Şimdi Ara

Android chrome sürekli çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung A9 kullanıcısıyım ,son 1 haftadır bazı sitelere girdiğimde ,özellikle resimlere ve videonun olduğu sayfa linlkine tıkladığımda uygulama çöküyor,aynı sayfayı samsung tarayıcıda açtığımda geçde olsa odo çöküyor,bundan dolayı mozilla yükledim ve 1 sefer bile çökme yaşamadım, defalarca aynı sayfaya girdim sorun olmuyor ,mozilla kapatıp ,chrome açınca yine çöküyor ,bu telefondanmı kaynaklı ,yoksa işletim sistemi ile alakası varmı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön bellekkeme ile alakalı olabilir. Kiwi browser yükleyin keyfinize bakın. Chrome ve Samsung İnternet'in ön belleklenen verilerini silin diye bir tavsiyede bulunayım. Adguard reklam engelleyici ile samsung İnterneti kombini marketteki en iyi kombin diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erim Aktuğ

Ön bellekkeme ile alakalı olabilir. Kiwi browser yükleyin keyfinize bakın. Chrome ve Samsung İnternet'in ön belleklenen verilerini silin diye bir tavsiyede bulunayım. Adguard reklam engelleyici ile samsung İnterneti kombini marketteki en iyi kombin diyebilirim.
    Evet ama mozillada hiç 1 kere sorun yaşamadım samsug 1 sefer denedim ,ama chrome bu son hafta coştu 1 sefer fabrika ayarları yaptım sonra olmadı tuş kombinizasyonu işe foctory reset yaptım yine olmadı google playde yorumlara bakıyorum son 1 haftadır bazı kişiler bu sorunu belirtmiş,android 10 gelsin bakalım belki düzelir ,ama mozilla harika youtube mozilladan açıyorum reklam engelleme eklentisi ile hiç reklam görmeden tüm videoları izliyorum hayırlısı bakalım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.