Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
7
Favori
16.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S22 Ultra, 14 Pro'nun değil Pro Max'ın karşısında.

Büyük telefon kullanmak istemeyince seçenekler azalıyor.

• bexter B kullanıcısına yanıt
    iphone ların kameraları biraz daha iyi ve satarken çok büyük kayıp olmuyor. Stabil falan diyoruz ama duvarlar örülmüş her önlem alınmış bir şey yapmak istiyorsun olmaz diyor, her şey yapılamıyor bundan dolayı stabil zaten, android ise gel sen hallederiz modunda her şeye açık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BM35 kullanıcısına yanıt

Özgür android için donuna kadar verenler var  

Sonra o don gidince  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmasını bilince her şey güzel 😁

• BM35 kullanıcısına yanıt

Güzel ama neye yarar yani 3 yanlış 1 doğruyu götürür

yazılanlardan anladığım kadarıyla hiçbir zaman 100/100 güvenlik yok

iOS ta açık varsa veya jailbreak vs yaparsan bilgilerin çalınıyor

ama androidde açık olmasına gerek yok androidin yapısında var açık kaynak sistem android kullanıcısı sürekli dikkatli temkinli olmak zorunda  

• Hahhaaa ulen  

• genelde ifşa ve sızıntı haberleri iCloud tarafından duyuluyor.Ayrıca genel olarak android daha güvenilirdir.Elimden kaç cihaz geçti dibine kadar kullanırım ve varsa yüklerim öyle şifre takıntımda yoktur çok şükür ve veri hırsızlığı ile karşılaşmadım.Bağımsız testlerde de hep android daha güvenilir olduğunu görüyordum.Tabi bu her sürümde karşılıklı olarak değişir.Elimdeki redmi note 10 a abartısız yaklaşık 2 ayda bir güvenlik güncelleştirmeleri geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu konu ne kadar da uzadı. birisi gelmiş aldığı üründen memnun kalmamış ve yazmış da yazmış. konun şimdiye kadar arka sayfalara gitmesi gerekirdi. keşke benden sonra kimse cevap vermese de konu arka sayfalara hapsolsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 17 Aralık 2022; 21:17:4 >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt

Yazmayın da düşsün arka sayfalara :)

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz bilmiyorum ama forumun amacı bu değil mi zaten? Ben bir kullanıcıyım. Herkesin "kusursuz" dediği bir telefonu aldım, yorumlarımı ekledim. Onlarca da "evet, telefon söylendiği kadar kusursuz değil, hataları var" mesajı geldi. Gelmeye devam edecek çünkü arada bir buraya mesaj atanlar gibi telefona verdiği para nedeniyle susmayan, telefonun eksiklerini, yanlışlarını yazan kullanıcılar çıkacak. Mesajlar gelmeye devam ettiği sürece de konu yukarıda kalacak. Ya da siz hortlatacaksınız :D

• ben de bu akşam Xiaomi 11 Lite 5G'den iPhone 14'e deneme amaçlı geçiş yaptım. şimdilik iPhone bana pek kullanışlı gelmedi. en basitinden whatsappta rehberdeki tüm kişileri göremedim. 1-2 ay sonra beğenmeyip iPhone'u satarım gibime geliyor.

• yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    iphone a geçmeyi düşünen, geçince karşılaşacağı şeyleri önceden bilmesini sağlayan yararlı, güzel bir konu bana göre

• valla ben ilk günden pişman oldum. Xiaomi 11 Lite 5G'den iphone 14'e (128 gb) dün akşam geçtim. ama çok kullanışsız bir telefon.

basit bir maçkolik bile ücretli (ayda 15 TL). halbuki android'de bir kez para verip ömür boyu üyelik almıştım. bu muydu çok övülen yerlere göklere sığdırılamayan iphone? klavyede yazı yazarken yanlış yazdığında harfin üzerine gelip düzeltemiyorsun. valla bu iphone'u satarım ben. bana göre değilmiş. android'e kurban olayım.

almayı düşünen varsa yeni aktive edilmiş, cam filmi üzerinde, pırıl pırıl kılıfıyla, gürgençlerden 30bin liraya alınmış iPhone 14 128gb siyah 29bin liraya satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Aralık 2022; 11:47:30 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın mı desem geçmiş olsun mu desem bilemedim.

Daha dün iş yerinde ki yeni çaycı gelmiş bana iPhone nu ile hava atıyor benim redmi note 10 ile dalga geçiyor elindeki gene iPhone 13.

Arkadaşım bana çift sim kart, çift tıkla ekran açma kapama, çift uygulama ve elimdeki cihazın özel özellikleni gösterdim bana dediği şu bende cebimde 3 tane iPhone taşırım😂

Sonra redmi nin özelliklerine şaşırınca bana Apple watch un otomatik ev rotasını gösteriyor😂
    her şeyi geçtim de yıl olmuş artık 2023 o iğrenç çentik ve klavye altındaki saçma boşluk nedir anlam veremedim.

Dediğimi anlamak isteyenler mimix 3 e bakabilirler.

hele redmi note 12 pro discovery i gösterdim adam 9 dk da şarj olan telefonmu olur yalandır o dedi ve çıktı gitti 😂

tabi adam da haklı prize bağlı yaşamaya alışmış ne zaman çay ocağına gitsem telefonu şarjda.😂

• meeb kullanıcısına yanıt

Xiaomide klon uygulama özelliği var, ücretsiz onlarca apk yükleyebilirsin. Ben iphone'u çok övüldüğü için merak ediyordum ama değmezmiş. Asla abartıldığı gibi bir telefon değil, sadece androidler çok aşağılanıyor, küçümseniyor. iPhone'da geri tuşu yok, uygulamadan çıkıp geri döndüğünde nerede kaldıysan oradan başlatıyor, bence çok saçma. Tek güzel tarafı değer kaybetmiyor alırken de satarken de.

• meeb kullanıcısına yanıt

Eleman asgari ücretli değil mi?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    valla bende kullanamam kesinlikle pratik değil bana göre deepfreze kurulmuş Windows gibi üretici ne derse o şekilde kullanmak zorundasın.

iPhone lar Mercedes gibidir piyasa değerini korur yatırım l bile mantıklıdır bunu kimse inkar edemez zaten.Ancak alanların uzay mekiği almış gibi davranması, yok kasmıyor takılmıyor kamerasıyla film çekersin muhabbetleri beni bayıyor.Hele dediğiniz gibi android kullananları ezik görüp kendilerini patron gibi ,üst seviyede görmeleri aslında ezikliklerini gösteriyor.Bir eleman yazmıştı en çok ego tatmini olmak isteyenler , gösteriş meraklıları iPhone almak istiyor alıyorlar diye gerçekten doğru bir görüş.

• Skylik S kullanıcısına yanıt
    yeni 4b li memur olarak geldi.Ancak aileden biraz varlıklı belli.İphone alım satım işi yapıyormuş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.