Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-4 DH Özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
13
Favori
28.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde gıda ile uğraşıyoruz ve kalem kalem yazılan her ürünün fiyatı doğrudur. 100₺ az bile kalmış olabilir. Saygılar hayırlı işler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @sezer.er sezer bey o sene bu sene olsun o zmn :). Tüm yemek kartları normalde geçerli ancak iftar menülerinde geçerli değil ne yazık ki (45 gün vade ve kesintiden kaynaklı). Yani adeta ithal araç satışı yapıyormuşçasına 45 gün sonra ile bugün arasında ürün hammadde fiyat farkı negatif etkiliyor bizi.

@7nbitirdin rahmetli tuncel kurtizin sesiyle, ramiz karakteriyle "kaldım kardeş, ben kaldım"  

@D@rbeli M@tk@p çok teşekkür ederim yorumunuz için, ankaraya yolunuz düşerse çaya bekleriz, Dh'den selam getirmeniz yeterli.

@vindobona kesinlikle, zaman çok hızlı akıp geçiyor. ilk konuyu 6 sene önce açmış, foruma 17 sene evvel kayıt olmuş biri olarak söylüyorum bunu :))

@SPAWN-TheUndead çok teşekkürler hocam yorumunuz için.

• Ankara'da olsa giderdim. Bizim yerimize de yiyin olucu kardeşlerim.
    Bol ve helal kazanclar dilerim Eren bey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'dayım, önümüzdeki hafta geleceğim :)

• @man utd çok teşekkürler hocam yorumunuz için.

@ssmm bizler de lozanda ki gizli maddelerin sıvı yağ fiyatlarıyla ilgili olduğu duyumunu almıştık, o maddeler ile sıvıyağ 50TL ye inecekti, ama duyum yanlışmış sanırım  

@UçamayanSüperKahraman çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hayatınızdaki pozitif ilerleyiş için de tebrik ederim. Genç arkadaşlar en kıymetli benim için. Yolunuz düşerse bu sene de beklerim iftara.

@soldier_x _x teşekkürler hocam, Allah nasip ederse bu sene görüşürüz :)

@asyagrafik kusura bakmayınn  teşekkürler yorumunuz için.

Güzel dostlar edinmek, insanlar tanımak gerçekten çok hoş. Güzel yorumlar almak, hatırlanmak çok anlamlı. Elbette ki negatifler de olacak, beğenilmeyen veyahutta bizim beceremediğimiz noktalar da olacak. Ancak genel manada güzel anılmayı, ve bunun için çabalayacağımızı/çabaladığımızı samimi şekilde sizlere söylemek isterim.

• @bilalcan94 ben de sizin gibi arabayı valeye vermeyi sevmeyenlerdenim. Alternatif olarak çevrede (yürüme mesafesinde 1 alt veya 1 üst sokakta) park yerleri bulunabiliyor. Çok az vakitli gelinirse rahatlıkla bulunabileceğini düşünüyorum.

@bartu981 başım üstüne güzel dostum, yorumun için teşekkür ederim, bu sene de görüşmek dileğiyle.

@SVSSNC çok teşekkürler, sizlere de hayırlı ramazanalr.

@esesboy Allah sizlere de kolaylık versin, unla yumurtayla kıymayla iş yapıyorum sanırsın beni borsacıyım. Şurda şu fiyat varmış, şuranın şusu pahalancakmış   

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Daha iyi günlerimiz dağ 2 repliği varya bittik sanıyorsunuz.. beyin gerçekten çarklardan ve level olarak oluşur. İzle ve gör insanın insana neler yapabileceğini.👍

• Hayirli isler bol kazanclar. Firsat icin tesekkurler.

• 2 sene gelmiştim. Gayet memnun kalmıştım. Hayırlı işler

• Konu sahibi arkadaş belli ki dürüst, saygın bir esnaf. Fiyat/performans kesinlikle 100 liraya bu menü bedava. Ankara'da olsam mutlaka uğrardım. Hayırlı helalinden kazançlar dilerim üstad..

• Hayırlı işler, bol kazançlar.
    Haftaya inşallah Ankara’da olacağım iftara gelirim mutlaka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizin ilginizi, samimiyetinizi ve memnun kaldiklarini daha önce sizde misafir olan DH üyeleri defalarca yazmışlardı Ankara'da olsam mutlaka ziyaretinize gelirdim Allah bol kazanç versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 2 Nisan 2022; 20:44:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya şeffaf davranmış arkadaş, sunum ve konu da güzel. Hayırlı işler bol kazançlar.

• Yıllardır konularınızı gelir okur atılan görsellere bakarım. Ankara’ya gelmek nasip olmadı yolumuz düşerse listemdeki mekanlardan. Allah kazancınızı bol etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 2 Nisan 2022; 22:18:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Antalya için var mı fırsatlar?

• Oruç tutmuyorum ancak Ankaralı bir hemşehrime katkı olması adına bir iftarda muhakkak geleceğim. Hayırlı işler

• marcaom M kullanıcısına yanıt
    👏👏👏👏

• Allah işinizi rast getirsin. Ramazanın Bereketini yaşamanızı nasip etsin.

• Farklı ildeyim gelemeyeceğim ama Ankara’da olsam samimiyetiniz ve şeffaflığınızla ortaya koyduğunuz yaklaşım için mutlaka gelirdim. Menü fiyatı ise uygun görünüyor. Hayır işler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.