Şimdi Ara

ANFİ TAMİRİNDEN ANLAYANLAR...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE BİR POWER ANFİ VAR ANFİNİN SAĞ KANALINDA BİR ARIZA VAR.SÜREKLİ 2 SC 2240 TRANSİSTÖRÜNÜ YAKIYOR DEVREYE VOLTAJ VERİR VERMEZ BU TRANSİSTÖR ORTADAN ÇATLIYOR YANINDAKİ D 438 TRASİSTÖRÜNÜ DE PATLATIYOR NEDENİ NEY BULAMADIM DEVRENİN ÇIKIŞLARI VE BESLEMESİ SAĞLAM ANFİ TÜRK MALI BİLENLER VARDIR SANIYORUM USTALARDAN YARDIM BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selektro -- 25 Haziran 2007; 22:25:17 >

• slm arkadaşım. o transistöre beslemeden kaç volt geliyor , 2sc2240 trnasistörünü sağlamıyla değiştir ve bu tr ye bağlı başka tr varsa onun da sağlamlık kontrolünü yap. transistörün bağlı olduu yerde kısa devre var mı veya kir vs. varsa selilozik tiner ile PCB yi temizle çıkışın kısa devre olup olmadıgını kontrol et . Resimler daha ayrıntılı olsaydı daha fazla yardımcı olabilirdim.
  • 2sc2240 transistörünü süren diğer transistörü kontrol etmelisin problem ondadır anfi devreleri pek karmaşık değildir hep birbirini süren trnasistörler vardır çok kolay bir şekilde yapılabilir bu
  • ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARAYA ARAYA SONUNDA BİR KONDANSATÖRDE BULDUM ARIZAYI SAĞOLUN VAROLUN SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.