Şimdi Ara

Androidde Rom'a yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefona root ayarını yaptım ve supersu uygulamısını aktif ettim.benim sorum şuki telefonun romuna kalıcı olarak formatta silinmeyen uygulama entegre etmek istiyorum.bunun için bana nasıl bir yol önerirsiniz.supersu ile yapılabilirmi bu yoksa başka bir yazılımmı yüklemeliyim.
    kitkat 4.4 sürüm

• Sanırım o olmuyor arkadaşım rebootladığında orjinal yazılımına dönüyor telefonun yani oluyorsada bilgim yok diğer tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını beklemelisin

Ha bu arada benim önerim kalıcı felan uğraşma hele ki garantisi devam ediyorsa hiç uğraşma yarın birgün birşey olur onu silemezsin zaten sayac işlemiştir çoktan telefonunu garanti kabul etmez bir sorunun olduğunda umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assains07

Sanırım o olmuyor arkadaşım rebootladığında orjinal yazılımına dönüyor telefonun yani oluyorsada bilgim yok diğer tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını beklemelisin

Ha bu arada benim önerim kalıcı felan uğraşma hele ki garantisi devam ediyorsa hiç uğraşma yarın birgün birşey olur onu silemezsin zaten sayac işlemiştir çoktan telefonunu garanti kabul etmez bir sorunun olduğunda umarım anlatabilmişimdir

hadi ya telefon 0dı daha 3 günlük garanti dışımı olmuştur.tekrar garanti kapsamına girme şandı yokmu :(hadi ya telefon 0dı daha 3 günlük garanti dışımı olmuştur.tekrar garanti kapsamına girme şa
  • Sanırım play store de unroot adında bi uygulama var root'u komple kaldırıyorsun bunu indirip kaldır daha sonra telefonun recoverysnden format yani wipe data wipe cache felan yap temizce bi formatla garanti kapsamına girer :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.