ygs 1-2 puanım tam 417. sıralamam 51K ilk başta meslek liseleri yerleşiyormuş fakat istanbul da felan şansım olabilir mi? bununla ilgili değişiklikler de olmuş bilgisi olan var mı? Not: Doğu da bulunabilir sanırım ama doğu istemiyorum. Bu internet sitelerindeki taban puanlar neye göre belirleniyor?
Hocam bende o bölümleri düşünüyorum. ygs1 210 okul puanıyla 260 istanbulda vakıfda paralı olaral okuma şansım nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: BurakYZ
Hocam bende o bölümleri düşünüyorum. ygs1 210 okul puanıyla 260 istanbulda vakıfda paralı olaral okuma şansım nedir?
özel de rahat okunuyormuş duyduğum kadarıyla memurlar.net de bununla iligli daha fazla bilgi var. Benim aradığım yok
YGS 2 417 olduğuna emin misin? 407 29k oluyor çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: admilx
quote:
Orijinalden alıntı: BurakYZ
özel de rahat okunuyormuş duyduğum kadarıyla memurlar.net de bununla iligli daha fazla bilgi var. Benim aradığım yok
Hocam paralı okuyucam valla zaten meslek liseliyim Geçebilirmiyim baktım puanlara 250-230 arası yerleşebilirmiyim ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: cago135
YGS 2 417 olduğuna emin misin? 407 29k oluyor çünkü
okul puanıyla birlikte 417 zaten konuda yazdım TAM puan diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme