Şimdi Ara

Ankara- Ankamall MacFit 12 aylık Fitness Üyeliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
2
Favori
41.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ICELAW

quote:

Orijinalden alıntı: mky42

Ben Keçiörende oturuyorum ve kayıt yaptırmayı düşünüyorum .Malum bizim buralarda profesyonellikten uzak küçük fitness salonları var.Fakat Ankamallin çok kalabalık oluşu endişelendiriyor beni.
    Aletler veya eğitmenle iletişim için sıra beklemek istemiyorum. Havuz olmaması da dezavantaj ama eğer çok kalabalık olmayacaksa gidilebilir. Alternatif arayışındayım. Vamos hakkında bilgisi olan var mı ?

Şu an vamoss ta üyeliğim mevcut. aralık 23 te bitiyor.

yenilemek istedim 1300 tl para istiyorlar.

Havuza dejavantaj demişin. Ama şöyle bişeyde var eğer çalışan biriysen havuza girebilecek vakit bulamıyorsun.Mesai bitiminde 18:00 gidip 2 saat çalışıp çıkıyosun.
    Ama dersenki sporumu yapayım hamama gireyim saunaya gireyim buhar odasına gireyim havuzunda yüzeyim. inan 4 saatini oraya ayırman gerekecek.

Ben vamosu aradığımda 1000-1500 aralığında fakat 1500'e daha yakın bir fiyatı olduğunu söylediler, telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.Muhtemelen sizin belirttiğiniz ücret olur. Biz haftanın bazı günleri havuz bazı günleri fitness amaclı bazende hafta sonları 3-4 saatimizi orada geçirmek istiyoruz. Tesisten tam olarak memnun muydunuz ? Uzak olması da cabası.. Keçiörene yakın bi macfit olacak gibi.Onun da nasıl bi konsept olacağı tam bir muamma ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ICELAW

quote:

Orijinalden alıntı: mky42

Ben Keçiörende oturuyorum ve kayıt yaptırmayı düşünüyorum .Malum bizim buralarda profesyonellikten uzak küçük fitness salonları var.Fakat Ankamallin çok kalabalık oluşu endişelendiriyor beni.
    Aletler veya eğitmenle iletişim için sıra beklemek istemiyorum. Havuz olmaması da dezavantaj ama eğer çok kalabalık olmayacaksa gidilebilir. Alternatif arayışındayım. Vamos hakkında bilgisi olan var mı ?

Şu an vamoss ta üyeliğim mevcut. aralık 23 te bitiyor.

yenilemek istedim 1300 tl para istiyorlar.

Havuza dejavantaj demişin. Ama şöyle bişeyde var eğer çalışan biriysen havuza girebilecek vakit bulamıyorsun.Mesai bitiminde 18:00 gidip 2 saat çalışıp çıkıyosun.
    Ama dersenki sporumu yapayım hamama gireyim saunaya gireyim buhar odasına gireyim havuzunda yüzeyim. inan 4 saatini oraya ayırman gerekecek.

ben de 1 yılı aşkın süredir vamos'tayım. iyi niyetle açılmış bir tesis. fakat çok amatörler. her şey kara düzen. 1 yılda 10 kez salonun alet ve cihazlarının yeri değişti.

buraya kaydolurken squash, havuz, basket sahası, sauna gibi avantajlar çok cazip gelmişti. 1 yılda 10-15 kez havuza girdim. 10 kez basket oynadım. squash ve sauna bölümlerini hiç kullanmadım. bunlar bir salonu cazip gösteren şeyler. zira üyelerin %90'ı bu bölümleri kullanmıyor.

mars grubu çok ince görmüş. bizim gibiler için bu konsepti türkiye'ye getirmişler. ama armada örneği misal. çok ucuzdu. sonradan aşırı zamlandı. şu an armada üyeliği aylık 90tl mesela. macfit ayarında bir salona kim niye 90tl versin ki? ama veriyorlar işte.

ankamall'daki bu salonun ederi 41tl değil belki ama 90tl de değil!

bence girişimciler bu konsepti yaygınlaştırmalılar. modern ve uygun fiyatlı mikro salonlar yapmalılar. yazık yani. hiç kullanmadığım squash'ın, buhar banyosunun parasını vermek istemiyorum...

bu tip tesislere üye olacak arkadaşlara da tavsiyem sosyal medyadaki yorumları okumaları. satış temsilcileri çok ilginç yalanlar söyleyip, bizi kandırıyorlar. zaten iş parayı ödeyene kadar. sonra ne yaparsan yap havası hakim...

fakat tesisler son zamanlarda bu araçlara (foursqaure, twitter, ekşisözlük, forumlar...) çok önem vermeye başladılar. kötü yorumları çoğunluğun arasında yok etmek için onlarca sahte hesap açıp veya kendi elemanları vasıtasıyla salonlarını öven yorumlar, yazılar yazıyorlar. bunlara da dikkat etmek gerekir.

