< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-4 DH Özel (3. sayfa)
-
-
39 tl iken gitmiştim müthiş bir esnaf hatta esnaftan ziyade arkadaş diyebilirim kendisine.Bol kazançların olsun kardeşim 😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz istanbulda olanlar icinde bi guzellik yapsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İftar için otobüs kaldırsın...
-
Daha once iftara katildim, 2018 sanirim. Sonrasinda manti yemek icin de geldik. Hatta pandemi zamani bir kez daha geldim ancak mutfak daha acilmamisti yiyemedik :) bunlari istanbulda otururken yaptim. Simdi Ankaraya tasindim ve mutlaka gelecegim. Cok memnun kalmistik, gorusmek uzere
Vakit bulursam arkadaşlarımla gelmeyi düşünüyorum. Bu fiyatlar ramazan boyunca geçerli değil mi hocam?
-
@esesboy harika benzetme hocam
@chionophile teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için
@gumus299 teşekkürler hocam vakit ayırıp yorum bıraktığınız için. Bu sene de bekleriz.
@ehiamico çok teşekkürler iyi dilekleriniz için, yolunuz Ankara'ya düşerse bi çaya beklerim.
@YASIN0634 yorumunuz için teşekkürler hocam, dikkatli gelin
-
@KARACABEYY hocam vakit ayırıp yorum yazdığınız için ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
@Krone teşekkürler hocam, şeffaflık en güzeli, katakullelerden yalandan dolandan hepimiz bunalmadık mı
@GokhanMaths teşekkürler hocam, yolunuz düşerse muhakkak beklerim, Dh den geliyorum bir selam vereyim demeniz yeterli :)
@narsess ne yazık ki hocam, 10 senedir işletiyorum, daha şubeleşemedim
@EneRGy. haklısınız hocam, özellikle gelir dağılımı acayip dengesizleşti. Bizler için değerli paralar bazıları için çok değersizleşti. Restoranda 5-6 defa denk geldim. Normalde siz gibi ben gibi sıradan vatandaşlar yemek yer atıyorum 80 lira mı tuttu, 90 lira veya maks 100 lira atar çıkarız. Bazen atmayız da tam para veririz. Son bir senedir tuhaf tipler geliyor, 70-80 liralık yemek yiyor, 200 tl atıyor çıkıyor. Yediği yemeğin 2 katından fazla tip bırakıyor, çünkü bu bahsettiğim kesim için 80 lira da 200 lira da bir değere sahip değil, küçük rakamlar onlara göre. Tez zamanda ülkemizde orta direğin tekrar yükselmesi dileğiyle...
-
@marcaom bekleriz hocam, o telaşı izlemek için bile gelinebilir :))
@metehan_bera çok teşekkürler, tüm iyi kalpli insanların yaşaması dileğiyle...
@BlackEagles2 teşekkürler hocam yorumunuz için, Ankara'da her daim uğrayabilecek bir kapı olarak bizi kafanızda not edeblirsiniz.
@Wadjet teşekkürler iyi dilekleriniz için.
@buğra68 çok teşekkürler hocam, nick'den çıkaramıyorum, görsem muhakkak hatırlarım, güzel düşünceleriniz karşılıklıdır
-
Ana yemek görselinde ortada kavurma & pilav var ama menüde yazmıyor. Yanıltıcı olabilir. Değiştirmenizi tavsiye ederim ve hayırlı çalışmalar dilerim.
-
@murekkep yalamis İstanbul büyük şehir hocam, bizi yutar :))
@D@rbeli M@tk@p :)) hocam
@masterap hocam çok teşekkürler yorumunuz için, inşallah sizleri bu sene de memnun etmek isteriz.
@Nickola Tesla evet hocam, tüm ramazan boyundan geçerli yarından itibaren.
@Zabadabadab evet hocam haklısınız, görseller evvelki senelerden (eskiden 5 tl farkla et seçilebiliyordu, eski ama güzel günlermiş:)) Maliyetten dolayı bu sene kavurmayı kaldırdık.
Arkadaşlar, değinmek istediğim 2 konu var;
-Dostlar, yorumlarınız, geçmişte yaşadıklarımız çok güzel. Bu güzelliği asla bozmak istemem. O yüzden lütfen, iftarlarda bir aksamada, bir eksiklikte bizi o an uyarın, bize söyleyin. Mükemmel değiliz çünkü, eksiklerimiz var, ama o an gördüğünüz aksaklığı veya beğenmediğiniz noktayı bize söyleyin, düzeltmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olun, yeter ki söyleyin.
-Bir de şu aklıma geldi, her hafta haftada iki gün, KYK yurdunda kalan 4 arkadaşımı ben misafir etmek, ağırlamak istiyorum, hesap mesap yok. Bunu nasıl yapabilirim? Özel Mesaj atanlara göre sıralama yapsam yarışma gibi olur, hoş olmaz, öbür türlü nasıl yapabilirim ? Bana akıl verir misiniz ?
Şöyle düşündüm, forum üyesi, kyk yurdunda kalan ve 3 oda arkadaşı ile yemeğe çıkmak isteyen kardeşlerim bana özelden mesaj atsın.
Bir kura yapayım, misafir edeceğimiz kardeşlerimi belirleyip, burada yazayım, en mantıklı o geldi bana, yine önerilere açığım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 3 Nisan 2022; 13:59:42 >
-
Daha önce bende arkadaşı burdan görüp iki aile gitmiştik mantısı şahaneydi tavsiye ederim. Ayrıca indirim yapıyorum diye farklı menü getirmiyor önünüze normalde ne sunuyorlarsa onu veriyor kesinlikle tavsiye edebileceğim bir esnaf tekrar görüşmek üzere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlardan şikâyet edenler ile aman ölümcül bir salgın var, her yeri kapatıp evde kalalım da ölmeyelim, diyen kitle aynı.
Şimdi yiyin acı meyveleri. Covid-19 artık grip sayılacak dediklerinde de normal görürsünüz, sizden beklenir.
Biriniz de çıkıp, yahu geçen sene ile bu sene ülkede toplam kaç kişi ölmüş, fazladan ne kadar vefat var, bakayım demedi; burada veya herhangi bir ülkede.
-
Hayırlı işleriniz olsun.
@lefke1910 teşekkürler hocam yorumunuz için. Dediğiniz gibi, indirim adı altında farklı menü hiçbir şekilde söz konusu değil, aksine DH'li dostlarıma pozitif ayrımcılık söz konusu. Ancak yine de şüpheye düşebilecekler olabilir, o sebeple indiriminizi hesap öderken biz dh deniz diyerek de kullanabilirsiniz, nasıl isterseniz :=)
@Jizzy Quuatily hocam inşallah bu sene memnun kalarak ayrılırsınız tekrar şans verirseniz.
@hector faruk her birimizin kafalar karıştı faruk hocam. Fiyat algımızı kaybettik aslında. Ne pahalı ne ucuz ben şahsen anlayamıyorum. :(( Zor günler...
@wenceremos çok teşekkürler hocam.
-
Yıllardır böyle yazıyorlar, gidiyorsunuz donanımhaber felan diyorsunuz çalışanlar hiç bilmiyora yatıyor. Para önemli değil rezaletle kalıyorsunuz. Tamam güzel mantıları felan ama ben yaşanandan sonra gitmeme kararı aldım, hayatımda büyük eksiklik hissetmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 3 Nisan 2022; 21:50:16 > -
Bugün uğrama fırsatı buldum, öncelikle rezervasyon için aradım ve direkt Eren Bey çıktı telefona, kampanyanın ve iftar menülerinin yarın başlayacağını ama geldiğimizde benzer bir menüyü gayet makul fiyata sunabileceklerini belirttiler.Kendisinin olmayacağını ama orda bizimle DH den geldiğimiz için ilgilenecek birinin olacağını belirtti.Gittiğimizde direkt ismimiz ve DH den olduğumuzu bilen bir beyfendi bizimle ilgilendi.
Mantıları efsane (özellikle karışık mantıyı tavsiye ederim) aynı zamanda Eren Bey in annesinin özel tarifi olan balmantı tatlısını ikram ettiler uzun zamandır böyle güzel bir tatlı yememiştim gerçekten.Yemeğimizin bittiğini kameradan izleyip direkt aradı ve memnun kalıp kalmadığımızı sordu.Gerçekten inanılmaz ilgili ve kaliteli bir insan.Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.Ayrıca kendileri inanılmaz hayvan dostu, mekanın kedisi bizle birlikte yanımızda usluca oturup bize eşlik etti :)
Her şey için teşekkürler Eren Bey.Tekrar görüşmek üzere.
Birkaç fotoğraf bırakmak istiyorum aşağıya müsadenizle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 4 Nisan 2022; 9:56:50 >
-
Ankara'da olsam gelirdim. Işiniz gücünüz rast gitsin. Hayırlı işler, bol kazançlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X