Şimdi Ara

Animus Projesi Donanım Haber Açıklaması! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para yoksa ceviri yok demek ise.yeni cikacak AC.oyununa atlamasinlar bir zahmet
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık yama satma işinden yama kiralama işine geldiyse süreç bu işin de B..kunu çıkardılar demektir.
    Benim için animus bitmiştir mesela bunu başardıkları için tebrik ediyorum kendilerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Game Pass aylık abonelik ücreti 15 lira 100 tane oyun var. GEOW 5 var mesela kendinden Türkçe.
    Hakikaten bu sisteme eyvallah diyen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Game Pass aylık abonelik ücreti 15 lira 100 tane oyun var. GEOW 5 var mesela kendinden Türkçe.

Hakikaten bu sisteme eyvallah diyen var mı?

Arkadaşlar millet 2-3 kuruş para kazanıyor diye bukadar kendinize dert etmeyin bazı şeyleri. Adil eleştiri yapın. Bir oyunu çevirmenin normal piyasa fiyatı en az 20.000 tl. rpg oyunları 50.000 tlden başlıyor. Animus projesi bütün ac oyunlarını çevirdi üstüne birkaç rpg çeviriside yaptı daha hala çeviri yapıyorlar. Benim fikrim kazandıkları paralar çok degil hepsi helali hoş olsun. Ama insanları magdur etmeden para kazanmanın yolunu bulmalılar. Ve oyunlar 3 ay sonra tüm oyunseverler için ücretsiz olarak paylaşılıyor. Adamlar daha ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Haziran 2020; 2:47:30 >
  • dos 2 yaması %95 olmuş. 3. kez beta yamayı satma zamanı gelmiş demekki.
  • aboooovvvv

facebook sayfalarına bi bakıyım dedim de. rezalet gibi rezalete devam ediyorlar.

"Heyecanla beklenen Assassin's Creed Odyssey DLC'lerinden Legacy of the First Blade yaması tamamlandı! Yama şu an test aşamasında. Testler tamamlanır tamamlanmaz 15 ve 20 TL'lik abonelik seviyesindeki abonelerimiz yamayı indirebilecekler.
    Ayrıca ikinci Assassin's Creed Odyssey DLC'si olan Fate of Atlantis çevirisine de başlamış, hatta yarısından fazlasını tamamlamış bulunuyoruz! Yama şu an %60 çevrilmiş durumda. Çeviri biter bitmez test edip çok bekletmeden bu DLC yamasını da yayınlayacağız."

türkçesi şöyle: bu ay ac için 1.dlc yi çıkaracaz para verin. gelecek ay aboneliğiniz bittikten sonrada 2. dlc yi çıkaracaz para verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

aboooovvvv

facebook sayfalarına bi bakıyım dedim de. rezalet gibi rezalete devam ediyorlar.

"Heyecanla beklenen Assassin's Creed Odyssey DLC'lerinden Legacy of the First Blade yaması tamamlandı! Yama şu an test aşamasında. Testler tamamlanır tamamlanmaz 15 ve 20 TL'lik abonelik seviyesindeki abonelerimiz yamayı indirebilecekler.
    Ayrıca ikinci Assassin's Creed Odyssey DLC'si olan Fate of Atlantis çevirisine de başlamış, hatta yarısından fazlasını tamamlamış bulunuyoruz! Yama şu an %60 çevrilmiş durumda. Çeviri biter bitmez test edip çok bekletmeden bu DLC yamasını da yayınlayacağız."

türkçesi şöyle: bu ay ac için 1.dlc yi çıkaracaz para verin. gelecek ay aboneliğiniz bittikten sonrada 2. dlc yi çıkaracaz para verin.
    Kardeşim sen istediğin kadar söyle ama nafile.Yolunacak kaz oldukça bunlar da yolmaya devam eder.

• Hayır bir de sırf daha fazla çamur atmak için araştırıp etmiyorlar mı, çıldırıyorum burada.

Oğlum başka işiniz gücünüz yok mu sizin? Gelip burada harcamanız gereken 'kıllık yapma' limitinizi doldurmaya mı çalışıyorsunuz? Hayret bir şeysiniz ya.

Hayır adamların sizi takmıyor oluşu, gıcıklığınıza yakıt mı oluyor ben çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

aboooovvvv

Assassin's Creed Odyssey DLC'lerinden Legacy of the First Blade bunu onlar çevirmedi başka bir grup çevirdi Animus onlardan satın aldı galiba diğer arkadaş konuyu silmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarta -- 31 Mayıs 2020; 21:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jetstream Sam

Hayır bir de sırf daha fazla çamur atmak için araştırıp etmiyorlar mı, çıldırıyorum burada.

Oğlum başka işiniz gücünüz yok mu sizin? Gelip burada harcamanız gereken 'kıllık yapma' limitinizi doldurmaya mı çalışıyorsunuz? Hayret bir şeysiniz ya.

Hayır adamların sizi takmıyor oluşu, gıcıklığınıza yakıt mı oluyor ben çözemedim.
    Dogru soyluyorsun.adamlar bizi takmiyor.bizde onlari takmadigimizi gosteriyoruz😁😁😁

• Bu adamların yamasını ücretsiz şekilde sunan yok mu? Bildiğim kadarıyla var. Bence boşuna yorum yapmaya gerek yok. Yolunacak insan çok onlara bir şey diyemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Yolunmak istemiyorsan yamayı satın almazsın/indirmezsin olur biter. İlla bir yerlerden indirmek zorunda değilsiniz kafanıza silah dayamıyorlar alın diye...
  • Yav ne adamlar,aylardır 2 DLC'yi çevirmediler,başkaları çevirince hemen bünyelerine katmışlar çeviriyi.

AC Valhala'da işimiz zor,böyle ağır davranacaklarsa çeviri 2 yıldan fazla bile sürer söyleyeyim.

Oyunu ön sipariş geçecektim sırf Animus ekibi yüzünden siparişten vazgeçtim.

Artık duruma göre satın alacağım oyunu,başkaları çıkar oyun çıktıktan 4-5 ay sonra laps diye yüzde ellisini felan çevirdik diye konu açar veya Animus bizi şaşırtır...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.