• devam ediyor mu? son durum nedir arkadaşlar?
  • BennyGood B kullanıcısına yanıt
    ben en son dün kuzenimle gittim , kendim kız arkadaşımla üyelik yapmıştım zaten kuzenimde üyelik yaptırdı neyseki kampanya aralığın sonuna kadar uzatılmış hala yıllık 492 tl sınırsız üyelik yapıyorlar. Ayrıca yetişmiycek kaygısı olanlar için şunuda söleyim gidip tadilattaki alanada baktım ve tadilat bitmiş, zeminler duvarlar pencereler herşey bitmiş. sadece dolapların yerleşmesi ve ekipmanların gelip monte edilmesi işlemi kalmış. standdaki arkadaşla konuştum. ocagın ilk haftaları eğitmenlerinde gelmesiyle hizmete açılacağını söyledi. Ayrıca 14 aralıktada ankamall avm içinde Kikcboks Cardio diye bi grup dersi yapacaklarmış bizi de davet ettiler. duruma göre bizde katılıcaz. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni kulübümün açılışını.
  • Kalabalik korkusu olmasa gidip hemen uye olacagim ama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Kalabalik korkusu olmasa gidip hemen uye olacagim ama..

aynı korku bende de var. @borabora06 salonun içini görebildiniz mi?

mesai çıkışında nasıl olur acaba çok merak ediyorum. (17:30)

ikinci bir durumda, eryamanda oturuyorum, evin yakınında dolphin spor salonu var. 6 aylık 600 e kayıt yaptırmış kuzenim. buraya gel diyor. iş yerimde macfit e yakın. karar vermek zor. fiyat farkı da çok.

@borabora06
  • aynen sırf kalabalık korkusu yüzünden yazılmıyorum. sadece donanımhabere özel indirim olsaydı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Kalabalik korkusu olmasa gidip hemen uye olacagim ama..

aynı korku bende de var. @borabora06 salonun içini görebildiniz mi?

mesai çıkışında nasıl olur acaba çok merak ediyorum. (17:30)

ikinci bir durumda, eryamanda oturuyorum, evin yakınında dolphin spor salonu var. 6 aylık 600 e kayıt yaptırmış kuzenim. buraya gel diyor. iş yerimde macfit e yakın. karar vermek zor. fiyat farkı da çok.

@borabora06

Benimde spor salonu işyerine yakın. ve bana işten çıkıp spora gitmek daha mantıklı geliyor.
    bir gün önceden çantanı hazırlar işten çıkınca direk spora gidersin.vakittende kazanmış olursun.yoksa diğer türlü işten çıkacaksın eve gideceksin o trafikte üzerini değiştireceksin çantayı hazırlıyacaksın BİRBUÇUK SAAT GEÇECEK.

Sen o birbuçuk saatte sporunu tamalamış olursun işten çıkıp gittiğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Havuz yoktur mujtemelen

havuz olmadığı için ucuz...
  • Fiyat iyi bence ama her gün aktarmalı metroyla oraya gitmek cok yorar insanı ve masraf.
    Not: dikimevinde oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

Fiyat iyi bence ama her gün aktarmalı metroyla oraya gitmek cok yorar insanı ve masraf.
    Not: dikimevinde oturuyorum

metroda büyük avantaj.
    yoksa dolmuş otobüs trafik çok kalabalık.
  • Arkadaşlar yazılan yorumları okudum ve aslı olmayan olmayan yorumlar var.... Öncelikle bunları düzeltmek adına ve doğru paylaşım yapmak adına yazıyorum..

1- ilk soru neden ucuz ?? ===>

- Ucuz olmasının sebebi, armada da girişte resepsiyon var, ankamall de ise girişte resepsiyon olmayacak, ve girişler sadece üyenin girebileceği şekilde bir mekanizma koyulmuş, yani girerken veya çıkarken bir personel görmeyecez, sadece giren sporunu yapıp çıkacak, bu yüzden 4-5 eleman ücretini ödemekten kurtulmuş Macfit.

