Şimdi Ara

Animus Projesi Donanım Haber Açıklaması! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahahaha ya adamlar hiç bir eleştiriye cevap vermemiş :D gelmiş burda inanmayın ey halkım yalan haber bunlar vs vs diyorlar :D animus projesi yalvarırız valhalla yı çevirmeyin. 2 yıl bekletiyorsunuz 2 2 2!! sanki işinizi çok düzgün yapıyormuş gibi abonelik istiyorsunuz buna cevap versenize. 40 tl 2 sigara parası diyor arkadaş da yapılan iş bunu hakketmiyor. isteyen almasın deniliyor da olay şu. arkadaşlar elini çeksin de başkaları çevirsin onlara 40 tl verecek yüzlerce kişi hazır. ha bu arada facebooktan iletişime geçebilirsiniz diyorsunuz animus ama yaptıgım eleştiriden beni engellemişsiniz eleştirilerim görünmesin diye :) iyi günler.
  • Bana biri şeyi açıklayabilir mi? 'Bırakın başkaları çevirsin' dediğiniz kişiler nerde acaba? Öyle birileri varsa lütfen önce MGS 5'i ya da DAİ yi çevirsinler en az 5-6 senelik bunlara benze oyunlar var. Hem kimse de sahiplenmedi bu oyunları şey derdi de olmaz 'bu grup üstlendi oyunu ellemeyelim' gibi. Şu an o 'başkaları'nın çıkmasının tam zamanı. Çünkü forumda sadece yama isteği ve kuru gürültü var. Türkçe yama bölümüne giriyorum hep istek şu başkaları çıksa da çevirse biz de bunlardan kurtulsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafelt11 -- 5 Mayıs 2020; 11:29:49 >
  • DO2 projesinde, dolandırıcılık yaptınız.

Ağır itham değil, eleştiri de değil bu. Sizin yaptığınız şey bu. Yüzde 95 bitti alfa çeviri bu dedikleri yama sadece giriş kısmı çevrilmiş.

Sırf abone toplamak için insanlara yalan söylerseniz, dolandırıcı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 5 Mayıs 2020; 11:42:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çeviri yapın, 40 lirayada satın. Neden abonelik gibi bir sistem yapıyorsunuzki ? Alan alır almayan almaz.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    olurmu o zaman nasıl insanları dızlayacaklar? amaç üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek.

6 ayda yapılacak yamaları 2-3 senede yapıp 20 lira aylık abone ücreti ile insanları sömürmek varken niye tek fiyatla satsınlar ki? bunlar allah 4 dese emeğe saygı +rep diye peşlerinde pervane olacak çok insan var. o yüzden söğüşe devam.
  • Bu ekibe Allah akıl fikir versin.
  • Siyasetçi gibi konuşmuş.herşeyden biraz var ama tam olarak hiç birşey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı tas aynı hamam
  • Bilinen şeyleri sıralamış gitmiş. Ne eleştiriye cevap var ne eleştiriden alınacak ders var. Aynen böyle devam
  • Abone olacak arkadaşlara sabırlar diliyorum. Adamlar diyor ki abone olmadığın zaman bundan sonra yama alamazsın. Bildiğin yama kiralama bu iş. Emek bu emek romantizmine girenlere de acil şifaalar diliyorum. Neyse zaten isimleri artık '' Animus faciası ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Kardeşim abone olmuyorum ve yamalarınızıda istemiyorum. Bırakın bu işleri gönüllü yapan insanlara. İşiniz gücünüz para olmuş. Samimi gelmiyorsunuz bana. U-Crew denen grubu geçtiniz.
    Yapılan işten para kazanmak istemek suç mu ayıp mı? Sen beleşe mi çalışıyorsun? gönüllü yapacak adam otursun yapsın elinden tutan mı var?

Ne bu grubu tanıyorum ne içerikleri biliyorum daha şimdi popülerde görüp öğrendim adamlar kendi çaplarında bi business kurmuşlar Dünyanın her yerinde insanlar birşeye katma değer katarak para kazanmaya çalışıyorlar. Banyo yaptığı suyu kavanoza doldurup satan var siz gelmiş günlerce emek harcadıkları iş için para istiyorlar diye antin kuntin konuşuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem Abonelik sistemini devam ettiriyorsunuz kullanıcılar da yamaların çok daha hızlı bir şekilde çıkmasını beklerler. Abone başına kelime çeviriyoruz diyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Yani abone olmazsa daha da yavaş çıkarıyorsunuz. Ee abone olsa da bir yamanın gelemesi rahat 10 ayı buluyor. 10 liralik abonelik alsa bile bir kişi 10x10=100 lira vermiş oluyor bir yamaya... Ya çok hızlı olup kullanıcıları bekletmemeniz gerek ki dos2 gibi bir proje varken bu nasıl mümkün olur bilemiyorum ya da abonelik sistemine bir çözüm bulmanız gerek kullanıcıların sizden isteği bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Kardeşim abone olmuyorum ve yamalarınızıda istemiyorum. Bırakın bu işleri gönüllü yapan insanlara. İşiniz gücünüz para olmuş. Samimi gelmiyorsunuz bana. U-Crew denen grubu geçtiniz.
    U crew'in nesini gördün de laf atıyorsun kardeşim? Adamlar konusunu açtıkları yapmaları eninde sonunda bitiriyorlar ve yama için tek ücret alıyorlar. Gayet de başarılılar.

• donanımhaber ölücü tayfası yine iş başında.
  • Böyle olmamış bu açıklamayı görmemiz içinde abonelik istemeleri gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 5 Mayıs 2020; 18:43:35 >
  • Türkçe yama yapıp tek seferlik para alınması en mantıklı çözüm her ay abonelik istiyorsanız her ay en azından bir AA oyun çevirisi çıkması gerekli ha ben çıkaramam öyle her ay bir oyun derseniz kimse sizi savunmaz bu abonelik sisteminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoronaHere -- 5 Mayıs 2020; 20:29:36 >
  • 40 Lira odyssey gibi uzun bir oyun için gayet makul bir fiyattı.Fakat yamayı kurabilmek için abonelik tamamen saçmalık.
  • Bu grup hakkında yapılan olumlu yorumların kendi adamları tarafından yapıldığını düşünüyorum çünkü aklı başında selim bir insan göz göre göre bu gurubu desteklemez destekleyemez olamaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitetree -- 5 Mayıs 2020; 22:24:6 >
  • Bunlar kadar paracı yalancı görmedim millete yamayı sattı daha tam bile deilken devamda etmediler bide pişmiş kelle gibi acıklama yapıyolar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.