Şimdi Ara

Android Uygulama - Yakıt Tüketim Hesaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android platformunda yakıt tüketim hesaplama uygulaması yaptım. Uygulama sayesinde temel olarak yakıta harcadığınız para, ortalama tüketiminiz gibi değerleri hesaplayıp kayıt edebiliyorsunuz. Diğer programlardan artı yönü ise yakıt fiyatını sadece aracınızın yakıt türünü seçerek erişebiliyorsunuz. Örneğin hesaplama yapacağınızda "benzin" i seçtiğinizde otomatik olarak anlık benzin fiyatı serverdan çekiliyor.

Bunun yanı sıra "istatistik" bölümünde aylık olarak veya grafiksel olarak harcamalarınızı, tüketim değerlerinizi görebilirsiniz. Yeni güncelleme ile de yakıttaki zam ve indirim haberlerini bildirim olarak alabiliceksiniz.

Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mk.mk.benzinpro

Teşekkürler.

• Uygulamadan para kazanmak istiyor iseniz ücretsiz yapıp reklam ekleyin gerekirse reklamsiz versiyonunu ücretli yayinlarsiniz.Bu şekilde indirme sayısı çok dusuk kalacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok faydalı yok satar buartık kendi programımızı yapıyoruz almasan alma eeeey avrupa

• 1 litre az yakmak için sıcakta klima açmayan insanlar yaşıyor bu ülkede. Uygulamayı ücretli yapmışsınız

• Program ucretli konu kilit uye ban.

• ofrome kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu ücretsiz programın ücretli versiyonu. Ücretsizi bu

https://play.google.com/store/apps/details?id=myproject.fuel.mustafa.carfuelconsumption

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.