Şimdi Ara

Anfi ve subwoofer Hakkında yardımcı olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle formda her konuda yardımcı olan abi ve kardeşlerime iyi günler sizden bi konuda yardım istiyorum bende Hyundai accent era 2009 vardır ben bu arac icin ses sistemi dusunuyorum ve piooner ts w 309 1000 watt 30 cm subwoofer ve jameson usa 505 anfi aldım toplam malıyeti 300 u bulmadı anfiyi sadece subwoofere beslemek ıcın kullancagım ve orjinal teybi ile doyurucu içerden hissedilen aynalarımı koltugumu titreten bir ses alırmıyım şimdiden herkeze çok teşekkür ederim iyi formlar.

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrisödemis

Öncelikle formda her konuda yardımcı olan abi ve kardeşlerime iyi günler sizden bi konuda yardım istiyorum bende Hyundai accent era 2009 vardır ben bu arac icin ses sistemi dusunuyorum ve piooner ts w 309 1000 watt 30 cm subwoofer ve jameson usa 505 anfi aldım toplam malıyeti 300 u bulmadı anfiyi sadece subwoofere beslemek ıcın kullancagım ve orjinal teybi ile doyurucu içerden hissedilen aynalarımı koltugumu titreten bir ses alırmıyım şimdiden herkeze çok teşekkür ederim iyi formlar.

Saygılarımla..

Öncelikle 505 baştan yanlış bir seçim olmuş.
    O subwooferı beslemeye mono anfi gerek.
    505te jamesonun en çok arıza veren anfilerindendir.

Kim tavsiye etti subwoofer için 4 kanal anfiyi hoparlör beslemeyecekseniz?
  • Hayır hoporlerlerı felan beslemeyecegım kendı orjınal ses sıstemı gayet ıyı ama basslarda bıraz sıkıntı war bı kac ustayla gorustum kopru dıye bir tabır kullanarak yapılabılecegını soyledı cevap verdıgınız ıcınde ayrıca cok tesekkur ederım
  • quote:

Hayır hoporlerlerı felan beslemeyecegım kendı orjınal ses sıstemı gayet ıyı ama basslarda bıraz sıkıntı war bı kac ustayla gorustum kopru dıye bir tabır kullanarak yapılabılecegını soyledı cevap verdıgınız ıcınde ayrıca cok tesekkur ederım

505 köprüde yazılan değerlere göre 160 rms verir.
    Ama anfiler bu değeleri pek vermezler 160 rmsin 130unu anca verir.
    Pıoneer sub ise 300 rms.
    Arada 170 rms fark var.

Neyse güle güle kullanın diyelim.
  • ilginiz için tesekkur ederım javara yorumlarından anladıgıma gore pek bi doyurucu ses alınamayacagına benzıyor
  • herşey bi kenara dandik amfilerin elektrik kaçırma olasılığı yüksek sonuç;
    sistemdeki hoparlörleri yakabilir
    aküyü bitirebilir
    hatta araç yangınına bile sebeb olabilir.
  • quote:

ilginiz için tesekkur ederım javara yorumlarından anladıgıma gore pek bi doyurucu ses alınamayacagına benzıyor

Şunu unutmuşum kusura bakmayın.
    Subwooferınız 2 ohmda çalışmayı destekliyor subwooferı 2 ohmda düşürün bu şekilde bağlayın daha iyi verim alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

ilginiz için tesekkur ederım javara yorumlarından anladıgıma gore pek bi doyurucu ses alınamayacagına benzıyor

Subwooferınız 2 ohmda çalışmayı destekliyor subwooferı 2 ohmda düşürün bu şekilde bağlayın daha iyi verim alırsınız.

cok tesekkur ederım ilginz ıcın dedıklerınızı dıkkate alacam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

cok tesekkur ederım ilginz ıcın dedıklerınızı dıkkate alacam

Önemli değil.

• quote:

soundmagus dk1200 iyi bir seçim olur bu bass için faka soundmagus dk600 de olabilir 4 tane de oval alırsan bu jameson 505 e bağlarsın ileride sistemi büyütmek istersen boşa amfi çıkarmadan yeni bir mono amfi ve kopenant yada oval ile daha da iyi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

soundmagus dk1200 iyi bir seçim olur bu bass için faka soundmagus dk600 de olabilir 4 tane de oval alırsan bu jameson 505 e bağlarsın ileride sistemi büyütmek istersen boşa amfi çıkarmadan yeni bir mono amfi ve kopenant yada oval ile daha da iyi olabilir

Tesekkur ederım ama sımdılık boyle taktırmyı dusunuyorum bıde javara arkadasımız anfının elektrık kacagndan felan yangın cıkabılcegnı soyledı bıraz tırstım elımızdekı arabadanda olmayalım sonra :)

• quote:

Tesekkur ederım ama sımdılık boyle taktırmyı dusunuyorum bıde javara arkadasımız anfının elektrık kacagndan felan yangın cıkabılcegnı soyledı bıraz tırstım elımızdekı arabadanda olmayalım sonra :)

bende bahsettiniz sanırım bence gerçekten ucuz mal cana malolur gerçi @jamara üstat daha iyisini bilir ama oda ucuzlardan kaçının diyor zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

ben jameson usa 6004 kullanıyorum 1 senedir aynı şekilde bi arkadaşım da 2 senedir kullanıyor daha bir sıkıntı olmadı :)

bu arada söylediklerim sistemi yükseltmek istersen daha kolay olr sadece bir bass amfisi ve oval yada kompenant ile halledersin sonuçta 4 kanallı amfi oval yada kompenant sistemine bağlanır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.