Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
137
Favori
221.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba geliştirici açtım daha önceden. Fakat başlatıcıyı özelleştirmede carstream ve fermate auto görünmüyor yine de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dzi1907 D kullanıcısına yanıt
    Ben de aastore ile aynı sorunu yaşıyorum. Telefon oneplus 9 pro. Diğer uygulamaları denemek lazım galiba.
    Edit: AAAD denedim o da gözükmedi. Kinginstaller son sürüm ile auto widget yükledim şuan başlatıcıda gözüküyor. Henüz araçta denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 25 Eylül 2023; 12:8:25 >
  • Elinize sağlık.

• Android 13 için android oto dan iptv , video izleme şansı var mı şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musti1538 M kullanıcısına yanıt

Fermata Auto yunçalıştırırsanız iptv m3u listesini fermata ile çalıştırabilirsiniz

• Arkadaşlar merhaba, benim peugeout 408 aracımda fotoğraftaki gibi bir sıkıntı oluşuyor. Hangi uygulamayı açarsam açayım yandaki haritalar uygulaması hep orada kalıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu acaba? Fermata uygulamasında videoyu tam ekran yapsam da değişen bir şey maalesef olmuyor.

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Daha öncede sorulmuş ancak sorun çözüldü mü bilmiyorum.

Aracımda android multimedya var, İptv için Fermata Auto yu kullanmaya çalışıyorum, m3u listesini yükledim ancak sadece ses var görüntü gelmiyor.

Telefonda da denedim, oda aynı şekilde sadece ses geliyor.

Youtube sekmesine geçiyorum sorun yok ancak klasörler kısmında m3u oynatma listesi yükleyerek görüntü alamadım.

• müzikadamı kullanıcısına yanıt
    Aracınızda android multimedya mevcut ise neden fermata kullanıyorsunuz anlamadım, play store da daha güzel iptv oynatıcılar var öyle kullanmanızı tavsiye ederim.

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Play storedan baktım iptv oynatıcı ama bu sefer telefondan internet paylaşımı yapmak lazım, cihazı internete bağlamam lazım.

Birde xciptv yı kullanıyorum android telefonumda, bunu multimedyada kullanmak için tablete yükledim, bilgileri doldurmak zor geldi :)

Andorid auto üzerinden harita müzik vs hepsini komple tek yerden kullanmak rahat ve kolay geliyor.

Fermata ile çözemezsem tabi mecburen bu şekilde kullanacağım.

• Pardon, android auto ile fermata üzerindende aynı interneti zaten harcayacaksınız, eğer multimedya işlemci iyiyse hiç gerek yok, tabi tercih meselesi. 🙏

Tavsiye edeceğiniz programlar hangileri sorunsuz çalışan ?

• Playstore üzerinden; televizo, exream download güzel programlardır

• Dostlar bişey soracağım, fermata auto ve controlü yüklüyorum fakat ne yaparsam yapayım, control gözükmesine rağmen fermata auto android auto nun içinde çıkmıyor, neden olabilir

Evet bende de düne kadar çıkıyordu bugün silinmiş Google banlamış programı

• Çok ilginç ya, başka bir programıda android auto da gösteremiyoruz bir türlü

• Çok uğraştım ama şuanki sistemde, android auto içinde fermata auto yu bir türlü gösteremedim, demekki iyi engellemişler, fermata control geliyor auto gelmiyor, play storedan fermata media denedim o da sadece ses veriyor.

Telefonunuzda yüklü olan Android Auto'nun versiyon bilgisi nedir? Bende şu an 10.8.634424 nolu sürüm yüklü ve "Başlatıcıyı özelleştirme" seçeneği altında Fermata Auto gözüküyor. Yarın araçta çalışıp çalışmadığını deneyeceğim. Sizde Anroid Auto'nun "Başlatıcıyı özelleştirme" bölümünde Fermata Auto gözüküyor mu?

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor
  • Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

Bendekide aynı sürüm ve nasıl yüklersem yükleyeyim olmuyor

Başlatıcıyı özelleştirme bölümünde Fermata Auto gözüküyor mu, kontrol edebildiniz mi?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Her yükleme de bakıyorum, control geliyor ama fermata auto gelmiyor, biraz önce dediğim gibi play storedaki geldi ama işin garibi telefonda m3u gösteriyor, android auto içinde sadece ses veriyor.
    Sorunuzun asıl cevabı bizim fermata auto gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.