"com.android.browser beklenmeyen şekilde durdu. Lütfen yeniden deneyin" ZORLA KAPAT
yazısı çıkıyor ve browser çalışmıyor.
Bir türlü düzeltemedim.
Fabrika ayarlarına geri dönmek istemiyorum. Çünkü widget'lar ayarlar şifreler falan hepsini kurmak 3 günümü aldı.
Onları kaybetmek istemiyorum.
Sadece browser'ı kaldırıp yeniden yüklemenin bir yolu var mı? Yada tamir etmenin.
Saygılar
Malesef öyle bir seçenek yok. Acaba telefonunuz hanig model?
Telefon desire.
Sorunu çözmeyince resetledim ve tekrar kurdum düzeldi. Fakat bana pahalıya patladı. Backup hemen hemen hiçbir işe yaramıyor bütün ayarları baştan yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: St.RapLéz
Malesef öyle bir seçenek yok. Acaba telefonunuz hanig model?
arkdaşlar yardım edin bendede aynı sorun oldu com.android.browser beklenmeyen şekilde durdu. Lütfen yeniden deneyin" ZORLA KAPAT yazısı çıkıyor ve browser çalışmıyor. reset atmadan düzeltmenin bir yolu yokmu ayrıca nasıl reset atıp yüklüyorum yardımcı olun lütfen...
Bir dakika aynı sorun bende de oldu dün akşamüstü saatlerinden itibaren. Bu sorun genel bir hal mı alıyor nedir?
Ben başka browserlar kullanarak şimdilik idare ediyorum ama o sorunun varlığını bilmek bile yetiyor. Yeni kurulum yapmayı zaten istiyordum ben, 2.2'ye temiz başlangıç yapmak istiyorum :)
asagidaki yol sorununuzu cozecektir.
menu > settings > applications > manage > all > internet and clear all data.
ingilizce surum kullandigim icin turkcesini tam olarak bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kirmizibulten
yukarıdaki yöntem sorunu çözüyor arkadaşlar... teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: kirmizibulten asagidaki yol sorununuzu cozecektir.
Bende de calisti yontem tesekkur ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: donjose
quote:
Orijinalden alıntı: kirmizibulten asagidaki yol sorununuzu cozecektir.
Bende de calisti yontem tesekkur ederiz
hay yaşa ya, telefon daha 1 günlük format, reset falan görünce içime oturmuştu. yaptım çalıştı,
kardeş yüreğine sağlık daha yeni aldım direk sorun yaşadım korkutucuydu valla :):) menu > settings > applications > manage > all > internet and clear all data
kardeş yüreğine sağlık daha yeni aldım direk sorun yaşadım korkutucuydu valla :):) menu > settings > applications > manage > all > internet and clear all data
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Browserinde sorun ve donma olan arkadaşlar, kullandığınız browseri de yazsaydınız.. En azından hangisinde olmuştu bu olay onu bilirdik..
Dolphin browser gerçekten iyi.. ben bu sorunla karşılaşmadım ama karşılaşmayacağım anlamına gelmez...
quote:
Orijinalden alıntı: kirmizibulten
dostum çok sağol,senin sayende çözdüm.
Aynı sorunla ara ara bende karşılaştım ama daimi olmadığı için ve genelde ek programlar kullandığım için çok da önemsememiştim. Arada bir geçmiş bilgisini falan temizliyorum standart browser dan demek ki o yüzden kalıcı değilmiş hata :)
Çözümü belirten arkadaşa teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme