Şimdi Ara

Animus Projesi Donanım Haber Açıklaması! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu isin tek cozumu ubisoft vb gibi firmalarla iletisime gecip tr altyazi icin imza toplamak.
    Valhalla geliyor yama cikmasini beklersek 2020 aralikta cikan oyunu 2022de anca oynariz
    Odyssey 5ekim 2018 de cikti tr yamanin tam surumu 22mart 2020de cikti.Dlclerde yok ustune ustluk.Birde 40tl istiyorsunuz.
    Siz boyle 1.5senede bir yamayi cikarirsaniz olan aboneleri kaybedeceksiniz.
    Yama fiyatınız 50tl olsun, sorunsuz olsun, ama max 6ayda cıksın.
    Anket yapilir hangi oyun cevrilmeli diye en cok oyu alan 6ayda cevirisi tamamlanir.Madem para kazanmak istiyorsunuz 1.5sene bekletmeyin insanlari.
    Ayrica su sacma sapan aylik aboneliginizde yerin dibine batsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 5 Mayıs 2020; 23:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gruba abone olan arkadaşlara söylüyorum. inş sonuna kadar sömürürler sizi aga. hakkedersiniz çünkü.
  • Okuduklarımdan yola çıkarak bende bu adamları gereksiz buldum. Hem para al, hem işini yapma. Her şey yolunda gitse yine saçma bulurum bu işi. Aylık abonelik nedir ya çeviri grubusunuz siz. Anonymous çeviri ekibini daha tutarlı buluyorum şimdilik ama onların da üstüne gitmemek lazım ve adamlar açıkladılar biz yapmayacağız diye. Önemli olan resmi çeviri bence

• Adamlar ister 100 liraya satar ister 1000 liraya satar ister 10 yılda çıkarır ister 1 günde. Size ne? Sizin ne hakkınız var laf söylemeye siz kimsiniz?

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    değilim ama liseye giden biri olsaydim çok gelirdi aylik 5000 lira kazancim var bir eşim birde çocuk var bu parayla çokta milyoner olunmuyor arkadaşında dediği gibi ac odyssey gibi bir oyunu oynayabilmek için minimum 4 milyarlık bir bilgisayarın olması lazım ona verebiliyorsan bu parayı 40 lirada verebilirsin

• Bunların yaptığı bildiğin nitelikli dolandırıcılık.Sonuçta 10 tl veya 10 milyon tl dolandıran arasında fark yok.İkiside dolandırıcı.
  • Millet para verdikten sonra sıkıntı yok. öbür konuda da okuyorum . yama için para veririm diyenler var. birde fanatikçe falan savunan bir kaç tip var.

Evet ortada bir emek var ama çeviri işi en başta gönül işidir. çıkar birileri emek verdik der para ister. sonra diger gruplar gelir bizde para istiyoruz der. Bunun önlemini almazsanız her çıkan oyuna türkçe yama çevirisi yaparlar ve para ile satarlar. gelecek zamanlar da yapacakları budur yani

Bİrde yapımcı firmalar türkçe dil desteği sunmadıgı sürece birilerinin çıkıpta türkçe yama yapması şartmı yani? belli başlı RPG oyunları hariç oyunlar öyle hayvani ingilizce falan istemiyor. Türkçe yama gelsin diye çokta kasmayın derim. oyunu alın zevkini çıkarın. bu zamana kadar her oyunu türkçe yamalı mı oynuyordunuz?

Belirttiğim gibi . asıl sorun firmaların türkçe dil desteği sunmamasıdır.

