Şimdi Ara

anfi seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabam da 2 adet kapılar için 13cm lik inifity marka hoparlör mevcut ayrıca 2 adet arka da kenwood marka 440 whatlık hoparlörüm var.1000 whatlık jbl marka da whofer mevcut.teyp ise sony a30 modeli klasik usb çalarlı sadece.şimdi bu malzemelere karşın iyi ses alabileceğim bir anfi markası önerirsenşz sevinirim.100-200 tl arası

• quote:

Orijinalden alıntı: power_24

arabam da 2 adet kapılar için 13cm lik inifity marka hoparlör mevcut ayrıca 2 adet arka da kenwood marka 440 whatlık hoparlörüm var.1000 whatlık jbl marka da whofer mevcut.teyp ise sony a30 modeli klasik usb çalarlı sadece.şimdi bu malzemelere karşın iyi ses alabileceğim bir anfi markası önerirsenşz sevinirim.100-200 tl arası

xetec 350.6 , edison ed 505a, düşünebilirsin, eğer sıfır almak istiyorsan edison ed 605L olabilir.
  • Sony XM-GTX6040 adlı 600 whatlık andfi almıştım ancak hiçmi hiç beğenmedim seslersanki mono çalıyor streo denen bir çalma yok.ayrıca yoğun bas var temiz bas yok basların yanında sanatcının ne dedııgı anlasılmıyor bıle.Böyle bir anfi tavsiye etmeyin 150-200 tl arası fiyatlı bir anfi tavsiye ederseniz sevinirim.
  • audiocu kullanıcısına yanıt
    xetec 350.6 yı düşünücem tşk
  • Ads 2400w. War 130 lira falan isine yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vazgeçtim yeni anfi için çünkü varolan anfimin çıkışlarını yanlış bağladığını tespit ettik.gerizekalı adam hem işçilik 50tl mi alsın hemde yanlış bağlasın ve bide üstüne yeni anfi arayışı içine gireyim.anfi taktırırken bu işten iyi anlayan birine montajını yapmak en iyisi.
  • Montajı herzaman işinin ehline yaptırın.Yanlış bağlama kötü sonuçlar doğurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Hoparlör amfi seçimi
    6 yıl önce açıldı
    AVR SEÇİMİ ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.