Şimdi Ara

ANDROID Neden Tuttu ?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkesin aüzında android bilmem ne, telefoncuda çalışıyorum adam getirdi htc cihazını android işletim sistemi vardı kurcaladım hiç güzel değil. Bluetooth'un içinde müzik ayarı vardı yemin ederim yahu

• uygulamalar bedava
  • Google destekli olduğundan ve hızlı bir işletim sistemi olduğundan olabilir.
  • şimdi sakin ol ve elindeki s60v3'ü yavaşça yere bırak. Ayrıca android bunun bagajından mı çıktı?

ANDROID Neden Tuttu ?!!
  • arkasında google var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavericky

Beyler herkesin aüzında android bilmem ne, telefoncuda çalışıyorum adam getirdi htc cihazını android işletim sistemi vardı kurcaladım hiç güzel değil. Bluetooth'un içinde müzik ayarı vardı yemin ederim yahu

Açar mısın biraz nedir bu?
  • Çok tutucu bir özelliği olduğundan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her hafta zam amac ne acaba
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSeroglu

quote:

Orijinalden alıntı: mavericky

Beyler herkesin aüzında android bilmem ne, telefoncuda çalışıyorum adam getirdi htc cihazını android işletim sistemi vardı kurcaladım hiç güzel değil. Bluetooth'un içinde müzik ayarı vardı yemin ederim yahu

Açar mısın biraz nedir bu?

Hocam telefoncuda çalışıyorum bi polis arkadaşta htc vardı, android yüklü tabiiki. Yani bir ayara bakmak için dıdısının dıdısını arıyorsun menüsü çok çok karışık.

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

şimdi sakin ol ve elindeki s60v3'ü yavaşça yere bırak. Ayrıca android bunun bagajından mı çıktı?

ANDROID Neden Tuttu ?!!

Hocam hayatımda hiç nokia ve s40-s60 kullanmadım, siemens(1998) sony ericsson ve samsung

• e en iyi alternatifi ios. ki ona da alternatif diyebilirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 24 Haziran 2011; 22:39:44 >
  • logosu çok sempatik
  • bozdu bozdu düzelçekdedik yine bozdu bozdu bozdu düzelçek dedik yine bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetSRGN

bozdu bozdu düzelçekdedik yine bozdu bozdu bozdu düzelçek dedik yine bozdu

tamam.
  • bedava çok fazla uygulama var, menüsü de karışık değil...
  • miğdenmi bulanıyo?
  • telefoncuda çalışıp da androidli bir telefonu ilk kez kullanman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

telefoncuda çalışıp da androidli bir telefonu ilk kez kullanman...

Sokaktaki telefoncularda çalışıyodur belki.Hani 2004'lü yıllarda Symbiana oyun müzik tema atanlar vardı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

telefoncuda çalışıp da androidli bir telefonu ilk kez kullanman...

Hocam bilip bilmeden konuşmayın hemen lise 3 'e gidiyorum 1 aylık işe girdim geçici yani telefoncu değilim, ayriyetten burası Sakarya Merkezde bayağı bilinen bir telefoncu
  • menusu olsun kullanılısı olsun su an 1 numara olma yolunda ilerliyor,ozellikle isletim sistemi ile kafana gore oynayabiliyorsun
  • şarj problemini de çözünce önü açık, sonra durdurabilene aşk olsun
  • Peki menüyü, hatta telefonun her türlü girdisini çıktısını istediğin gibi değiştirip kişiselleştirebildiğini söylesem ? Sakin ol şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.