Şimdi Ara

Ani kararla SAPPHİRE ATI RADEON HD4890 aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki tüm arkadaşlara merhabalar. Ne zamandan beridir önceki ekran kartımın (sapphire hd3870) bir oyunda (nba 2k10)vpu recover hata vermesi nedeniyle ekran kartı alacaktım. baktımlarımın arasında 9800gt, gtx 260 vardı. gtx 275 ve hd4890 hiç aklımda yoktu. Dün bilgisayarcıları gezerken ellerinde hd4890 varmış. hiç aklımda yokken 4890 ı aldım. ATI alırken şüpheci tavırlarım vardı çünkü yine aynı hatayı verir diye. bunu diyerek tabi ati yi kötülemek istemiyorum. çünkü daha önceki ekran kartımdan birisi de efsane kartlardan msi 9800 pro vardı ve o ekran kartını 5 sene sorunsuz bir şekilde, oyunları iyi detaylarda oynadım.
    hd3870 i 400 watt lık feel kasanın kendi güç kaynağında kullanıyordum. Belkide hata bundan kaynaklandı 400 watt yetmemesi durumu.
    hd4890 ın yanında gigabyte ın 610 watt lık güç kaynağını aldım. 4890 ı o dediğim oyunda denedim ve öyle bir hata almadım ve en full detaylarda gerçektende performansı oldukça güzel bir kart. 3d mark 2006 da 1280_768 normalde 14700 puan, 1280_768 8xaa ve diğer özelliklerin tümü açık şekilde 13800 puan aldım. Performansı gayet güzel sayılır. Kartı kasmama rağmen en çok 62 - 63 dereceleri buluyor. beklemede 54-56 derece aralığında geziyor.
    Diğer sistem özelliklerim
    2 gb ram 800 mhz
    phenom II 2.8 işlemci
    msi 790dfx anakart
    feel kasa
    610 watt power
    500 gb 7200 rpm hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malidemirkan -- 1 Kasım 2009; 11:49:43 >

• Vallahi konuyu açmanızın sebebini pek anlayamadım ama hayırlı olsun yani Okudum okudum sonunda soru beklerken öyle bitiverdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Vallahi konuyu açmanızın sebebini pek anlayamadım ama hayırlı olsun yani Okudum okudum sonunda soru beklerken öyle bitiverdi.

Başlıkta hata yaptım heralde :) neyse hd4890 ı belirtmek istemiştim. tşkler :)
  • quote:

Vallahi konuyu açmanızın sebebini pek anlayamadım ama hayırlı olsun yani Okudum okudum sonunda soru beklerken öyle bitiverdi.

Bende aynı şekilde bir sou bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

sevdim bu siteyi gerçekten. yardım etmek isteyen kişiler hemen bulunuyor
    Bu başlığı nasıl değiştirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: malidemirkan

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

sevdim bu siteyi gerçekten. yardım etmek isteyen kişiler hemen bulunuyor
    Bu başlığı nasıl değiştirebilirim?

Bu buton ile değiştirebilirsin

• quote:

Bu buton ile değiştirebilirsin

tşkler........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hd3870'deki Vpu recover hatası güç kaynağının 400w olmasından değilde güç kaynağının Feel olmasından olabilir(Feel'ler gerçek değerlerini vermezler.Kalitesizdirler)
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • hayırlı olsun diyelim..
  • hayırlı olsun diyerek sevincini paylaşıyoruz
  • hayırlı olsun
  • feel psu benm 4850 mi cortlattı garantide smdi :)
  • TUL VTX 4890 340ytl bundan daha fazla para verdiysen hata yapmışın.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/psu_test-ekim09-07

Gigabyte PSU'larda cok iyi degildir sahte psulardan iyidir ama silverstone ocz fsp corsair enermax v.b. markalarla yarısamaz, keşke baska bir marka alsaydin testte bakabilirsin.

Bu arada 3d mark 2006 testinin amacı testi yapıp diğer 4890 kullananlarla kendi sistemini karsılastırıp yorum yapmaktır sen 2006'nin ayarlarını degiştirerek test yaparsan yapmanın bir anlamı kalmaz o oyun degil sonucta karsılastırma programı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.