Şimdi Ara

Animus Projesi Donanım Haber Açıklaması! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
4
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WARTIME

Bu isin tek cozumu ubisoft vb gibi firmalarla iletisime gecip tr altyazi icin imza toplamak.
    Valhalla geliyor yama cikmasini beklersek 2020 aralikta cikan oyunu 2022de anca oynariz
    Odyssey 5ekim 2018 de cikti tr yamanin tam surumu 22mart 2020de cikti.Dlclerde yok ustune ustluk.Birde 40tl istiyorsunuz.
    Siz boyle 1.5senede bir yamayi cikarirsaniz olan aboneleri kaybedeceksiniz.
    Yama fiyatınız 50tl olsun, sorunsuz olsun, ama max 6ayda cıksın.
    Anket yapilir hangi oyun cevrilmeli diye en cok oyu alan 6ayda cevirisi tamamlanir.Madem para kazanmak istiyorsunuz 1.5sene bekletmeyin insanlari.
    Ayrica su sacma sapan aylik aboneliginizde yerin dibine batsin
    İmza için güzel bir konu açarsınız destek oluruz.

Ekşide vs... konu açılır.

• Eleştirinin önemli bir kısmı yamaların çok geç çıkması ve abonelik sistemi animus bunu bir türlü anlamadı. Böyle büyük yamalar ücretli olmalı bu sayede kalite ve süreklilik gelir bu konuda sorun yok ama yamalar bu kadar geç çıkmamalı.

• Durum bundan ibaret.Üyelerin durumu Animusun kendisi ve tavrı aynısı
  • EA games geçti bunlar
  • Bir ürün telif haklarıyla korunuyorsa bu üründen çıkarılacak işler de telif hakkı kişide ya da o kurumda olmadığı sürece SATILAMAZ. Bu yüzden zaten bu adamların yaptığı iş etik değil ve başkasının emeği üzerinden iş yapmak. Yarın öbür gün burada çeviri yapan arkadaşlar için de hoş bir durum olmayabilir bence bu. Sana iş verip çeviri yaptıracak adamın sana verdiği belgeyi dökümanı satmayacağının güvensizliğini oluşturur bence.

Ayrıca, yıl olmuş 2020, elinizin altınızda her türlü kaynak var. Vaktinizi ayırıp her gün 2 saat oyun oynamak yerine 1-2 saatinizi ingilizceye(ya da latin alfabesi kullanan herhangi bir dile) ayırsanız, 5-6 ay sonra oyunlardaki cümle yapılarını falan çok rahat anlarsınız. Al yanına bir sözlük not ala ala oyna, misler gibi hem dil öğren hem oyunu anla.
  • abone olayı harbi saçma olmuş
  • "Şu an yalnızca Assassin's Creed Odyssey için geçerli olan ödeme yöntemidir. Bu şekilde yamaya erişim sağlamak isterseniz ödeyeceğiniz fiyat 40 TL olacaktır"
    Hırsızlık gördüm de böylesini hiç görmedim. Fatura yok, vergi yok. Çok merak ediyorum hem hırsız olup hem mutlu olmak nasıl bir duygu? Aylık abonelik miş, kademeli felan bide :D. Beter olun inşallah.
  • Proje Başlangıç Tarihi: 10 Aralık 2019
    Bak işine ne eleştiri kaldırıyosunuz ne başka bişeyy size kimse laf etmiyecek kimse konuşmıyacak SİZLER DOLANDIRICISINIZ.Terbisesiz insanları sizi
    divinity original sin 2 yamasından sonra dahada bişey anlatmayın acıklama yapmayın bu zor dönemlerde insanları nasıl sömürürüz diye ugraşmayın
    bırakın bu insanların yakasını artık

red dead redemption 2

Proje Başlangıç Tarihi: 10.12.2019
    Proje Bitiş Tarihi: ...
    Yama Ücreti: Belirsiz

Çeviri Yüzdesi %75
    az şu insanlardan örnek alın adamlar aralıkta başladı yama çıkıncada tek ücret alıcak insanları donlandırmıyolar sizin gibi bide utanmadan arlanmadan acıklama yapıyonuz gerçi yaptgınız acıklamada boşta HADİ BAKIN İŞİNİZE!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callofkinq

"Şu an yalnızca Assassin's Creed Odyssey için geçerli olan ödeme yöntemidir. Bu şekilde yamaya erişim sağlamak isterseniz ödeyeceğiniz fiyat 40 TL olacaktır"
    Hırsızlık gördüm de böylesini hiç görmedim. Fatura yok, vergi yok. Çok merak ediyorum hem hırsız olup hem mutlu olmak nasıl bir duygu? Aylık abonelik miş, kademeli felan bide :D. Beter olun inşallah.
    dayıı internette rahat bulursunuz odyssey de origins yamalarını da :D bunlar bunu hakkediyor. valhalla yı çevirsinler yine şu abone sistemiyle yine internete düşecek o yama.
  • Yıllarca bu adamlar sayesinde bu seriyi Türkçe oynama lüksünü yaşadık lüks diyorum çünkü olmayan bişey size sunuluyorsa lükstur.Yeri geldi insanlar para verdi yeri geldi korsan indirdi.Simdi millet geldi koca Koca laflar ediyor azbuçuk bu işle ugraşsanız tövbe edersiniz.Para ile yapanada yapmayana saygı duymak lazım bu kadar büyük projeler hiç kolay değil..Allah herkese selamet versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun 'Türkçe yamalar' konusunda da ne çok şakşakçı varmış ha. Kanunlardan girip anayasan çıkıyor. Adam bu konuda mı başka animus konusunda mı yazmış 'beyler toplanıp ubisofta türkçe yapması için imza toplayalım, baskı kuralım' kimse adamı tınlamamış, kimse doğru söylüyor topluluk olduğumuzu hissettirelim düşüncesine girmemiş.

Ekip kurmak için konu açılmış. Konu yorumlarına baktım galiba yeni ekipler kurulacak sandım. Yorumlara bakıyorsun 'ekip kuramassın', 'ingilizcen iyise gruplara katıl uğraşma'.. Anonymous diyor ki çevirmenlere destek verecez kaç sayfa yorumdan 3 kişi çıkıyor yardım istiyor gerisi var ya hep gaz 'vay helal. Vay adam bunlar adam' üretmek yok, buraya geliyorsun ''E ingilizce öğrenin e şunu yapın bunu yapın'' tamam ingilizce şart doğru da burada ingilizce öğrenin diyenler bi toplanıp ÜRETİN az bi çevirinin ucundan tutun. YOK!! ama etrafa nasihat vermeye gelince mangalda kül bırakılmıyor maşallah.

Gelip yama üzerinden satış vergi hak hukuk tartışması bile yapmaya kalkılıyor. Kanun açısından Türkçe yamalar bölümünü kapatalım gidelim. Anonymous ta aynı şeyi yapıyor bu da başka gruplar da... Burada %90 oyunları torrent kullanıyor. Kanuna göre nitelikli hırsızlık..Buradaki herkesi hırsızlıktan yollayalım hapise..

Buradaki çoğu yorum boş.. Üretken yorum yok. Beyler toplanalım change org'tan şöyle şöyle imza kampanyası yapalım yok. İngizlice öğrenin nasihatı verenler(öğrenmek gerek) toplanıp 2-3 yama yapsın bedava versin o da yok. Anca dışarıda ona buna çomar diye sataşıp gelip kendini ait hissettiği bu ''(üniversite ya da yüksek okul) Okumuş'' çomar grubunda kendini tatmin etmek.. Ülkedeki herkes gibi burası da üretmeyelim para vermeyelim ama yiyelim derdinde...

Çomar'ın öznel tanımını yapmak isterim. Çomar = ''Üretme, okuma, anlama ve düzgünce eletirme vasıflarına sahip olmayan ve hakkıymış gibi herşeyi isteyen insan''

Ayrıca dipnot olarak 4 yıllık üniversite çomarı = 8 tane sokak çomarına eşittir...

• quote:

Orijinalden alıntı: karafelt11

Bu forumun 'Türkçe yamalar' konusunda da ne çok şakşakçı varmış ha. Kanunlardan girip anayasan çıkıyor. Adam bu konuda mı başka animus konusunda mı yazmış 'beyler toplanıp ubisofta türkçe yapması için imza toplayalım, baskı kuralım' kimse adamı tınlamamış, kimse doğru söylüyor topluluk olduğumuzu hissettirelim düşüncesine girmemiş.

Ekip kurmak için konu açılmış. Konu yorumlarına baktım galiba yeni ekipler kurulacak sandım. Yorumlara bakıyorsun 'ekip kuramassın', 'ingilizcen iyise gruplara katıl uğraşma'.. Anonymous diyor ki çevirmenlere destek verecez kaç sayfa yorumdan 3 kişi çıkıyor yardım istiyor gerisi var ya hep gaz 'vay helal. Vay adam bunlar adam' üretmek yok, buraya geliyorsun ''E ingilizce öğrenin e şunu yapın bunu yapın'' tamam ingilizce şart doğru da burada ingilizce öğrenin diyenler bi toplanıp ÜRETİN az bi çevirinin ucundan tutun. YOK!! ama etrafa nasihat vermeye gelince mangalda kül bırakılmıyor maşallah.

Gelip yama üzerinden satış vergi hak hukuk tartışması bile yapmaya kalkılıyor. Kanun açısından Türkçe yamalar bölümünü kapatalım gidelim. Anonymous ta aynı şeyi yapıyor bu da başka gruplar da... Burada %90 oyunları torrent kullanıyor. Kanuna göre nitelikli hırsızlık..Buradaki herkesi hırsızlıktan yollayalım hapise..

Buradaki çoğu yorum boş.. Üretken yorum yok. Beyler toplanalım change org'tan şöyle şöyle imza kampanyası yapalım yok. İngizlice öğrenin nasihatı verenler(öğrenmek gerek) toplanıp 2-3 yama yapsın bedava versin o da yok. Anca dışarıda ona buna çomar diye sataşıp gelip kendini ait hissettiği bu ''(üniversite ya da yüksek okul) Okumuş'' çomar grubunda kendini tatmin etmek.. Ülkedeki herkes gibi burası da üretmeyelim para vermeyelim ama yiyelim derdinde...

Çomar'ın öznel tanımını yapmak isterim. Çomar = ''Üretme, okuma, anlama ve düzgünce eletirme vasıflarına sahip olmayan ve hakkıymış gibi herşeyi isteyen insan''

Ayrıca dipnot olarak 4 yıllık üniversite çomarı = 8 tane sokak çomarına eşittir...
    Herşeyin çok güzel özeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: karafelt11

Bu forumun 'Türkçe yamalar' konusunda da ne çok şakşakçı varmış ha. Kanunlardan girip anayasan çıkıyor. Adam bu konuda mı başka animus konusunda mı yazmış 'beyler toplanıp ubisofta türkçe yapması için imza toplayalım, baskı kuralım' kimse adamı tınlamamış, kimse doğru söylüyor topluluk olduğumuzu hissettirelim düşüncesine girmemiş.

Ben şahsen konuyu üste çıkanlardan gördüm, uğradığım bir bölüm değil. Benim yazdığım yorumu da okuyacak adamların çoğu "ingilizce zor be abi ya", 'kim uğraşcak ya şimdi çalışmakla' falan diyip geçecekler muhtemelen. Öğrenme nasihati veren adam olarak; birilerinin önüne hazırı koymak benim ya da başkasının sorumluluğu değil, kendini geliştirip lisan öğrenmek kişinin kendi sorumluluğu. Başkasının sorumsuzluğu için kendi vaktimi ve çabamı harcamam. Oyun oynayacak kadar ingilizce öğrenmek ve bunun üzerine geliştirmek de ahım şahım bir emek istemiyor ayrıca, milletten el açıp yama yama diye bekleyen insanların azıcık emekle zaten buna ihtiyacı kalmaz. İngilizceyi geliştirmek adına mesaj atan olursa, seve seve en yakın zamandaki boş vaktimi ayırıp güzel bir çalışma planı oluşturabilirim isteyene, ki bunu benden daha güzel yapan youtube kanalları halihazırda var.

Kitap, dergi, kısa hikaye, makale gibi şeyleri kendi çevrem ve arkadaşlarım için çevirmişliğim var. Ama oturup da oyun çevirecek kadar vaktim yok, arzum da yok. Kendi kardeşime anlamıyorsan öğren ben mi sana anlatıcam her oyunda diye diye İngilizce öğretmeye teşvik ettim. Ben de zamanında oyunları anlamak adına İngilizce öğrenmeye başladım zaten. Millet Türkçe oyun oynasın gibi bir idealim de yok. Çeviride tecrübe kazanmak isteyen ve daha sonra bunu mesleğe dönüştürmek isteyen adam açısından telif hakkı sende olmayan bir ürünün çevirisini yapıp satmak meslek etiği açısından yanlıştır, yapılmamalıdır. Yarın öbür gün çeviriyi burda yapıp daha büyük işlere girişmek isteyenler CVsine bunu koyarlarsa güzel izlenim bırakmayabilir. Benim dediğim sadece işin 'etik' boyutu.

Senin yorumun da geri kalanlardan farklı değil bu arada, üretken bir şey yok, eleştiri var, üstüne tanımadığın bilmediğin insanlara kendi doldurduğun bir "çomar" kavramını yakıştırıp, hakaret etmek var. Sen üretkenlik yapıp örnek olabilirsin herkese eğer vaktin ve arzun varsa. Bir kategori yaratıp insanları bu kategorinin altına koyup kendini daha üstün hissederek iyi hissetmek tatlı gelmiyorsa tabii.

• Boşuna burada konu açmışsınız dh ölücü diye bir tabir vardır.. bunlar beleş olsun yeter ki ceset bile satın alır o derece.

Translate yamaların savunulduğu bir ortamda boşuna kendinizi yıpratırsınız. Neyse en azından bu paylaşımın son olması mantıklı bir karar bunlara yaranılmaz..
  • Katıksız Manyak! kullanıcısına yanıt
    +1
  • bide acıklama yapıyolar yüzsüzler
  • Şu ciddiyet Google 'de, Microsoft'ta hatta Ubisoft, EA games gibi oyunu yapan firmalarda yok yeminle. Gören duyanda dünyayı yönetiyorlar sanır.

Açın bi e-ticaret sitesi koyun yamaları işine gelen site üzerinden parayı basıp alsın setupu çeksin kurarkente üyelik bilgilerini girip kendini doğrulasın....
    ne karman çorman iş yapıyorsunuz anlamıyorumki nedir bu abartı? Bu süreçleri doğru düzgün takip etmeyen işi bilmeyen normal biri yamaya ulaşmak için 10000 takla atacak neden zorlaştırıyorsunuz nedir nedendir bu aşırı ciddiyet?
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce hiç animus yaması kullanmadığım için bilmiyorum da nasıl bi yama sunuyorlar exe dosyası falan mı oluyor setup şeklinde? Yani bu abonelik bittikten sonra indirmemizi gerektirecek olayı nasıl sağlıyorlar onu anlamadım. Eğer setup ise kendi bulut depolamama yükler istediğim zaman indiririm. Farklı koruma yöntemleri varsa bilniyorum.

• Hocam bilmediğim için soruyorum özetle süreç nasıl işliyor?

• Gereksiz bir gruptan gereksiz bir açıklama
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.