Şimdi Ara

Ankara'da 1500 TL sermaye ile ne iş yapabilirim? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
7
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle uzun uzun yazıp, bir sürü fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aralarından Soğuk Sandviç mantıklı geldi aslında. Ama kimse güven olayından dolayı seyyardan almak istemez. Sanayi taraflarında rahat satılabilir, orada da rağbet görmez maalesef. Merkezi yerlerde ancak yapılabilir. Lahmacun'u yaşadığım yerde iç verince adetini 2.5 liradan pişiriyor her fırın, çok pahalı olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım. Kuruyemiş fikrine sıcak bakmıyorum, zira hep aynı pozisyonda takılı kalmak zorundayım. Tavuk - Pilav İstanbul'da çok vardı, Ankara'da görmedim pek. Bugün gidip birkaç mekan ile konuşacağım kapının önünde yapmak için, bakalım ne diyecekler. Estağfirullah, çok bilmişlik değil, haklısınız. Ben hemen zengin olayım, kısa yoldan köşeyi döneyim diye bir amaç gütmedim. Hedefim büyük olacak, ama adımları küçük atacağım. Ticaret risk işi, ama batmak gözümü korkutmuyor. Çünkü olacağını biliyorum, her battığımda bir tecrübe edinmek bana zevk verecek. Daha iyisi için çaba sarf edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gıda sorunlu hocam, düşünüyorum ama.. Birkaç kişiden fikir aldım forum dışında, zabıtalar sorun. Ve kimse seyyardan gıda almak istemez. Çünkü güvensizlik olur. Tabii, gıda derken Kestane gibi şeylerden bahsetmiyorum. Çiğköfte, sandviç vesaire.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azad Harada

Böyle uzun uzun yazıp, bir sürü fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aralarından Soğuk Sandviç mantıklı geldi aslında. Ama kimse güven olayından dolayı seyyardan almak istemez. Sanayi taraflarında rahat satılabilir, orada da rağbet görmez maalesef. Merkezi yerlerde ancak yapılabilir. Lahmacun'u yaşadığım yerde iç verince adetini 2.5 liradan pişiriyor her fırın, çok pahalı olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım. Kuruyemiş fikrine sıcak bakmıyorum, zira hep aynı pozisyonda takılı kalmak zorundayım. Tavuk - Pilav İstanbul'da çok vardı, Ankara'da görmedim pek. Bugün gidip birkaç mekan ile konuşacağım kapının önünde yapmak için, bakalım ne diyecekler. Estağfirullah, çok bilmişlik değil, haklısınız. Ben hemen zengin olayım, kısa yoldan köşeyi döneyim diye bir amaç gütmedim. Hedefim büyük olacak, ama adımları küçük atacağım. Ticaret risk işi, ama batmak gözümü korkutmuyor. Çünkü olacağını biliyorum, her battığımda bir tecrübe edinmek bana zevk verecek. Daha iyisi için çaba sarf edeceğim.
    rica ederim. güven sorunundan dolayı seyyardan almak istemez kısmına pek katılmıyorum. seyyar sandviççilere şu ara ilgi yoğun. izmir'de soğukçu efe var. güzel iş tutturdu diye biliyorum. izmir kumrusu var, kumru ekmeğine domates, biber ve peynir konulup seyyarda satılır, herkes alır yer. tavuk pilav desen herkes seyyardan yiyor zaten.

ankara'da damak zevki izmir ve istanbul'a göre daha iyidir muhtemelen, o yüzden işin bir tık daha zor olacaktır. mesela izmirliler yemekten çok anlamaz. izmir'de herkese göre her yemekçi "efsane, harika, ucuz vs'dir".

