Şimdi Ara

Ankara-Bolu arası dinlenme tesisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
21.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara - Bolu arasında durabileceğimiz güzel bi yer varmı? Otobandan gitmeyi düşünüyoruz. İlla dinlenme tesisi olmasına gerek yok. Durup mangal felan da yakabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara-Bolu Arası Dinlenme Tesisleri

Ankara ve Bolu arasında yolculuk yapıyorsanız, dinlenmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanabileceğiniz birkaç dinlenme tesisi bulunmaktadır.

En İyi Dinlenme Tesisleri

• Kardelen Dinlenme Tesisleri: Ankara yönünde, Bolu Dağı Tüneli'ne yaklaşmadan önce yer alır. Geniş bir alana sahip olup piknik alanları, oyun parkı ve market içerir.
    • Doğa Dinlenme Tesisleri: Bolu yönünde, Gerede ilçesi yakınlarında bulunur. Yeşil alanları, restoranı ve hediyelik eşya dükkanı ile öne çıkar.
    • Yeşil Vadi Dinlenme Tesisleri: Ankara yönünde, Bolu Dağı Tüneli'nden çıktıktan sonra yer alır. Göl manzarası, restoranı ve benzin istasyonu ile hizmet vermektedir.

Kahvaltı Yerleri

• Bolu Ankara Arası Kahvaltı Tesisleri: Yol boyunca çok sayıda kahvaltı tesisi bulunmaktadır. Özellikle Gerede ilçesi civarında bu tesislerin yoğunluğu fazladır.
    • Ankara Bolu Yolu Kahvaltı: Ankara'dan Bolu'ya doğru giderken, yol kenarında çeşitli kahvaltı seçenekleri sunan tesislerle karşılaşabilirsiniz.

Yemek Yerleri

• Ankara Bolu Arası Yemek Yerleri: Dinlenme tesislerinin yanı sıra, yol boyunca mola verip yemek yiyebileceğiniz restoranlar da mevcuttur. Gerede ve Bolu kent merkezlerinde daha fazla yemek seçeneği bulabilirsiniz.
    • Bolu Otoban Yemek Yerleri: Bolu Dağı Tüneli'nin her iki tarafında da otoban üzerinde yemek yiyebileceğiniz tesisler yer alır. Bu tesislerde fast food seçeneklerinden geleneksel Türk yemeklerine kadar çeşitli yiyecekler sunulur.

Ankara ve Bolu arasındaki yolculuğunuz sırasında mola vermek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için yukarıdaki dinlenme tesislerinden ve yemek yerlerinden yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Bolu'ya gelmeden bi kaç yer var sanırım, 2 hafta önce giderken gördüm ama uğramadım
    Bolu'yu geçtikten sonra ankara yönünde büyük bir avm var, üst geçitten geçiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ned_Starkk -- 14 Temmuz 2015; 3:00:05 >
  • Hocam konya yönünden gelecez inş, sadece 300 km değil, o arada duralım diye düşünmüştüm

• Mangal yakacaksanız Yeniçağa'da otobandan çıkıp hemen e-5 kenarında gölete gidebilirsiniz. Oradan sonra da tekrar otobana girmeye gerek yok varış Bolu ise, e-5ten devam.
  • enson ankara istanbul arası mola verdiğimde,çocuklar yemek yüzünden hastalanmıştı,bayat çöpleri insanlara yediriyorlar.
    afyon ve susurluk tesisleri çok güzel tabii konuyla alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hiç düzgün bir tesis yok.

Düzgün tesisi olan şehirler arası yollar da, Afyon'u tek geçerim, tesisleri ucuz da oluyor, geçirmasyon bir şey yok.

Ankara-İstanbul otobanında hiç bir çalışma bile yok, ticari zekası olmayanlar gitmiş bir de AVM açmışlar dağın başına.

Adam akıllı ucuza, lezzetli kaliteli yemek yenecek yer yok, çıkıp Abant'a gidiyorsun, Abant bildiğin dağ başı sucuk ekmekten başka bir şey yok. Yol kenarındakiler yine ölü sevici.

Eski Bolu dağının da bir numarası yoktu, meyhane hesabı kilitliyorlardı bol bol sonra da meşhur oluyorlardı.

Ankara-Konya olsun, Ankara-İzmir olsun, Ankara-Antalya olsun, hepsinin yol üstü tesisleri daha iyi ve ucuz.

