Şimdi Ara

Android cihazlar için en uygun internet paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android cihazlar için en uygun internet paketi nedir arkadaşlar?

• vodafone 8tl sınırsız
  • turkcell için?
  • telefon icin vodafone un sinirsiz cepnet paketi. tartismasiz suphesiz. baska da uygun olan mantikli olan yok.

tablet icin yasadiginiz yerde en iyi ceken operatorun kullaniminza uygun olan kotasi. cok kullaniyorsaniz 4gb.lik paketler, o kadar da cok kullanmiyorsaniz 1gb.lik paket uygundur. eger 1gblik paket bile size buyuk geliyorsa zaten tableti hakkiyla kullanmayacaksiniz, tablete verdiginiz para bosa gidecek demektir.
  • vodafone a geçeli 1 seneye yakın oluyor neredeyse, galaxy s alır almaz.
  • Vodafone sınırsız 100mb'dan sonra gprs hızına düşüyormuş, şu anda en iyisi avea gibi görünüyor. Aylık 1gb 3g 9 lira.
    En kazığı her zamanki gibi Turkcell. Ben de Turkcell kullanıyordum fakat fiyat politikasından dolayı numaramı taşıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 7 Ağustos 2011; 22:31:06 >
  • aveanın 1gb 9 lira kampanyası sadece faturasızlara dimi?

faturalıya yok mu şöyle ucuza?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafone sınırsız cepnet 8tl galaxy s2 aldıgımdan berı kullanıyorum yavas falan ama sınırsız olması yeter...
  • avea kullanıyorum aylık 19 lira 500 dk her yöne görüşme 1000 sms her yöne 1gb internet
  • Bende Avea aylık 19 lira 500 dk her yöne görüşme 1000 sms her yöne 1gb internet kullanıyorum şimdilik yetiyor...
  • 2-3 gün içinde telefon alicam android olmasi lazim bütcem 570lira enfazla. incelediklerimin içinde özellik bakimindan Huawei ideos x5 ve sony ericsson xperia x10 mini yi begendim ama mini cok kücük fakat Huawei ideos x5in kamerada sorunu varmis sanirsam ben flaşa önem veriyorum ne kadar önemli bilmem ama eger camerada sorunu varsa bi yandan da Galaxy fit i düsünüyorum yardimci olursaniz sevinirim. baska öneriniz varsa bekliyorumm :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.