Şimdi Ara

ANİ BİR KARARLA İ30 1.6 CRDİ Blue drive ALDIM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O eski dizel Cerato lar bence bir efsanedir hayatımda bir kere 1.6 dizel Cerato ile İstanbul Ankara yapmıştım meret Yılan gibi arabaydı bastıkça yaylana yaylana uzuyordu devirlenmek için can atıyordu. Kia o aracın devamını getirmemekle büyük hata yaptı.
  • Her yönüyle Leon'dan şık bir araba, hatta çelik jant takarak görselliği daha da pekiştirebilirsiniz ... Kesinlikle mantıklı bir tercih sizi üzmeyecek hatta çok iyi karar diye mutlu dahi olacaksınız.
  • Abi hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Güzel fiyata güzel araba almışsın kafana takıp dert etme kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

O eski dizel Cerato lar bence bir efsanedir hayatımda bir kere 1.6 dizel Cerato ile İstanbul Ankara yapmıştım meret Yılan gibi arabaydı bastıkça yaylana yaylana uzuyordu devirlenmek için can atıyordu. Kia o aracın devamını getirmemekle büyük hata yaptı.

Benımkı makyajlı kasa olanlarından. Arkadasıma ait bir range rover vogue surmustum bu arabanın surusu aynı onu andırıyor suspansıyonu kg dagılımı vs ona benzemiş sedan bir araba luks bir jip suruyormus hissi veriyor. Lastikleri normalde 195 ben 205 taban takdım işim geregi uzun yola gidiyorum 190-200 gibi hızlarda akıyor gidiyor masallah gemi gibi. Geçen bir arkadasım sıfır acccent blue almıs o da keske almasaydım ceratonun zevkini alamıyorum dedi simdi bende kıymetini anladım konfora yonelik farklı salınımları var yolda gerçekten farklı bir araba

• İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah tekerinize taş değdirmesin
  • İç mekanı dışında her şeyi ile beğendiğim bir araç benim de i30.Hayırlı olsun.

• fiyat çok iyi kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
  • Hayırlı olsun,B sınıfı araç fiyatına güncel start-stoplu i30 mantıklı ve üzmeyecek bir tercih olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ30 çok doğru bir tercih ama bu paketini almazdim ben. Golf icin 74.000 tl fiyata ciktiginiza gore demek ki bütçeniz var, ben olsam style veya elit alırdım.

• E180 veya 3.20 bakmaya gidip,E180 de karar kıldıktan sonra Qasqhai almamız kadar ilginç olmamış bu seçim

i30 çok hoş bir araç bence,donanıma önem vermiyorsanız fiyatta çok güzel.Güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun sanırım ben de olsam i30 u seçerdim.
  • Style design DCT hala aynı fiyat malesef ki.
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun geçen hafta Hyundai Nev'de inceleme fırsatı bulmuştum ve çok hoşuma gitmişti gerçekten.

• Kardesim bos vs olsa da esp, hiz sabitleyici, ss falan olan bi araba bos degildir. Lastikler 30 bin km yapinca cikma orjinal jant bulup yeni lastiklerle arabayi yeniler taze bismillah dersiniz. Gerisi cok onemli degil.

• Hayırlı olsun Donanım olarak fena değil bence hiç başka donanım düşünmenize gerek yok.
  • güzel tercih hocam güle güle kullanın aracınızı.
  • İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
  • Doğru karar... Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun mantıklı karar.
  • hayırlı olsun

• 1.0 ecoboost focus titanium da alabilirdiniz.yakıt olayı dizele yakın ve gidişi de güzel bir araç.

Ama i30 dizel 59 bin hb fiyatı vs çok iyi Eşiniz de beğenmiş bu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer.araç çok güzel kardesimde benzinlisi var kullandım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.