Milletide dolandırıcılık falan diye suçlamayın ! yani adamlar ortaya birşey sürmüş. millette ne oldugunu bile bile bu paraları veriyorsa ben hatayı bu animusçu arkadaşlar da aramam açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 6 Mayıs 2020; 4:9:7 >

• Konuya yorum yazabilmemiz için abone olmamız gerekiyor mu, yoksa herkese açık mı.
  • Çeviri de emek olduğu için bir miktar ücret ödeyip satın almak mantıklı. Fakat bu grubun abonelik sistemi saçmalık ötesi. Desteklenecek yanını göremedim. Yamayı yaparsın koyarsın siteye satın alacak olan alır. Bu kadar basit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40tl yamaya olmaz saçmasapan iş yapmayın. Sanki bana kurumsal firma da bi de açıklama metni yayınlamışlar.

Bu altyazılar bu meblağlara satılıyorsa bu siteyi bir maliyeye şikayet edelim bakalım. Vergilerini ödüyorlar mı. Makbuz, dekont vs maile falan gönderiyor musunuz altyazıyı alanlara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları kandırıp paralarını almak için kafalarından yama yüzdesi yazıyorlar. DOS 2 de yapılanı gördük.
  • Abonelikle yama verilmesini ve oyunun fiyatından yüksek TR yama olmasını doğru bulmuyorum.
    Bir çok arkadaşa tavsiyemdir tabiki kendi dilinde oyun oynamak güzel bir şey ama İngilizce öğrenin arkadaşlar. Bir çok oyun gözünüzde büyüttüğünüz kadar detaylı İngilizce bilgisi istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 6 Mayıs 2020; 6:4:30 >
  • 10 TL'LİK ABONELİK SEVİYESİ HAKKINDA kısmını tekrar okursak 1 ay sonra yamanın ücretsiz olduğunu anlayabiliririz? Ek olarak kaliteli bir ekip olduğunuz doğrudur. Ama hız ve fiyat politikanızı gözden geçirmenizi bekliyor herkes... Bu durum sizi yıldırmasın, çeviriye devam. Bir söz vardı: ' Asıl patron müşteridir, o, satın almaktan vazgeçerse fabrikadaki herkes işsiz kalır'... Bence söylenenleri yabana atmayın. Herkes ılımlı bir adım atsın konu kapansın daha çok oyunlar çıkacak ve çeviri yapılacak...

• Bazi arkadaslar konunun yamalarin ucretli olmasindan dolayi proplem oldugunu dusunuyor

boyle bir durum degil konu
    Ornek vererek soylersem
    X bir ceviri grupu ucretsiz AAA bir oyunu 6 ay da ceviriyor
    Bu grup ise hem ucretli hem abone sistemi olmasina ragmen
    Sadece Ac orneginde oldugu gibi 1.5 sene de ceviriyor
    Sen ucretli satiyorsan ceviriyi dağa hizli cevireceksin
    Herkesin ozel hayati var ceviri ondan yavas gidiyor bahanesinin arkasina siginamazsin cunku sen gönullu degil ucret karsiliginda yapiyorsun bu bahaneleri öne suremezsin
    Ben sadece bu arkadaslarin Ac valhalaha yi cevirmesini istemiyorum yoksa diger cevirdikleri oyunlari filan beklemiyorum.
    Kurulus amacimiz Ac oyunlarini cevirmek deyip Ac valhala yi cogunluk sizin cevirmemenizi isterken illa cevirmek isteginizi sizin kimsenin tepkisini dikkate almadiginizi ortaya cikiyor
    Bence asil buyuk sorun oyunlarda tekellesme proplemi bir grup ben cevirecem derse kimse cevirmiyor onun yavasligina mahkum oluyoruz Ayni oyunun 2 yama olmasina karsiyim ama cok yavas gidiyorsa baska grup cevirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 6 Mayıs 2020; 7:14:48 >

