Bildirim
android iphone 4s acil yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sorunun cevabı android bölümünde olabilir burada ios la ilgili bilgi bulabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: :S
Hocam sorunun cevabı android bölümünde olabilir burada ios la ilgili bilgi bulabilirsin.
android bölümü beni buraya yönlendirdi yardım eden yokmu? -
Power ve home tusuna ayni anda 10 sn basili tut bi olacak mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oqlahoma
Power ve home tusuna ayni anda 10 sn basili tut bi olacak mi?
onu denedim kardeş olmadı yardımcı olanlardan allah razı olsun yardım etsenizde halletsem duacınız olurum -
telefonub orjinal iphone'mu belli değil eğer orjinal iphone ise işletim sistemi iOS'tur android değildir ki soruna ancak bu bölümde cevap bulabilirsin eğerse android ise sorunun cevabını burada arama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bird-hunter -- 9 Şubat 2013; 22:48:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
telefonub orjinal iphone'mu belli değil eğer orjinal iphone ise işletim sistemi iOS'tur android değildir ki soruna ancak bu bölümde cevap bulabilirsin eğerse android ise sorunun cevabını burada arama
android -
android iphone ne ya ?
seni kandırmışlar dostum
ya da sen sazan avındasın -
quote:
Orijinalden alıntı: seksisweden
android iphone ne ya ?
seni kandırmışlar dostum
ya da sen sazan avındasın
he he tm akıl veren çok para veren yok -
Android iPhone ne hakkaten ? Çakma cihaz sanırım.Madem android işletim sistemine ait bir problem var o zaman seni buraya alalım.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_709/tt.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
Android iPhone ne hakkaten ? Çakma cihaz sanırım.Madem android işletim sistemine ait bir problem var o zaman seni buraya alalım.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_709/tt.htm
orayada konu açmıışım tşk -
sorun çözülmüştüryardım edenlere tşk ederim konu kapanmıştır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X