- armadada ki koşu bantlarını gördünüz mü bilmiyorum ama hepsi televizyon özellikle usb li ve apple cihazlarını kullanabilme özelliği var, ankamallde ise koşu bantlarında televizyon ve bu saydığım özelliklerin birkaçı yok.. ama sanmayın ki kalitesiz cihazları koydular.. aslaa.. aynı markalar ama daha az özellikli. zaten ben armada da gideerkende koşu yaoarken tv asla izlemedim... amaç spor ise böyle şeylere takılmanızın bir mantığı yok...

2 - şu an kaç kişi var ??? ====>

- Arkadaşlar şuan üye sayısı 680 kişi... ve bunların yarısına yaklaşık ankmallde çalışan mağaza personeli.. geriye kalanlar ise bizim gibi normal müşteriler... yanlış hatırlamıyorsam 2500 - 3000 metre karelik bir alan mevcut ve kat olmadığı için dümdüz bir arazideyiz. makine sayısı olarak asla sırada bekleme olayı olmayacaktır, şahsen ben armada da giderken akşam 6 dan sonra inanılmaz bir kalabalıkla karşılaştım, ankamall de ise şuan ki üye sayısıyla bunları yaşamak imkansız. makine sayıları özenle hesaplanarak koyulmuş merak etmeyin. rahat 1000 kişiye kadar yolu var bu rahatlığın.

3- hocalar nasıl ?? =====>

- arkadaşlar armada da hocaların hepsi profesyonel değiller, yani içlerinde öğrenci olupta çalışan bile var.. ama bunları siz bilmezsiniz. her neyse ankamall de ise çalışan hocalar kesinllikle profesyonel hocalar olacaktır, herkesin porgramına göre birebir yardımcı olacaklardır. 20 den fazla hoca olucak.

4- ekbilgiler ======>

Mesela diyelim ki Armada da üye olmuştunuz önceden, ve artık buraya gelmek istiyorsunuz .. o zaman armadadan bir üye kağdı nüshasını alarak ankamalle de girebilirsiniz, fakat ankamalle üye olan armadada kine giremiyor... ben şahsen 1 yıllık üye oldum ankamalle, düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum.. bu ay sonunda da allah nasip ederse açıldığında başlayacağım...

sormanız gereken bir şey olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 8 Aralık 2013; 15:32:01 >

• Temizlik bakımından nasıldır? kalabalık olan macfit salonlarında çalışanlar var mı? Yorum yapabilirseniz sevinirim.

Mesela hafta sonu eryamandan ankamall e gitme işi beni düşündürüyor. Eve yakın ama pahalı salon mu işe yakın ucuz salon mu? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BennyGood -- 9 Aralık 2013; 17:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

Temizlik bakımından nasıldır? kalabalık olan macfit salonlarında çalışanlar var mı? Yorum yapabilirseniz sevinirim.

Mesela hafta sonu eryamandan ankamall e gitme işi beni düşündürüyor. Eve yakın ama pahalı salon mu işe yakın ucuz salon mu? :)

Temizlik bakımından kuşkunuz olmasın, ter kokusunu bile asla alamazsınız. Ona göre habalandırması bile detaylı düşünülmüş... Mesafe konusunda size şöyle söyleyim, öncelikle spor yapacağınız yer kaliteli olması yönünde.. Ancak şuda var ki, zaman geçtikçe uzaklık zulüm gelebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Arkadaşlar yazılan yorumları okudum ve aslı olmayan olmayan yorumlar var.... Öncelikle bunları düzeltmek adına ve doğru paylaşım yapmak adına yazıyorum..

1- ilk soru neden ucuz ?? ===>

- Ucuz olmasının sebebi, armada da girişte resepsiyon var, ankamall de ise girişte resepsiyon olmayacak, ve girişler sadece üyenin girebileceği şekilde bir mekanizma koyulmuş, yani girerken veya çıkarken bir personel görmeyecez, sadece giren sporunu yapıp çıkacak, bu yüzden 4-5 eleman ücretini ödemekten kurtulmuş Macfit.

- armadada ki koşu bantlarını gördünüz mü bilmiyorum ama hepsi televizyon özellikle usb li ve apple cihazlarını kullanabilme özelliği var, ankamallde ise koşu bantlarında televizyon ve bu saydığım özelliklerin birkaçı yok.. ama sanmayın ki kalitesiz cihazları koydular.. aslaa.. aynı markalar ama daha az özellikli. zaten ben armada da gideerkende koşu yaoarken tv asla izlemedim... amaç spor ise böyle şeylere takılmanızın bir mantığı yok...