• Bir el isi el sanati ogren

Guzel bir urun ortaya cikar

Tasarima yetenegin yoksa esinlen biselerden ama yine orjinal bisey olsun (mumkunse ozellestirilebilir olsun musteriye gore uzerine bi yazi yazmak gibi)

Bu urunu sosyal medya araclari ile tanit (turkiyeye dunyaya)

sonrasinda satmaya basla net uzerinden

Mumkunse urun hafif ve kolay kargolanabilir olsun

Once turkiye sonra yurt disi olsun hedefin (ya da ikidi bir arada)

Yeterince istikrarli olursan bi sekilde basarili olursun

Deniz kabuklarindan aksesuar yapan bir arkadasim hayatini boyle kazaniyor

Biraz buyuk dusun asil hedefe ulasamasan da ki istersen ulasirsin

yani turkiye ayagini bile basarsan yeterli olur

Not. Kendin yapamiyorsan urunu birine yaptir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 31 Aralık 2018; 22:7:10 >
  • Önce keşif yapacaksın. Öğrenci yurdu olur yada sanayi siteleri, iş merkezleri. Bir tane dandik camekan araba ile başlarsın poğaça, simit, açma, su fln. Sonra baktin tutuyor para kazandın bir tane elektrikli motor alırsın semaver fln çayda satarsın, baktın para kazandın gözüne kestirdigin bir yerden dükkan kiralarsin işi geliştirirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valiars

valla o paraya anca vukuatli tabanca alip kuyumcu soyulur

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Satış konusunda da problem olur. Çünkü zabıtalar sıkı olarak denetim yapmaktalar. Nasıl olur bilemiyorum, birkaç gün dolaşıp gözlem yapacağım.
  • xmms kullanıcısına yanıt
    Aklımda birkaç fikir oluştu, teşekkürler.
  • kucukti kullanıcısına yanıt
    Aslında ahşap, mekanizmalı oyuncak olabilir. Hem doğal, hem emek var. Bu kreatif ve güzel fikir için teşekkür ederim.
  • ksogul K kullanıcısına yanıt
    Mezun olup işsiz olan birkaç arkadaşım var. Bana iş kalacağını pek sanmıyorum açıkcası.
  • 800Kjax 8 kullanıcısına yanıt
    Bu daha çok ek iş olarak düşünülebilir zannediyorum. Teşekkürler fikriniz için, not aldım.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    O halde neden herkes patron değil? Yukarıda da bir arkadaş için yazdım. Bu zihniyet meselesi hocam. Bir insan eğer memur zihniyetinde, garantici ise ticaret yapamaz. Ben risk seven biriyim, herhangi bir işte uzmanlaştıktan sonra veya ticaret ile bir şeyler yapmayı daha uygun buluyorum. Konuyu tamamen okumuş olsanız, bu yorumu yapmazdınız. Asgari iş beğenmiyorum, zorunda mıyım? Bana göre değil bir başkasını zengin etmek için gece gündüz ter dökmek. Ter dökülür, ama yine kendin için. Yükselemeyecek bir iş yapmak (bkz. Güvenlik, Market Çalışanı vb.) bana mantıklı gelmiyor. Bir şeyler öğrenmedikçe, bana bir şeyler katmadıkça çalışmanın bir anlamı yok. Beğenmiyor oluşumun sebebi budur. Garantici bir yapım yok, sorumluluğum yok şu an, kaybedecek bir şeyim yok. Batsam bile tecrübe kazanmış olacağım. Bunun nesi kötü?
  • Hipotermi kullanıcısına yanıt
    Hocam N11, Gittigidiyor gibi sitelerde 900-1000 lira arasında fiyatları. 750-800 liradan satın bence temin etme imkanınız varsa.
  • Enteresan bakış açısı hocam, taktir ettim gerçekten. :)
  • Biliyorum efendim. Lakin olan bu, bir süre kendimi geliştirebileceğim işte çalışıp birikim yapacağım sanırım.
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Ankara'da her yerde var. Özellikle merkezi kesimlerde bayağı fazla.
  • Baktım, çok güzel işler yapmışlar. Aslında el işi kurslarına gidebilirim. Böylelikle bu işi yapan, öğrenen insanların da ürünlerini belirli bir kar marjı ile satma fırsatı yakalarım. Bakacağım buna. Teşekkür ederim.
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir.
  • Uçak bileti alıp Arjantin'e git, Nusret olamazsın belki ama fikr-et olsan yeter sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 31 Aralık 2018; 17:49:48 >
  • Dondurulmuş kars kazı alıp sat bu fikri herkese vermem yabana atma araştır elindeki parayla bayağı gelir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.