Şimdi Ara

androidli uydu alıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, malum dünya kupası başlıyor, uydu alıcılı samsung tv'ye biss key girilmediği için izleyemeyeceğim.

android tv box almayı düşünüyordum zaten, şimdi biss key için mecbur ayrı uydu alıcı almak zorunda kalacağım,
    acaba hem android tv box özelliği olan hem de uydu alıcı özelliği olan bir ürün var mıdır? büyük ihtimal yurtdışından alacağım uygun fiyatlı olması tercihim,
    varsa kullanan bilen, önerilerini bekliyorum.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

merhaba arkadaşlar, malum dünya kupası başlıyor, uydu alıcılı samsung tv'ye biss key girilmediği için izleyemeyeceğim.

android tv box almayı düşünüyordum zaten, şimdi biss key için mecbur ayrı uydu alıcı almak zorunda kalacağım,
    acaba hem android tv box özelliği olan hem de uydu alıcı özelliği olan bir ürün var mıdır? büyük ihtimal yurtdışından alacağım uygun fiyatlı olması tercihim,
    varsa kullanan bilen, önerilerini bekliyorum.
    Teşekkürler

Android'li uydu alıcılarında uydu işlevleri kökten sakat... Hele ki, bide biss şifre çözmekten bahsetmişsiniz... Boşuna cebelleşir durursunuz.

Bu nedenle iki ayrı aygıt şeklinde edinmekte yarar var.

Android tv box ihtiyacınızı, USB stick tarzı bir aygıtla giderebilirsiniz. Bu şekilde, görüntü kirliliği olmayacaktır. Hemde android'in medyatik kolaylıklarından faydalanmaya devam edeceksiniz.

Sadece Türksat izleyecekseniz, Neta 6400HD uydu cihazı, görüntü kalitesi ve biss key giriş kolaylığı ile ihtiyacınızı giderecektir. Daha ucuz uydu alıcıları da var. Ancak görüntü kalitesi nedeniyle üzer.

Tabi bu bileşimle, cihazların edinim maliyeti artıyor. Ama konforlu kullanım için, bu bileşimi kullanmak zaruridir.

Kolay gelsin.

• merhaba arkadaşım

mesajımı degıstırıyorum unutmusum

atlantanın androıd modellerı menuden gırıp hosttan bıss gırmek 2 sanıyedır

ve turk bısslı kanalları bıss keyı senelerdır degısmıyor yuklu olarak gonderıyoruz

atlanta smart box ve smart g4 modellerinde biss ler cihazdan otomatikman indirilebiliyor

forumda konusu var

ayrıca gercek kullanıcılara sorabılırsınız https://www.facebook.com/groups/1388041691431551/

--------------------------------
    ucuz etın yahnısı yenmez

asagıda görebilecegın gb sadece pahalı para verme der ama cıhazı kullanmayı bıle bılmez

ayrıca cınden alacagın cıhazlarda bıss gırısı olmadıgı soyluyor coguna ccamde yuklenemez

hıcbırınde modul gırısıde yoktur garantıde servıste nereye ne yukleyecegını soyleyen destekte

gırenler olsa bıle gırmesını tarıf edecek adamı bulamazsınız sızı tam bır maceraya suruklerler dıkkat edınız ..

araştırmanda sana başarılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 5 Haziran 2014; 17:19:18 >

• Yurt içinde satılan android cihazlara kamyonla para dökme sakın da ne alırsan al Yurt dışından alacağın android uydu alıcısı biss konusunda ne yapar bilmiyorum ama fiyatıyla ve performansıyla zaten Türkiye'de satılan sadece android özelliği olan uydu özelliği olmayan optik çıkışı bile olmayan stick almaya tercih edilir. Sadece media player olarak bile kullanılr uydu özelliğini kullanmak istemesen de.
    Velhasıl yurt dışından alış veriş yapabilecek düzeyde iseniz Türkiye'de satılan ürünlere boşuna para vermeyin biraz araştırın bence. Yahni mahni diye sizi uyutmaya çalışan satıcılara da kanmayın kendiniz karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 5 Haziran 2014; 16:47:18 >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    hocam sen cihazı kullanmadan neden .ok atıyorsun ?

atlanta modellerı bunu layıkıyla yapıyor hele kullansan zaten o yazıyı yazmıyacaksınız

menuden guncelle dıyorsun 2 sanıyede degısıyor ? kullanmadıgın cıhazın nesını begenmıyorsun anlamadım hele bir anlat bakalım
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    gulucekler acmıs yanaklarında hele bırde anlattıgından ınsanlar anlasa kendıne anlatmasan ergen kardesım sen amıgoluk yapsan abılerın ısıne karısmasan

atlantada optık cıkıs var

medıa ozellıgı var butun aklına gelen vıdeoyu takılmadan acıyor

uydu yayınında sorun yok

dsmart veya fıl tv modul tak ızle sorunsuz

kamera bagla skype konus

okey candy crash oyna oyna

androıd aklına gelen uygulamayı yukluyorsun

tavsıye ettıgı cıhaz daha bısslerı cccam acamazken atlantalar acıyor

bılmedıgın cıhaza neden .ok atarsın

yok bılmıyorsan ogren be kardes ızmırde bır suru atlanta bayıısı vardır emınımkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 5 Haziran 2014; 17:07:39 >
  • acıyok kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel kardeşim haklısın evet hadi iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv uydu alıcısı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

hocam sen cihazı kullanmadan neden .ok atıyorsun ?

atlanta modellerı bunu layıkıyla yapıyor hele kullansan zaten o yazıyı yazmıyacaksınız

menuden guncelle dıyorsun 2 sanıyede degısıyor ? kullanmadıgın cıhazın nesını begenmıyorsun anlamadım hele bir anlat bakalım

Geçen sene ağustos ayındaki fuarda, bu cihazların envai çeşidini test ettim. Kanaatim android yazılımı ile uydu işlevleri yürümüyor.

