube falan indirdim birde custom app vs android auto baslaticisinda goruldu ondan sordum asagi inip aracta bakmadim aciikcasi :)
  • Custom appteki url yi nasil degistirebiliriz degistiremedim bir turlu sildim ettim ?
  • Carlinkit 4.0+Kablosuz sarj baseus golden conector cakmaklikta biri type c digeri type a cihazi soyle birsey yaptim

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor
  • t.k

• arkadaşlar merhaba. Telefonum realme-oppo android 11 -coloros yüklü. Her şeyi yükledim. Bilinmeyen kaynakları açtım arabada uygulamaların hepsi gözüktü. Fakat hangi uygulamaya girersem gireyim "yeni mesaj yoktur" yazısı çıkıyor ve hiçbiri çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

• Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. 2018 Subaru XV aracımda şıkır şıkır çalıştı. Fikir vermesi açısından paylaşayım; cihazım Samsung s21fe güncel rootsuz sürüm. Android auto güncel sürüm.

• opel combo aracımda ben de denedim bugün, çalıştı. bakalım YouTube sesli aramayı da çözersem daha güzel olur.
  • Aa mirror ve benzeri uygulamalarda "sürüş sırasında yeni mesaj gelmedi" uyarısı alıyorum. Ekrana sadece ses geliyor. Hiçbir şekilde telefon ekranını yansıtamıyorum. Herşeyi denedim. Nedir sorun?
  • Merhaba telefonu değiştirdim engelsiz uygulaması indirdim. Fermate filan kullanabiliyoruz ama aamirror lar çalışmıyor daha doğrusu ses geliyor ama görüntü yansımıyor hangi ayarı yapmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.