Şimdi Ara

Android icin en iyi mp3 player hangi apptir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 29 Ekim 2021; 15:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Poweramp bi dene istersen.
  • jetaudio
  • Poweramp veya Playerpro'ya göz gezdirin bence. Playerpro anlamadığım bi şekilde arkada çok ram yiyordu S3de kullanamıyordum Poweramp bir tık daha iyi geldi şimdi de powerampın normalini satın aldım gayet canavar gibi çalışıyor stock uygulamaya göre. Ayrıca ben genel ses kalitesi açısından yorum yaptım yanlış olmasın

• Takip

• Root atıp
    Sony Walkman uygulamasını kurabilisin

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Root atıp
    Sony Walkman uygulamasını kurabilisin

Daha 1 haftalik tel garantiden cikmasin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

jetaudio

Bunu begendim bakalim memnun kalmazsam playerproyu deneyecegim ama bu simdilik iyi

• Ben ucretsiz kastetmistim walkmAn gibi artik yazacaklar ucretsiz yazsin diger oneriler icin de tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzbbe

quote:

jetaudio

Bunu begendim bakalim memnun kalmazsam playerproyu deneyecegim ama bu simdilik iyi

jet audio ücretini kesinlikle hak ediyor eğer rootlu bir cihaz kullanmıyorsanız bassı kafa yormadan veren eklentisi çok iyi. Ama tabi illegal yollarla da apksı bulunabilir tercih sizin :)

Poweramp 3 telefon denedim. Sesi çoğu player da iyi zaten jetaudio playerpro poweramp bir iki tane daha var temiz ses veren. Ama eklenti olarak en güzeli player pro dsp ile ve jetaudio am3 dü sanırım eklenti adı özel lisanslı eklentisi var. power ampda ise bass ayarı kafa yoruyor onu geçtim yıllar geçti hala belli kademeden sonra bass bir anda yükseliyor. Eski telefondan şüphelenirdim hepsinde durum aynı. Herkes poweramp der genelde o da yoğun bassdan dolayı :) Ben markette uygulama satın alınamadığı zamanlarda 2010 du sanırım kendi sitesinden para verip almıştım poweramp ı o zaman başka player yoktu markette adam gibi. Ama şu anda rakibi çok fazla.

Gelelim rootluysanız, önereceğim tek şey var o da viper4android eklentisi :)

buyrun offical konusu merak edenler inceleyebilir.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zzzbbe

quote:

jetaudio

jet audio ücretini kesinlikle hak ediyor eğer rootlu bir cihaz kullanmıyorsanız bassı kafa yormadan veren eklentisi çok iyi. Ama tabi illegal yollarla da apksı bulunabilir tercih sizin :)

Poweramp 3 telefon denedim. Sesi çoğu player da iyi zaten jetaudio playerpro poweramp bir iki tane daha var temiz ses veren. Ama eklenti olarak en güzeli player pro dsp ile ve jetaudio am3 dü sanırım eklenti adı özel lisanslı eklentisi var. power ampda ise bass ayarı kafa yoruyor onu geçtim yıllar geçti hala belli kademeden sonra bass bir anda yükseliyor. Eski telefondan şüphelenirdim hepsinde durum aynı. Herkes poweramp der genelde o da yoğun bassdan dolayı :) Ben markette uygulama satın alınamadığı zamanlarda 2010 du sanırım kendi sitesinden para verip almıştım poweramp ı o zaman başka player yoktu markette adam gibi. Ama şu anda rakibi çok fazla.

Gelelim rootluysanız, önereceğim tek şey var o da viper4android eklentisi :)

buyrun offical konusu merak edenler inceleyebilir.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223

:)

ben beklentilerimi karşılayan rocket player diye bi app buldum... bi süre onunla dinleyeceğim. eğer bi sorun olursa yazdığınız appleri denemeyi düşünüyorum. :)

• Poweramp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk kez Play Store'dan bir şey satın aldım,o da Poweramp...Her ne kadar Mp3 çalarımdan vazgeçemesem de telefonda müzik dinlemek için en iyiler arasında gözüküyor,memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.