Yaklaşık 9 yıldır farklı telefonlarda android kullanıyordum telefonu balkondan düşürmem sonucu eski telefonun ekran değişimi tamirine masraf edeceğime o bahaneyle iphone 15 aldım. Alışamadığım için mi yoksa öğrenemedim mi bilmiyorum ama sanırım çok pişmanım. Eskiden beri android ile yaptığım birçok şeyi yapamıyorum belki yapılabiliyordur ben kullanmayı bilmiyorumdur sonuçta dünya kadar para harcadığımız 2023 model son teknoloji cihaz 5 yıllık para etmeyen android cihazlardan daha kullanışlı olmalı herhalde. Eskiden beri ios kullananlar şu konularda yardım ederse inanın çok mutlu olurum kafayı yemek üzereyim.
telefonu kullandıkça hergün eskiden yapabildiğim şeyleri yapamadığımı farkediyorum. Geri tuşu olmaması parmak izi okuma olmaması her neyse alışırız çok önemli değil diye geçiştirdim kabullendim ama her gün başka bir şey çıkıyor hergün başka bir şeyden feragat etmek zorunda kalıyorum artık işkence gibi gelmeye başladı bu durum lütfen bir yardım edin bunların illaki bir yolu vardır son model telefon mu kullanıyorum çağ dışı kalmış tuşlu telefon mu belli değil artık elime alasım gelmiyor çok karışık ve kasvetli geliyor şu ayarları yapalım kurtarın beni bu dertten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim