< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 5 Mayıs 2020; 0:14:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 5 Mayıs 2020; 0:14:36 > |
(Aboneliğiniz bittikten sonra yalnızca yamaları tekrar indirmek ve kurmak için aktif abonelik gerekmektedir.)
Bu açıklamaya göre siz insanları aylarca abone yapıp karşılığında sadece yamaları kiralıyorsunuz. Yama lazım olursa abonelikle yeniden kirala diyorsunuz. Birde utanmadan pişkin pişkin (''abonelik bittikten sonra yama kullanılmıyor'' söylemleri bu açıdan eksiktir.) diye yorum atıyorsunuz. Banker Kastelli sizi tanısa bu üstün zekanıza hayran kalır şapka çıkarırdı. |
Kısaca diyorlar ki her ay Parayı ver ve Benim Keyfimi bekle keyfim yettiginde 3-5 Yıl Sonra istedigim zaman çıkarırım.
Ayrıca Epic Games Üzerinden İndirimlerde 29 Tl ye Aldığım AC Odssey oyununun Türkçe Yaması İçin 40 Tl vermek ne desem bilemedim. |
Yamalarin beklenildigi sureden cok gec surede gec cikmasi asilsiz bir itham mi?
İnsanlar sizi genelde bu konu icin elestiriyor Belli basli kisiler deyip konuyi gecistirmek yerine yapilan elestirilere cevap vermek daha dogru olur |
Kardeşim abone olmuyorum ve yamalarınızıda istemiyorum. Bırakın bu işleri gönüllü yapan insanlara. İşiniz gücünüz para olmuş. Samimi gelmiyorsunuz bana. U-Crew denen grubu geçtiniz.
|
özür dilemek yerine hala gelip burada "biz ne diyorsak o siz kimsiniz lan" tarzı bi açıklama yapmak tamda size yakışacak bir hareket animusçuğum. devaaaam
buyrun dh üyeleri bu açıklamadan sonra abone olup cebinizdeki parayı çöpe atabilirsiniz. |
Böyle olmamış bu açıklamayı görmemiz içinde abonelik istemeleri gerekirdi.
|
Merak ettiğim bir şey var. Neden çeviri ilerlemelerini görmek için para veriyoruz? Gizli bilgi de değil. Mesela az önce Facebook sayfasına girip son 3-4 gönderiyi okuyup ilerlemenin %87 olduğunu öğrendim. Forumda bazen abonelerin ilerleme yüzdesini yazdığını da gördüm. Herhangi bir art niyetim yok bu arada.
|
DO2 projesinde, dolandırıcılık yaptınız.
Ağır itham değil, eleştiri de değil bu. Sizin yaptığınız şey bu. Yüzde 95 bitti alfa çeviri bu dedikleri yama sadece giriş kısmı çevrilmiş. Sırf abone toplamak için insanlara yalan söylerseniz, dolandırıcı olursunuz. |
Siyasetçi gibi konuşmuş.herşeyden biraz var ama tam olarak hiç birşey yok.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 5 Mayıs 2020; 0:24:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 5 Mayıs 2020; 1:40:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Mayıs 2020; 2:8:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 5 Mayıs 2020; 2:13:50 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Mayıs 2020; 7:12:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 5 Mayıs 2020; 13:11:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3keko1 -- 5 Mayıs 2020; 10:13:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante_08 -- 5 Mayıs 2020; 11:8:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |