Bildirim
Android Yavaşlama Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sen bütçeni söyle kardeşim.Ama çevrendeki insanlara bende hak veriyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: niggas
Sen bütçeni söyle kardeşim.Ama çevrendeki insanlara bende hak veriyorum
600 lira civarı bir bütcem var hocam -
kardeşim 600 lira bütçe ile kesinlikle androide yaklaşma ki yavaşlama sorunu 2000 tllik modellerinde bile var.Sende değil 1 sene 1 ay sonra donmalar kasmalar başlar.Kesinlikle lumia modellerine yönelmelisin.Gayet stabil cihazlar senide tatmin edeceğini düşünüyorum.bütçeyi biraz daha arttırıp lumia920-925 bunlara bakabilirsin ya da 820 alabilirsin direk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 3 Mart 2015; 22:26:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: niggas
kardeşim 600 lira bütçe ile kesinlikle androide yaklaşma ki yavaşlama sorunu 2000 tllik modellerinde bile var.Sende değil 1 sene 1 ay sonra donmalar kasmalar başlar.Kesinlikle lumia modellerine yönelmelisin.Gayet stabil cihazlar senide tatmin edeceğini düşünüyorum.bütçeyi biraz daha arttırıp lumia920-925 bunlara bakabilirsin ya da 820 alabilirsin direk
tamam hocam başka kişilerinde yorumlarını almak benim için iyi olacaktır. -
Motorola Moto G kullanıyorum 1yıldır daha bir kere ne donma yaşadım nede yavaşlama hala ilk günkü performası duruyor androidde önemli olan firmaların yarattığı stabilitedir ayrıca bulabilirsen tavsiyem moto g almandır üzmez seni -
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06
Motorola Moto G kullanıyorum 1yıldır daha bir kere ne donma yaşadım nede yavaşlama hala ilk günkü performası duruyor androidde önemli olan firmaların yarattığı stabilitedir ayrıca bulabilirsen tavsiyem moto g almandır üzmez seni
hocam iyi diyorsunuzda motorola moto g nin fiyatı beni biraz aşıyor başka önerebileceğin telefon varmı ? -
Stabiliteye önem veriyorsan 600 tl bütçe ile androidden uzak durmalısın.Lumia modellerine yönelmelisin bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X