Şimdi Ara

Android Root sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar. Benim bir sorunum vardı. Geçen hafta HTC telefonuma root yapmağı karar verdim. İlk önce internetden bazı sitelerden bilgi almağa çalıştım. Ve bazı sitelerde gördüm ki, HTC telefon ve tabletlerini Root yapmak için ilk önce onu Unlock yapmalısın. Ben de öyle yaptım. Telefonumu HTC-nin kendi sitesi üzerinden htcdev sitesinden unlock yaptım. İşlemin sonlarında telefonumda böyle bir resim geldi, ben de yes bastım...

Android Root sorunu

Sonra telefonumdan her şey silindi, ve unlock oldu. Şimdi telefonumun HBOOT menüsüne girince orada Unlock yazısını görüyüroum. Evet telefonumu unlock yaptım. Ama şimdi telefonumu root yapmak istiyorum, ama beceremiyorum. Yine internetde rootla ilgili bazı makaleleri okudum. Bir çok programla root yapmaya çalışdıtım ama olmadı. Bazı sitelerde de gördüm ki, root yapmanın en güzel yollarından biri de, telefona RECOVERY yükleyip, telefon üzerinden root yapmak. Evet, ben bu yolu denedim. Ve, internetde en güzel RECOVERYlerden biri ClockWorkMod diye yazar. Ee, bende bunu telefonuma yüklemeyi karar verdim. Ve, xdadevelopers sitesinden şunu telefonuma yükledim. İşte burdan:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14693680

Evet, orda yazanları tek tek yaptım, cmd programında recovery yüklendi yazdı. Ama sorunum şu ki, telefonumun HBOOT menüsünden recovery-e girince telefonda HTC yazısını yazar öyle kalır. Kaç saat beklesen aynı. Bu neden böyle oluyor? Çok rica ediyorum bana şu root yapmak işleminde yardım edin. Sizlerin değerli fikirlerinize ihtiyaçım var. Rica ediyorum. Önceden her kese teşekkür ediyorum. Saygılarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.