Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer Fermata Auto'yu kullanamıyorsanız telefonunuzdan hem Fermata Auto'yu hem de Fermata Control'ü kaldırıp güncel Fermata kurulum dosyalarını KingInstaller üzerinden yüklerseniz tekrardan kullanabilirsiniz.

• Konuya yeni bakanlar için hatırlatma. AA Engelsiz ile pratik, sorunsuz, ücretsiz, kısıtlamasız - kotasız yükleme yapabilirsiniz.

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz ÇalışmıyorMKyoutube
    AA Engelsiz yazılımı sizlerle... Eğer Android sürümünüz veya cihazınız destekliyorsa, Android Auto için yararlı birçok yazılımı sorunsuzca yükleyip kullanabileceksiniz. (APK dosyaları açıklamanın altında) AA Engelsiz uygulamasını yükleyin, istediğiniz yazılımın adına tıklayın ve arkanıza yaslanıp bekleyin. AA Engelsiz uygulamasını güncellemeniz gerekmiyor. Uygulama içindeki yazılımlar güncellenince bir bildirimle bilgi alacaksınız. Yüklemek istediğiniz güncellenen uygulamayı kaldırıp AA Engelsiz içinden tekrar yüklemeniz yeterli olacaktır. ●● Notlar ●● ► Biz bilgisayarcılar der ki; çalışıyorsa kurcalama :) ► AA Engelsiz yaşadığınız her sorunun çözümü olamaz. AA Engelsiz yapılan işlemleri sadeleştirmeyi ve işleri biraz daha kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. ► #AAEngelsiz telefonunuzda, #Android sürümünüzde, #AndroidAuto sürümünüzde çalışmayabilir. Çünkü onlarca farklı değişken söz konusu ve her durumu test etmem mümkün değil. ► Bu uygulamanın kullanılması ile (veya öyle sanılarak) yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluktan sorumlu tutulamam. Uygulamayı yükleyip kullanmak sizin sorumluluğunuzdadır. İzlenme süresi gerektiği için sinema tadında bir video oldu, kolay gelsin :) AA Engelsiz APK (v3): https://drive.google.com/file/d/1NfGON8ondpIX5Y5qiG9CvxdHLZS5IQ0F/view?usp=sharing (15.03.2022) AA Engelsiz APK (v4): https://drive.google.com/file/d/1OAT878pJrP2nzX10eYmvPcZ4HbrJAXwo/view (12.04.2022)
    https://www.youtube.com/watch?v=RodroJ6Lfok
  • Corolla için ekrana video yansıtmak istiyorum hangi sistem çalışır durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajındaki linkler güncel durumdadır, KingInstaller üzerinden Fermata Auto ve Fermata Auto Control uygulamalarını yükleyebilirsiniz.

Corolla nın kendi miracastı ve telefondaki normal smart wiev ile gayet güzel yansıtma işlemini yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt

Hareket halinde Video oynatabiliyor musunuz hocam? Ben de ekran yansıtıyorum ancak hareket halinde video oynatamıyorum.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam aralarda güncelleme sonrası video oynatma engellendi yazmışlardı. Konudaki linkleri deneyeyim

İlk mesajdaki linklere tıklayınca dosyaları indirmeden paket yükleyici ile açmak istiyor ve ötekinde yapınca da KingInstaller üzerinden kurulum yapamıyorum. Bunun bir yolu var mıdır?

• y.suat kullanıcısına yanıt

Denemediyseniz eğer bu başlığı Chrome internet tarayıcısı üzerinden açıp dosyaları telefonunuza o şekilde indirmeyi deneyebilirsiniz.

Belirttiğiniz şekilde tarayıcıdan indirip kurdum. Android Auto'ya indirilen programlar eklendi. Şimdi sanırım direk çalışacak. Deneyip göreceğiz ve olduysa daha keyifli yolculuklar geçireceğiz. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Rica ederim hocam. İlk mesajda yer alan ilk yöntem halen güncel durumdadır, devamındaki yöntem ise belirttiğim şekilde geçerliliğini yitirmiş durumdadır.

• y.suat kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, umarım memnun kalacağınız bir deneyim olur.

Dayanamadım hemen arabaya inip denedim ve sonuç youtube için olumlu. Şimdiden teşekkür ederim.
    Telefona video, film vb.indirip izlemek için sanırım ek bir program gerekiyor.
    Programa da gerek yokmuş klasöre erişim izni verince tamam oldu. Çok teşekkürler 👍🏻
    Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.suat -- 9 Temmuz 2023; 14:51:27 >
    Araç corolla ise ufak bir işlem gerekiyor miracast tan ve usb den video oynatmak için

• Arkadaşlar merhaba, ben de kurdum şu an ekrana yansıtıyor fakat klasörde klipli şarkıları açarken eğer o şarkı daha önce dinlenmişse nerde kaldıysa ordan başlatıyor. yani eğer o video daha önce belli bi yere kadar gelindiyse tekrardan açılınca aynı kaldığı yerden devam ediyor. baştan başlamıyor. ayarları kurcaladım biraz ama bulamadım pek bir şey, sizin bilginiz var mı nasıl videoların her seferinde baştan başlayacağına dair?

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Arkadaki kablolar dan yapılan işlem mi hocam? Buradaki programla işlem yapmadan yansıtma olur diye düşünmüştüm ama olmadı maalesef

Evet maalesef

• Vw aracımda ne yaptıysam ekran yansıtma ve video izlemeyi başaramadım. İki ayrı telefonla da denedim olmadı. Telefonun biri android 11 versiyon ve root lu. AA mirror ve fermata uygulamalarında da aynı sorun hep. "Bu sürüş sırasında yeni nesaj gelmedi" hatası.
    Fermata da videoyu açıyorum ama sadece ses geliyor, görüntü yok. AA mirror hiç bağlanmıyor. Android auto yeni eski her versiyonda denedim, king installler ile yükledim falan hiç olmuyor. Screen2auto uygulamasını ne yaptıysam android auto uygulamasına tanıtamadım.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Fermata'da ses var görüntü yok ise Fermata ayarlarından media engine kısmından oynatma motorunu değiştirmeyi deneyin.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

Maalesef sonuçsuz.

Araçla ilgili heralde, çözemedim ne yaptıysam.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.