• Şurada işi iyice abartıp her yamanın bedeva olmasını savunan linç tayfasının yaşamlarını çok merak ediyorum. Acaba bunlar "ekmek elden su gölden" gibi bir hayattamı yaşıyorlar. Sabah kalkıp "hımm bugün bahçeden olgunlaşmış olan manileri toplayalım" şeklindemi uykudan uyanıyorlar. Öyleyse bizim hayatımızdan dahada ötesine dünyamızdan farklı bir gezegende yaşıyorlar demektir. O hayatı bende yaşamak isterdim.
    Gönüllü yapanlar vardı onlarıda taş yağmuruna tutup linç ettiler. Teraziyi dengede tutamadınız bir türlü.
    Gönüllü işine karşı değilim. İhtiyac duyulan bir şeyi yapıp sadece yaptığı işin karşılığının insanları mutlu ettiğini görmek ona yeter. Bazı insanlar yol tarifi verdikden sonra bile mutlu olurlar. Ben oluyorum şahsen (yanlış tarif etmediysem şayet.)
    Yamanın para karşılığında satılmasına karşı değilim. Bunu yapanların çoğu öğrenci yada elinde olan tek şeyle ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan biride olabilir. Tabiki işin içine para girince olay başka bir boyuta taşınır. Bedelini ödersen şayet bunun birde karşılığı olmalı. Gayetde anlaşılır bir çıkarım ilişkisidir.

Oyun firmaları Türkiyeyi görmezden geliyor çünkü satış rakamları tatmin edici değil. Gönüllü işine yanaşmıyorlar, art niyetli bir cümle firmanın adına zarar verir. (Örnek:Nato savaş simülasyonunda Biri Cumhurbaşkanının adını kullanmıştı. Nasıl ortalığı ayağa kaldırmışlardı). Kontrol ettirmek için personel almaya bile değeceğini düşünmüyorlar sanırım.
    Yama işi Türkiye de sanırım hiç bir zaman rayına oturamayacak. Şirketleşip Profesyonel olmaya kalksan resmi yama işi yılda 1-2 kez eline ancak geçebiliyor. O parayla vergimi ödeyesin, kiramı ödeyesin, çalışanların maaşınımı ödeyesin, faturalarımı ödeyesin, wep sitesinin masraflarınımı ödeyesin.

Aylık abone işi mantığı; ticket (yemek fişi) sistemine benziyor. Çalışanlar ve öğrenciler az buçuk bilir. Aylık bir miktar öder, hergün çıkan 8-10 çeşit yemekden 4 tanesini seçip yerdin.
    Animus buna benzer bir sistem yapmaya çalışmış, ama menüde sadece kuru soğan ve ekmek var.
    Sen her ay tabağıma 4 çeşit oyun koyacaksan(1 tanesi AAA olsun yeter, onada eyvallah.), tamam ben aylık ödemeye razıyım.

Not: alex59 tebrik etmek lazım. Satır aralarını kaçırmayıp, Kiralama mantığını iyi yakalamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 6 Mayıs 2020; 7:46:8 >

• biseyi aciklamaniza gerek
    soyliceklerim tum cevirmenlere gelsin;
    yamasini yapan yapsin, yamasina para isteyen sitesine odeme yontemi koysun ve lutfen fazla bos yapmasin
    ya su cevirmenlerin övgü ve yaptigi ise herkesten ayri ayri karsilik beklemesi beni hasta ediyor
    gec yama cikar sorun yok, para iste hiic sorun degil ama lutfen sessiz ol

• Hala bu dolandırıcılara aylık üyeliği devam eden var mı? Ac origins için tek seferlik ödeme. İle yamayi satın almıştım dlc leri içinde ayrı para istediler doğru düzgün de cevirememisler İngilizce alan çöktü dlc lerde onuda bir siteden korsan indirdim bu dızcılara aylık abone olup para kaptiranlara yazık diyorum. Kapatıp gidin dükkanı.

• Bu abonelik işi hatırlıyorumda ilk çıktığında oyunlarda çeviriye başlamak için 500 abone olmasını istiyorlardı 70-80 abonede tıkandığında direk 150 lere çekmişlerdi anlıcağınız olay yine bizde bitiyor.
  • veren memnun alan memnun boşuna yırtmayın kendinizi denizde sazan çok .)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.