Şimdi Ara

Ankara- Ankamall MacFit 12 aylık Fitness Üyeliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
41.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tactor

ben mi yanlış görüyorum 3000 kişi mi alacakmış maximum?

Şaka mı yapıyorlar metro var her dakika, oraya kayıt olan adam hergün gelir. 3000 kişi felan kayıt yaparlarsa yeminle yıkarlar orayı 500 bile fazla oraya.

O salonda 3000 kişi kayıt olursa anca sabahın 10 unda giderseniz spor yaparsınız. Anlık 30-40 üye olsa her saat 40 yeni üye gelse devir daim olsa saatlik öncekiler çıkacak diğerleri gelecek günlük 10 dan 10 a 12 saat 480 üye giriş yapar macfit e. Ki ben salona girdim mi 2 saatten aşağı çıkamam burada 1 saat olarak baz aldım. Eğer 3000 üye felan alırlarsa o salonda adım atacak yer bulamazsınız.

Sabah ictima alırlar kapida milleti asker gibi dizip :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAcFit kalitesi iyidir. Yalnız Aralık dediğine bakmayın açılış muhtemelen ertelenir ona göre kayıt olun. Ankamall zaten kalabalık bir AVM, sabahları müsait olur spor yapmaya uygun. Açıldıktan birkaç ay sonrada azalır diye düşünüyorum gelmeyenler olacaktır illa ki
  • Ankara'da havuzu olan başka macfitlere de giriş yapılabilinir mi acaba bu üyelikle?

• arkadaşlar bende yazılmayı düşünüyodum çok uygun fakat bırak 3000 işi kaydı en fazla o salona 500 kişi gelebilir.Salon eğer inşaat alanında gördüğüm kadar yer ise mahalle arasındaki solanlardan 2 en fazla 3 kat daha büyük olur.Ankamall da çalışıyorum bu arada yer sıkıntısı var ama 2.kattan electroworld den yer alırlarsa bilemem ama şu anda electroworld de bi küçülme inşaat göremiyorum lafın kısası iyi araştırın mekanı görün fiyatın bu kadar ucuz olması bence bu alandan kaynaklanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Rico -- 14 Ekim 2013; 18:30:12 >
  • eğer jatomi varsa ankarada orasıda uygun üyelik alır tahminen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 14 Ekim 2013; 19:23:46 >
  • İsterse bedava olsun...Kayıt yaptıranların %90'ı ilk ayı zor tamamlar.
  • Ankamall macifti bende duydum ben o kdr kalabalık olcagını düşünmüyorum çnükü sadece macfit markasını bilen kişiler üyelik yapıyor biz standayken 10 kişi gelip bu ne oluyor diip geri döndü sadece bi kaç kişi markaya bilerek geldi ve üyelik yaptı ayrıca bence böyle merkezi bi yerde böylesine büyük kaliteli bir kulübe gereklilik vardı bence süper oldu ben ve dört arkadaşım üyelik yaptırdık daha öncesinde vamoosu kullanıoduk okula yakın diye ama burasıda eve çok yakın bizim için süper oldu burası. Macfit kalitesinden asla şüphe etmem. Ayrıca bence kulüp denilen tarihte açılacaktır çünkü standaki arkadaşın söylediği alana girip baktık gerçekten kocaman biyer ve neredeyse %50 -60 lık kısmı bitmiş durumda içerisinin ayrıca dışarıya bakan taraf pencere yapılmış çok harika görünüyor. ben düşünene herkese tavsiye ederim. 3000 lik kapasitesine gelince bu bence içerideki sirkülasyon hesaba katyılarak söylenmiş bişey bence neticede herkes aynı gün aynı aatte aynı programı yapmıcak. bana çok makul ve güzel geldi .

• ne oldu bu kampanyaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

ne oldu bu kampanyaya?

Bayram öncesi fiyatlardır bunlar benim ist. gittiğim salon da bayram öncesi çok cazip fiyat verdi ama bayram sonrası herkes salona geleceğinden fiyatları yüksek tutup alımı düşüreceğiz dediler.
    istanbul da TrumpT. Jatomi vardı ankarada da Macfit spor yapılamayan spor salonu olur artık. hoşş çalışma istasyonu oldukça fazlaymış ama bu fiyat açılış öncesi ön talep gibi fiyatlardır bence kaçmaz açılınca en az 2 misli olur.
    misal Jatomi de 1200tl yıllık +9tl aylık havlu ücreti +45tl 3saatlik personal training yoksa elemanlara soru sormak yok gibisinden ota bota paralı bir tesis havuzu da yok..

• geçen hafta bende görmüştüm. internet sitesinde yeterli bilgi yoktu. standlarına da gidip sormamıştım.

öncelikşe haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. ama "kalabalık" olacağına dair yorumları görünce vazgeçtim denebilir :)
  • Millet meğer Macfite hasretmiş yahu,nasıl bir şeydir bu,body de varmı
    o avm nin kalabalıktan kurtulması için metro istasyonunu oradan kaldırmaları lazım anca..hafta içi mesai saatinde bile otoparkı full dolu olan bir avm
  • Burası çok ufak ya; abone olmaya geldim, yeri görünce vazgeçtim
     Ankara- Ankamall MacFit  12 aylık Fitness Üyeliği

• Bu da içerisi; en az 3000-4000 abonesi olacak yer için anca depo mahiyetinde kullanılır
     Ankara- Ankamall MacFit  12 aylık Fitness Üyeliği

• bu nasıl bi macfit :)

macfit mini olabilir.
  • oha harbi oraya nasıl sıgacaklar. tepehome elektroworde çıkan merdivenlerin orada değil miydi.

• gıdene allah akıl fıkır versın ufacık yere 3000 kısı alıcak, ortalama 200-300 kısı gelse orası bıttı

zaten oraya 30 tane dus yerı koysa( kı bence yer yok koyamaz) o bıle zor yeter

once aletlerde sıra beklersınız ardından duslarda, tabı egıtmenı de bulursanız o arada sanslısınız
  • Arkadaşın paylaştığı resimler doğru ama bir bölümü esas giriş alanı electro world girişinin yanında iç tarafta
  • Ben bulunduğum ilde ki salona 3 aylık 240 TL veriyorum diye kafayı duvara vurmak istedim bu fırsatı görünce ama resimleri gördükten sonra yüreğime su serpildi.
  • Tepehome ciddi anlamda çok büyük bir alan kaplamaktaydı ne kadarını verdikleri önemli bu resimler sizi yanıltır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.