Şimdi Ara

Anfi Devresi Yaptim Ve Pc Takmam istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam ben bi anfi Devresi Yaptm ve bunu pc me takmak istiyorum ama kolonlarla birleşik olucak yani anfi kolonlar'a yüksek ses verecek nasil yapabilirm?

• Normal PC'nin ses çıkışından bağlayacaksın..Kolanlar zaten anfiye bağlı değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helppls

Herkese selam ben bi anfi Devresi Yaptm ve bunu pc me takmak istiyorum ama kolonlarla birleşik olucak yani anfi kolonlar'a yüksek ses verecek nasil yapabilirm?

arkadaşım pc nin audio (ses) çıkşlarını amplifikatör girişine amplifikatörünün ses çıkışlarınıda kolonlarına baglayacaksın!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MK102

Normal PC'nin ses çıkışından bağlayacaksın..Kolanlar zaten anfiye bağlı değilmi?

Yok Bagli Degil Bunu Kendim Yaptm işte pc baglamasi kaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackhawk_x3

quote:

Orjinalden alıntı: Helppls

Herkese selam ben bi anfi Devresi Yaptm ve bunu pc me takmak istiyorum ama kolonlarla birleşik olucak yani anfi kolonlar'a yüksek ses verecek nasil yapabilirm?

arkadaşım pc nin audio (ses) çıkşlarını amplifikatör girişine amplifikatörünün ses çıkışlarınıda kolonlarına baglayacaksın!!!

Tmm Çok Sagol Ya Bunu Resimli Bir şekilde açiklayabilirmisin?
  • Çok enteresan ya.Amfiyi yaptın-çalıştırdın ama PC ye bağlayamıyorsun.Söyleyecek söz bulamıyorum ki şimdi.
  • Selam dostum anfi devreni yaptın bu anfinin ses çıkışlarına hoparlör bağlayacaksın besleme gerilimde vercekin sonra anfinin ses giriş uçlarına dokunacaksın eğer cızılıtı çıkıyorsa anfi tamam çalışıyo demektir.sonra bilgisayarının ses çıkışına anfinin girişini kulaklık soketine benzeyen soketle bağlayacaksın.sonra pc'den ses açtınmı sesi duymaman imkansız.Başarılar
  • bence dalga geçen şahıs çok akıllı herhalde adam bilmeyebilir bilmiyo diye illa dalga geçmek mi lazım yaa nere bu insanlık yaaa ????
  • abidalga gecmek degilde amacım bu arkdaş amfiyi nasıl yapmışacaba onu merak ediyorum sesi nerden girecegini bilmeden pek şaşılası şey dogrusu arkadaşbizle dalga geciyor olmasın seni yaramaz seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: why_living

abidalga gecmek degilde amacım bu arkdaş amfiyi nasıl yapmışacaba onu merak ediyorum sesi nerden girecegini bilmeden pek şaşılası şey dogrusu arkadaşbizle dalga geciyor olmasın seni yaramaz seni

.... seni yaramaz seni ha!!! Valla sen de az değilsin. Seni çılgın seni!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.