Şimdi Ara

ANKARA AUTOSHOW REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara da düzenlenen fuar adı altındaki rezilliğe lütfen ortak olmayın ben bugün ne yazıkki fuar alanındaydım ama bilenler bilir KONYA Yoluna cıkın ve yol boyu devam edin hem daha cok araç hem de daha düzgün insanlar göreceksiniz, 3 kişi gittik toplamda 15 tl giriş parası verdik ama ben hayatımda böyle rezil bir fuar görmedim, lütfen gitmeyin içerde ALKAN 1 Lambo 1 Ferro 1 Corvette getrimiş onları da Turan güneşe cıkın içine bile binersiniz... Opel 4 araç Renault 5 , Hyundai ve Ford en dandik araçlarıyla fuardalardı başka da birsey yok, uyarması benden... Saygılar...

• İstanbul Autoshow haricindeki fuarlar zaten normal şehirdeki bayilerin katıldığı tanıtımlardan ibaret oluyor.İstanbul'un farkı da yeni tanıtımlar vs. oluyor o sayede güzel oluyor.
  • Tahmin etmiştik ama bir umut birisinin yazacağı yorumu bekliyordum.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
  • 2000'lere kadar her yıl hevesle gittiğim çok kaliteli bir fuardı ama..
    Son yıllarda fuarın kalitesi çok düştü. En son 4-5 yıl önce gitmiştim, kötüydü. Değişen birşey yok demekki.
    Yakında Armada'nın otoparkında bir fuar olması lazım, o daha iyiydi ona gidilebilir; hem de davetiye bulmak kolaydı.
  • Gitmeyi düşünüyordum ama madem dediğin gibi, hiç zamanımı öldürmeyeyim. Adana'da 2 sene önce gitmiştim. Neredeyse bütün markalar katılmıştı. Özellikle Mercedes, Bmw ve Audi çok güzel modeller getirmişti ve içine oturup incelemek serbestti. Ankara, bir Adana kadar olamıyorsa ne diyim yazıklar olsun
  • Antalyada olduğunu sanmıyorum ama bu yazıdan sonra gitmeyeyim
  • Antalya'dakine en son 2006'da gitmiştim,o günden beri bir daha da gitmedim.Onun yerine havaalanı yolundaki bayileri dolaşmak daha güzel.En azından para vermiyorsun ve göreceğin şeyler de aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT REZALETİ
    12 ay önce açıldı
    İzmir BMW servis
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sorucaktım bu fuar a giden varmı diye, arkadaş sağolsun bilgilendirmiş. Gitmenin bir anlamı yok o zaman
  • fazla birşey beklememek lazım zaten
  • Kimselere önermem turan güneş de iki tur atsanız çok daha verimli ve güzel olur heleki fuarın aksesuar bölümü içler acısı kesinlikle önermem kimselere.
  • İstanbul'daki bile yetersiz bence.
  • istanbul'dakinde de durum çok farklı değil.

pahalı arabaların zaten kapıları kapalı ama bazen daha fuarın ilk günü arabaların üzerine satıldı denip kapıları kilitlenebiliyor, incelemeye gittiğiniz arabanın içine girmeden geri dönmek hiç hoş bir durum değil. ayrıca kapılarını kilitleyeceğin arabayı ne diye fuara getirirsin oda apayrı bir soru zaten. öylesini ben sokaktada inceleyebiliyorum, hemde bedava!!

bu konuda en güzel uygulama mercedeste sanırım. fuarın son günü gitmeme rağmen bütün araçlarının kapıları ucuz pahalı fark etmeksizin açıktı ve herkes gayet rahat araçları inceleyebiliyordu. bunun dışında mesela aynı klasmanda audi a3- a4 dışında bütün arabaları kilitli iken bmw 1,3,5 serisi hariç hepsini kilitlemişti. ferari, porsche, bentley gibi markaların stantlarına ise özel davetli yada tanıdık bir kalantor değilseniz sadece uzaktan bakabiliyordunuz. diğer stantlarda da durum pek farklı değil, hiç ummadığınız arabalar kilitli olabiliyor, sinek gibi camına yapışmak zorunda kalabiliyorsunuz.

ayrıca buradan nissan standınıda tebrik etmek isityorum, bütün araçları incelenebiliyordu ve stantta araba almak ile alakamız olmamasına rağmen ve bunu bilmemelerine rağmen soğuk içecek, kek, kuru pasta dolu masaya götürüp güzel bir mola vermemizi sağlayıp, ufak bir anket karşılığıda oldukça afilli bir tornavida seti hediye etmişlerdi.

aslında türkiyedeki hiç bir fuar para vermeye değecek kadar iyi değil gözümde.

• Fuara giriş paralı olur mu? Hem araç tanıtmak için insan çağırıyorlar, hem satış bağlantıları yapıyorlar, fuarı düzenleyen şirket zaten katılımcı şirketlerden stand kirası adı altında yüklü miktarda para alıyor... Daha şimdiye kadar hiçbir Auto Show Otomobil Uydu Elektornik Teknoloji vb. fuara para vermedim. Vereni de görmedim. Bence çıkışta para geri istenmeliydi. Tanıtılan etkinlikle sunulan hizmet arasında tutarsızlık var diye şikayette bulunmak ve parayı geri almak en doğal hakkınız. Bu bir fuar mıydı yoksa satış toplantısı mı? Genelde tüm araçların üzerine zaten SATILDI yazarlar ve ben de "buraya satış yapmak için mi geldiniz yoksa tanıtım için mi?" diye sorarm, anlamsızca ve boşluğa bakarlar, bön bön...

quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

• 3-4 senedir Bursa otoshow a gidiyorum. Opel e hiçbir sene rastlamadım, bu seneye kadar Mercedes yoktu, BMW de geçen sene ve bu sene vardı fakat geçen sene bütün araçlarının kapıları kitliydi. İlk gittiğimde Subaru vardı fakat bütün araçları kitliydi. Geçen sene Audi R8 ve S3 modellerinin kapıları kitliydi bunun yanında doğuş oto Porsch bazı modellerini getirdi geçen sene fakat etrafı olay yeri inceleme ekibi görev yapıyormuş gibi genişçe kapatılmış, sadece uzaktan bakılmasına izin veriliyordu. zaten satılan araçların kapıları hemen kilitleniyor inceleme imkanı olmuyor. Fiat, Chery, Geely modelleri incelemeye açıktı fakat zaten onlarında çok çok ilgi uyandıracak bir tarafı yok.

Ayrıca bazı markaların kapıları kilitli modellerini de sadece görevlinin kulağına birşeyler söyleyip ikna edebilenler inceleme şerefine erişebiliyor zaten bu muhterem zat araçtan çıkınca tekrar kilitleniyor kapıları.

Bu sene Mercedes in araçlarının kapıları zaman zaman açılıyor denk getirebilirsen inceleyebiliyordun. Fuarda en çok ilgi gören yer Elif Ece Uzun, Tuğba Altıntop ve Tatiana nın bulunduğu Chery ve kapıları açık olan Land Rover , BMW ve yeni modelleriyle Renault standlarıydı. BMW x1 , x5 , x6 , 3.20cd rahatlıkla incelebiliyor, 7.40 ve M6 kilitliydi. Z4 ün içine minicik eteğiyle bir manken ablamızı oturtmuşlar arabayla ilgilenen yoktu. Ama en enteresan olay da karşıda bulunan Chery standındaki mankenler ablukaya alınmış fotoğrafları çekilmeye çalışılırken BMW görevlisinin M6 yı çalıştırıp ara gaz vererek 507 beygirin sesiyle ortalığı inletmesiyle mankenlerin etrafının birden boşalması oldu

• valla bunu istanbul auto show'a girerken söylersen etkili olur belki.

zaten sadece 2 kere gittim fuara. birinde daha gençtik, heves vardı, istanbuldaki ilk büyük auto show fuarıydı, senesini bile unuttum.

biri de arakdaş nissan kaşkay (nasıl yazılıyo bu araba arkadaş aklımda tutamıyorum bir türlü. ) alacağı için arabayı incelemek istemişti onun için yancı gitmiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Fuara giriş paralı olur mu? Hem araç tanıtmak için insan çağırıyorlar, hem satış bağlantıları yapıyorlar, fuarı düzenleyen şirket zaten katılımcı şirketlerden stand kirası adı altında yüklü miktarda para alıyor... Daha şimdiye kadar hiçbir Auto Show Otomobil Uydu Elektornik Teknoloji vb. fuara para vermedim. Vereni de görmedim. Bence çıkışta para geri istenmeliydi. Tanıtılan etkinlikle sunulan hizmet arasında tutarsızlık var diye şikayette bulunmak ve parayı geri almak en doğal hakkınız. Bu bir fuar mıydı yoksa satış toplantısı mı? Genelde tüm araçların üzerine zaten SATILDI yazarlar ve ben de "buraya satış yapmak için mi geldiniz yoksa tanıtım için mi?" diye sorarm, anlamsızca ve boşluğa bakarlar, bön bön...

quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

İstanbul'daki bile yetersiz bence.

eskiden yanlış hatırlamıyorsam her sene ve çok daha kaliteli oluyordu....

lastik testleri , hava yastığı örnekleri v.s. çok güzel şeyler vardı...

şimdi arabaları koyuyorlar bir tek ki bazı pinti markalar onları bile açmaya çekiniyor
  • İstanbuldaki Autoshow'a gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Her açıdan mükemmel oluyo
  • Aynen
  • Başka bir konuya yazmıştım. Buraya da sözkonusu fuar(cık) ile ilgili görüşlerimi yazayım istedim;

"Ben dün yaptım o hatayı. Sakın gitmeyin, zamanınıza yazık. Gitmeye değer hiçbir şey yok. Konya yolunda 3-4 kez durmak suretiyle çok daha fazla marka ve model görebilirsiniz. Bir de adını Autoshow Otomobil ve Motosiklet Fuarı koymuşlar. Ford, Reanult, Nissan, Hyundai, Chevrolet va Opel var sadece, başka hiçbir firma yok. Bir iki tane modifiyeci/aksesuarcı, biraz klasik otomobil, bir ferrari, bir lamborghini o kadar işte...Küçücük bir alan, sıkış tıkış arabaları yanyana dizmişler
    VW, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, Fiat, BMW, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Honda, Kia, Volvo, Saab, Suzuki, Mitsubishi vs vs vs hiçbir yok. Bu nasıl AUTOSHOW anlamadım. Geçen yıl Armada'nın açık otoparkında yapılana laf etmiştim, bu ondan da kötü. Birkez daha anladım, Ankara'da fuar adı altındaki hiçbir şeye gitmemek gerek..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiserer -- 7 Haziran 2010; 16:42:35 >

• Firmaları da mazur görmek lazım aslında. 2008 ıstanbul otoshowda nissan gtr nin tamponu ezilmiş bi şekilde fuarda sergilemek zorunda kalmışlardı. Yine mersonun modelini hatırlamadığım konsept aracı blueefficiently idi sanırım on kapı direği ezilmişti. Sonuçta o araçlarında ticari bir değeri var. Ve o insanların sorumluluğunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.