2 - şu an kaç kişi var ??? ====>

- Arkadaşlar şuan üye sayısı 680 kişi... ve bunların yarısına yaklaşık ankmallde çalışan mağaza personeli.. geriye kalanlar ise bizim gibi normal müşteriler... yanlış hatırlamıyorsam 2500 - 3000 metre karelik bir alan mevcut ve kat olmadığı için dümdüz bir arazideyiz. makine sayısı olarak asla sırada bekleme olayı olmayacaktır, şahsen ben armada da giderken akşam 6 dan sonra inanılmaz bir kalabalıkla karşılaştım, ankamall de ise şuan ki üye sayısıyla bunları yaşamak imkansız. makine sayıları özenle hesaplanarak koyulmuş merak etmeyin. rahat 1000 kişiye kadar yolu var bu rahatlığın.

3- hocalar nasıl ?? =====>

- arkadaşlar armada da hocaların hepsi profesyonel değiller, yani içlerinde öğrenci olupta çalışan bile var.. ama bunları siz bilmezsiniz. her neyse ankamall de ise çalışan hocalar kesinllikle profesyonel hocalar olacaktır, herkesin porgramına göre birebir yardımcı olacaklardır. 20 den fazla hoca olucak.

4- ekbilgiler ======>

Mesela diyelim ki Armada da üye olmuştunuz önceden, ve artık buraya gelmek istiyorsunuz .. o zaman armadadan bir üye kağdı nüshasını alarak ankamalle de girebilirsiniz, fakat ankamalle üye olan armadada kine giremiyor... ben şahsen 1 yıllık üye oldum ankamalle, düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum.. bu ay sonunda da allah nasip ederse açıldığında başlayacağım...

sormanız gereken bir şey olursa cevaplarım.

Neden ucuz cevabını 5 personel ve ekransız koşubantları ile açıklamanız doğru olmamış bence. 5 personelin bir yıllık ücreti üye başı 20 tl civarı tutacaktır. Ekranlı koşubantları belki daha da az. 5 personelin maaşını düşünen işletme 20'den fazla hoca neden çalıştırsın?

Armada'da profesyonel olmayan hoca çalıştıran işletme Ankamall'de neden çalıştırmasın.

Herkesin programına birebir yardımcı olacaklardır demişsiniz. Sitedeki açıklama şu şekilde;

"- İlk grup giriş programının ardından, istediğin zaman, kişisel eğitmenlerimiz, ihtiyaçların için özel olarak hazırlanmış ücretli, kişisel bir Fitness programı oluşturabilirler. "

Makine sayısı olarak asla sıra bekleme olayı neye göre olmayacaktır?

• UCUZLUKLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK

-Havuz YOK
    -DOLAPLAR çok Ufak
    -Squash YOK
    -Tenis YOK
    -FİN Hamamı YOK
    -Sauna YOK
    -Modern SPORLAR YOK (Yoga - %100 Power -Zumba - Spinner - Pilates - Maxfit O )
    ......

ANkyra spor merkezine üyeyimhttp://www.ankyraspor.com/spor.php aradaki farklara bakabilirsiniz Mekan Ankara daki en büyük ve en yeni salon. yenileniyor.. fiyat vedetayları özelden cevaplarım. (ben sadece üyeyim)
  • İstanbul Anadolu hisarında Macfit açılıyor ben hemen gidip üye oldum kurucu üye bakalım nasıl olucak
  • ancyranın eski hali felaketti. havalandırma diye bir şey yok. grup dersleri meydanda yapılıyor ayrı odası yok bıldıgın aletlerın ortasında bısıkletlerı getırıp spınnıng yapıyordun. havuz desen ufacık. eskı halı macfit armadanın yanına yaklasamaz. yenı halı ne derece guzel olur onu bılemem. illa ıslak hacim istiyorsanız ancyraya gıdene kadar vamosa gidin.
  • açılma tarihi hakkında bilgisi olan ?
  • Ankyra için söyleyen arkadaşım aslında haklısınz ama ankamall ulaşım açısından iyi bir noktada ve. O civarda başka kaliteli spor salonunyok. Ayrıca gerçekten de ucuz cebeci de 60 m2 lik bi spor salonu aylığı 100 tl onunda saydığınız hiçbirşeyi yok büyük ve yüzme havuzlu spor salonları ciddi anlamda uzak dikimevinde oturan birisi için daha iyi bir salon bilen varsa söyleyebilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.