Ankara-İstanbul rezalet tek kelimeyle, ben olsam durmam 3 saatte inersin hem.

Son 10 yılı 2,5 senesini Afyon'da, 6,5 senesini Bolu'da geçiren biri olarak anlatayım durumu.

Avm mantığında açılan yerlerde (Afyon'da afium, Bolu'da highway) bilindik markalar aynı, çeşit olarak highway daha iyi. Afyon'un o kısımda tek artısı özdilek.

İkisinin de ticari mantığı çok iyi, zira iki şehirde de merkezde büyük avm yok, yerel halkta bu avmleri kullanıyor.

Abant'ta aslında baya çeşit var ancak turist oranı çok arttığından fiyatlar son 4-5 senede ikiye katlandı. Tabi bu haliyle bile İstanbul-Ankara'ya göre uygun hala. Önemli olan yeme-içme için Abant'ta değil, Abant yolu üzerinde iyi bir yerde durmak (cemil piknik, gökdere gibi). Muhtemelen bir 4-5 sene daha geçince fiyatlar daha da katlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Mangal yakacaksanız Yeniçağa'da otobandan çıkıp hemen e-5 kenarında gölete gidebilirsiniz. Oradan sonra da tekrar otobana girmeye gerek yok varış Bolu ise, e-5ten devam.

Bahsettiğiniz yere dönersek, tahmini kaç km girmemiz lazım içeriye, birde ordan sonra boluya kaç km kalıyor hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berceste'ye Ankaraya her gidiş ve dönüşümde uğrarım, servisten ve yemeklerin lezzetinden memnunum. Deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Mangal yakacaksanız Yeniçağa'da otobandan çıkıp hemen e-5 kenarında gölete gidebilirsiniz. Oradan sonra da tekrar otobana girmeye gerek yok varış Bolu ise, e-5ten devam.

Bahsettiğiniz yere dönersek, tahmini kaç km girmemiz lazım içeriye, birde ordan sonra boluya kaç km kalıyor hocam.

Net olarak otobandan çıktıktan 3 km sonra göl kenarındasınız (google maps). Yeniçağa gişelerden çıkınca yeniçağa yönüne dönüyorsunuz, birinci ya da ikinci ışıktan sola. Zaten otobandan da görünüyor gölet.

Oradan Bolu merkez gideceğiniz yere göre 35-40 km.

• Yemek yiyecekseniz D100 e çıkıp ilçelerde yemeyi öneririm.
  • Yanınıza hazır yiyecek alın. Hanıma börek açtırın yanına da içecek oh mis.
    Yollarda ise önce bir çay isteyin. Çayın kalitesi açık edecektir. Ne zaman yemek yemeye kalksam midem bulandı. Nasıl olsa bir daha gelmezler kafası mevcut. HD oteller gibi akmasın kokmasın ucuz olsun mantığı. Fiyat üst seviye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Yanınıza hazır yiyecek alın. Hanıma börek açtırın yanına da içecek oh mis.
    Yollarda ise önce bir çay isteyin. Çayın kalitesi açık edecektir. Ne zaman yemek yemeye kalksam midem bulandı. Nasıl olsa bir daha gelmezler kafası mevcut. HD oteller gibi akmasın kokmasın ucuz olsun mantığı. Fiyat üst seviye.

Öyle yapacam heralde hocam, termosa da çay demlersek tamamdır

• *etro seyahatin tesislerinde durmak zorunda kaldım. Yanımda yaşlı ve biraz huysuz biri vardı.(Allah rahmet eylesin) burada yiyelim deyince oturduk. açık büfe yapmışlardı ama servisi garson yapıyordu. önce eliyle sinekleri kovaladı. Yoğurdun üzerindeki sinekleri başka bir eleman çatal yardımı ile temizliyordu bu sırada. kuru fasulye, pilav ve o yoğurttan getirdi. dedim ki ben sinekli yemek istemiyorum kapalı-ufak yoğurt getir bana. El-cevap : HERKES ÖYLE YİYOR.

yanımda rahmetli olmasaydı oturmazdım, otursam da uğraşırdım ama işte hep bir mazeret üretiyoruz uğraşmamak için. halbuki Çek fotoğrafını şikayet et .

yazının başından anladığınız gibi burada durmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.