Şimdi Ara

ANİ BİR KARARLA İ30 1.6 CRDİ Blue drive ALDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süredir eve 2.araç alma planım vardı ilk olarak cactus düşündük eşiminde hoşuna gitmişti ama forum'a açtığım konudaki yorumlar aklımı çeldi ve vazgeçtim 1-2 hafta araç işini askıya aldıktan sonra bugün samsun özon Seat bayiine gittim leon 1.4 tsı ACT+ DSG Opsiyon olarak Apollo mavi+18 Jant+seat ses sitemini eklettim 74.150 Liste fiyatından indirim yapamayacaklarını ve yoğun talepten dolayı aracın 3 ay sonra ancak gelebileceğini söylediler indirim yapmamalarını sıkıntı etmesemde küstah bi şekilde yoğun talep var 3 ay sonra araç ancak gelir demeleri nedeniyle kolay gelsin diyerek Hyundai bayiine uğradım.Makyajlı i30 zaten hoşuma gidiyordu içine oturdum eşimde beğediğini söyleyince kendimi pazarlığın içinde buldum 1.6 CRDİ Manuel Blue drive versiyonu 59.000 Tl'ye bırakabileceklerini ve sipariş vermem halinde aracın 10 gün içinde gelebileceğini söylediler bende ani bir kararla aracın siparişini vermiş bulundum.Eve gelince bu kadar ani bir kararla boş ve hiç aklımda olmayan bir arac almakla doğrumu yaptım diye kendime sordum ama eşim benim çok hoşuma gitti vs deyince kafamı fazla kurcalamadan aracı teslim alıp arkamıza bakmadan kullanmaya karar verdim.Hatta kafamı toparlayıp diğer araçalar ile karşılaştırdığımda C Sınıf 0 Km 136 hp dizel bir arac'a göre aldığım fiyat uygun bile sayılır diye düşündüm.Sizce 3 Ay bekleyip dolu benzinli leon'u 74.000'e almalımıydım yoksa gayet güzel bir karar'mı vermişim

Okuduğuzun için herkeze teşekkür ederim

• b segmenti dizeller 55-60 bin lirayken i30 1.6crdi için 59 bin bence iyi bir fiyat, hayırlı olsun. yalnız blue drive hangi donanım paketi ? baz paket mi ?

ayrıca 1.6 crdi 136 hp yazdığına bakmayın, biraz ağır kanlı arabadır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 5 Nisan 2015; 19:40:57 >
  • hayırlı olsun. 59 bine güzel tercih. full donanımları ciddi değer kaybı yaşatsa da, 59 binlik bir i30'un çok bir şey kaybedeceğini sanmıyorum. mantıklı bir tercih olmuş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 5 Nisan 2015; 19:32:51 >
  • Hayırlı olsun. Alaşım Jant harici çok da dert edecek problem yok.
    Ben de geçen ay DCT şanzımanlısını alacaktım sonra araç değişim planını 2016ya atınca o da kaldı öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç en boş versiyon sanırım ama fiyat iyi bence. Kafanıza takmayın hocam i30 güzel bir araç. Eşinizde beğendiyse hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız sürüşler dilerim. Donanım sıkıntınız varsa daha üst donanım i30'lara bakabilirsiniz ama 74 bin benzinli leon için çok geldi bana yani sonuç olarak tercihiniz doğru.

• Birisi benzinli o fiyat birisi dizel o fiyat bence gayet iyi olmuş allah kaza bela vermesin ayrıca i30 rakiplerinin karşışın da hiçte geri bi araba değil

• 75000 lik Leon aklınızda kaldığına göre butceniz var sanırım, Style almaya çalışın, sonra bu kadar boş almasaydim diyebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güzel bir karar vermişsiniz bence, 15 bin TL nizde cebinize kalmış hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

• Hayırlısı böyle imiş kardeşim güle güle kullan kazasız belasiz..

• Blue drive donanım seviyesini tam bilmiyorum ama 3 hafta önce bir arkadaşım baz donanım 92 hp c4 dizel aldı 58 bine. Bence sizin araç ve fiyat gayet güzel, hayırlı olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLUE DRIVE
    Start-stop teknolojisi
    ABS EBD TCS ESP VSM HAC ESS
    Aktif ön başlıklar
    Sürücü yolcu yan perde airbag
    Soğutmalı torpido
    Sertlik yükseklik derinlik ayarlı direksiyon
    Manuel klima
    Lastik basınç sensörü
    Hız sabitleyici
    Hıza duyarlı kapı kilidi
    Önde ve bagajda 12v soket
    Alarm
    CD MP3 RADIO USB AUX
    Tavanda gözlük kabı
    Viraj farı, sis farı, led gündüz farı
    Isıtmalı aynalar

STYLE donanımda ise ek olarak;

Far, yağmur, arka park sensörü
    Katlanır ve sinyalli dikiz aynası
    16'' alaşım jantlar
    Dijital klima
    Süpervision gösterge paneli
    Bluetooth
    Kendiliğinden kararan dikiz aynası
    UV korumalı camlar
    Arka koltuk bardaklık kol dayama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 5 Nisan 2015; 19:40:02 >
  • Abi hayırlı olsun :) ben performans isteğinden dolayı i30 u söylemedim sana malum benzinli olana bakıyordun ama gayet güzel tercih yapmışsın hayırlı olsun.

Bugün 1.4 dizel polo 60 bin lira olmuş i30 gerçekten güzel.

• Araç doğru donanım yanlış. En azından style yada design pack olmalı i30. Çünkü satıcıda aracın şirketler için böyle bir donanımla getirildiğini söyledi. Bayide çok sönük gelmişti bana imkan varsa bi tık donanımlısına bakın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim.Donanım olarak boş sayılır ama inanın donanım benim için önemli sayılmaz fiyat'ıda uygun olunca aldım diğer donanımlarda fiyat yükseleceği için pek cazip gelmedi bende boş oğlu boş'u aldım
  • doğru seçim,fiyat gerçekten iyiymiş
  • hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Abi hayırlı olsun :) ben performans isteğinden dolayı i30 u söylemedim sana malum benzinli olana bakıyordun ama gayet güzel tercih yapmışsın hayırlı olsun.

Bugün 1.4 dizel polo 60 bin lira olmuş i30 gerçekten güzel.

Teşekkür ederimAslında planda benzinli performanslı bir arac vardı ama eşiminde hoşuna gidince fiyat'ı ilede beni tavlayınca aldım gittii
  • Benim Polo DSG almaya gidip Focus powershift almama benzemiş. Hayırlı olsun İ30 daha şık duruyor

• Yarin bayi ile konusun style paket ekleniyormu sorun almisken bos almayin sonra pisman olursunuz.

• Donanımlı versiyonları fiyat olarak blue drive kadar cazip gelmediği için blue drive aldım hocam donanım'a önem veren biri değilim zaten jant bile almadım almayacağımda kapakla gezecem
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.