Bildirim
ANGEL EYE YARDIM LÜTFEN
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uzunlar kısalar halojen, fakat kısalar mercekli zannedersem.
uzak doğu üretimi farların angel halkalarının ışık dağılımının pek de homojen olmadığını,
bazılarında kısa zamanda arıza meydana geldiğini biliyosun değil mi?
ayrıca farlarda kullanılan mercekler pek de kaliteli değiller.
alacağın farlarda kullanılacak kısa ampullerin soketi ne bilmiyorum ama xenon dönüşümü yapılır ancak ne kadar sağlıklı olur meçhul.çünkü mercek halojen ampule göre ayarlanmış.xenonda ne tepki vereceği kesin değil ama %90 negatif bi durumla karşılaşmazsın kanaatindeyim.
zaten el becerin varsa mercekleri xenon değişimi yapacağın zaman xenon için tasarlarnmış merceklerle değiştirebilirsin.şu an megane II nin çıkma valeo mercekleri çift olarak 40 ytl ye kadar (tertemiz) çıkmacılarda mevcut.
yani sonradan xenon dönüşümü yapmak istesen, bi problem çıksa bile el becerinle işin içinden sıyrılabilirsin.yalnız uzak doğu farlara karşı benim açıkçası bi önyargım var.başı ağrıyan arkadaşım çok.iki üç ay bişi olmaz ama ondan sonra farları söküp atasınız gelebilir.
aldığınız yer eli mahkum garanti vermek zorunda.belgeleri saklayın.tahminimce angel halkaları ilk bozulan parçaları olacaktır.aldığınız yere götürür ne gerekiyosa yapmalarını istersiniz.
tabi garantisi faturası fln varsa...
bazı tuningçiler resmen simsar.kadıköydeki bilgisayarcılar nası bi halttan anlamayanı hemen düdüklemeye çalışırlar o hesap...
herneyse.çok uzattım.bence acele etme.sor soruştur iyice.sonradan başın ağrımasın :)
şimdiden hayırlı olsun.farların resmini de koyarsan bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler....
-
Bu tip farların su alma problemi başını ağrıtmasın dikkat et almadan iyice araştır derim. -
işte istediğim bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X