Ayrıca mesajımda android özellikli antlanta markasından bahsetmedim. Atlanta'ya biss desteği verilmiş olabilir. Ancak atlanta cihaz android uydu cihazları içinde bir markadır. Geriye yığınla marka var. Dolayısı ile biss desteği verilmiş olması, diğer android özellikli cihazın biss desteği olduğunu göstermez.

Android uydu cihazlarının diğer yetersizliklerine değinmeyeyim. Zira başlık konusu sahibinin aradığı özellik biss desteği idi.

Umarım yeterince açık olmuş ve yeterince iyi anlaşılmıştır.

serkan bey

1000 defa aynı seyı yapmaya devam edıyorsun

gecen senekı cıhazların uzerınden bayagı gecmıs

atlanta da bıss lerın oldugunuda bılıyorsun bılmıyormus gb yapmayın vs

ATLANTA SMART BOX VE SMART G4 MODELLERI BISSLERİ SORUNSUZ AÇAR

bısslerı gırmenın baska cıhazlardada 1 dakıkayı alacagını bılıyorsun

sankı çok zor bır olaymış gibi yansıtmayın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

serkan bey

1000 defa aynı seyı yapmaya devam edıyorsun

gecen senekı cıhazların uzerınden bayagı gecmıs

atlanta da bıss lerın oldugunuda bılıyorsun bılmıyormus gb yapmayın vs

ATLANTA SMART BOX VE SMART G4 MODELLERI BISSLERİ SORUNSUZ AÇAR

bısslerı gırmenın baska cıhazlardada 1 dakıkayı alacagını bılıyorsun

sankı çok zor bır olaymış gibi yansıtmayın ..

İyi de benim mesajımda Atlanta markası geçmiyor !
    biss destegi verilmiş olabilirmi HADİ CANIM SENDE fuarlara gidiyorsun ama atlantada olan heryerde yazan biss destegini bilmiyorsun bence sen o meslegi yapma

ozaman çinden gelenlerde biss yok atlantada var alabilirsin diyebilirsin

netada kullandım sti işlemci yayn iyi bissler yüklü felan ama bir android degil android başka bir alem
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    sahınmısın nesın yazacagın akıllıca bır mesajın varmı ? yoksa konuyu kırletme hadı sana ıyı gunler

cınden gelen dandıkları bıssler acamadıgınıda arkadasa yazmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 5 Haziran 2014; 17:44:48 >
  • quote:

biss destegi verilmiş olabilirmi HADİ CANIM SENDE fuarlara gidiyorsun ama atlantada olan heryerde yazan biss destegini bilmiyorsun bence sen o meslegi yapma

ozaman çinden gelenlerde biss yok atlantada var alabilirsin diyebilirsin

netada kullandım sti işlemci yayn iyi bissler yüklü felan ama bir android degil android başka bir alem

Mesleğimi yaparken sizcen icazet almıyorum.

Mesajımda android'li cihaz olarak, Atlanta markasından bahsetmediğim gibi, bir başka android'li cihaz markasından da bahsetmedim.

Neta ise, zaten android'li bir cihaz değildir.

Ben kullanıcıya sadece bileşim önerdim. USB stick + Neta yani...
    yahu ınsan tek cıhaz ıle halledıbılcekciken neden ınsanları sırf sen atlanta ya gıcıksın dıye

neta al stıck al dıye yanlıs yonlendırıyorsun

smart box alırsa 1 senede bedava ccam ızler o onerdıgın stıck acabılırmı yok

hadı sanada ıyı gunler
  • Devreler yanmış abinin, saygılar
  • quote:

yahu ınsan tek cıhaz ıle halledıbılcekciken neden ınsanları sırf sen atlanta ya gıcıksın dıye

neta al stıck al dıye yanlıs yonlendırıyorsun

smart box alırsa 1 senede bedava ccam ızler o onerdıgın stıck acabılırmı yok

hadı sanada ıyı gunler

Atlanta'ya gıcık mı ? Ayıp ayıp...

Firmanın büyük ortağı Necdet Bey, kadim dostumdur. Hala da görüşürüz konuşuruz.

Yani bu ifadeniz, sizin adınıza talihsiz sözler olmuş. Piyasada iş yapan kişiler, sizin yaptığınız gibi kolayca yaftalamamalı...

Özellik olarak android cihaz isteyen kişi için ; android USB stick + Neta 6400 HD en iyi bileşimdir. Yönlendirme tamamen doğru yani.

Dünya kupası yaklaşırken, biss özelliği arayan kişinin anten bileşimini bilmiyoruz ki, cccam v.s. özellikli cihaz önerelim.

İşte bu nedenle; sadece Türksat izliyorsanız, USB stick + Neta iyi bir çözümdür diye önerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.