Şimdi Ara

Ankara'da 1500 TL sermaye ile ne iş yapabilirim? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
7
Favori
8.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • otomobil boyacısı yanında çırak ol 6 ayda usta olabilirsin 20.300 ila 30.000 tl aylık gelirin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Dondurulmuş kars kazı alıp sat bu fikri herkese vermem yabana atma araştır elindeki parayla bayağı gelir
    Köyden 5 adet sipariş verdim. Kilosu 50 tl den. Dışarıdan satanlar 65 tl civarı istiyor. Kars kazı çok çok azdır. Kaz çiftliği kurup karsın eksi 30 derece soğuğuna dayanabilirsen muthiş para vardır. Özellikle yurtdışına. Kilosu 10 tl den tavuk eti yiyenler bu tadı anlayamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro duraklarının önünde simitçilik yap. o işin mafyası varmış gidip konuşabilirsin adamlarla işin raconunu öğrenebilirsin. bizim odtü durağında adam her sabah 400 500 lira vurup gidiyor. sabah 6 - 9 arası çalışıyor. bildiğimiz simitçi. yanında ayran ve kücük ücgen peynir. bir dene derim. benimde aklımda var işi gücü bırakıp istifa edip simitçilik yapmayı düşünüyorum.
  • Midye dolma satabilirsin yada az daha para biriktirip ufak bi dükkanda çiğköfteci olabilir.keşke senin kadar cesaretli olsak.

• Elektrik, dogalgaz -su tesisat, terzi, bayan kuaforu bunlar icin 1 yil kadar amelelik yapip kendi isini kurman mantikli olur.

• Yenilikçi bir fikir, basit görünen birşeyle bile köşeyi dönenler oldu insanlara ne verdiğinizden ziyade nasıl ilgisini çektiğiniz önemli, insanların dağarcığının altına yerleştirilen organik kelimesi üzerinden bir zamanlar para verilmeyen mekanlar şimdiler de yoğun rağbet alıyor, insanlar size yazdığım ürünleri marketlerden almıyorlar veya almak istemiyorlar hep doğal olsun doğal olsun diyorlar bazı sektörler de bu doğal, organik kelimelerini iyi kullanıyor.
    Mesela ben marketten en iyisi olarak bildiğim balı bile almak istemiyorum ki dediğim balda balparmakın 1500 çiçek balı, 850gr 60lira civarında, demek istediğim insanlar paradan çok sağlıklı olmasına önem verir oldu yada en azından ben öyle düşünüyorum.
    İşte bunları girişimci bir beyinle bir araya getirdiğinizde güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Dondurulmuş kars kazı alıp sat bu fikri herkese vermem yabana atma araştır elindeki parayla bayağı gelir
    ilginç ve değerli bir fikir
  • Askerden bir arkadaşın işi, ucuz çin işi naylon şemsiyelerden topluca al, yağmuru bekle, en kalabalık yerde yağmurda sat. 1 e 10 kazanıyorum demişti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azad Harada kullanıcısına yanıt
    Az çok üsten anlatmaya çalışayım hocam
    Örneğin indirim kuponları var farklı farklı sitelerin
    Bu indirim kuponlarıyla bebek bezi vb ürünleri daha uyguna alıp az bi kar marjı ekleyip piyasadan daha uyguna satabilirsiniz çarkı böyle çevirmeye bakın
    Eşe dosta int üzerinden indirimli alışverişler yapıp karınızı ekler satabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çay-Simit-Poğaca tezgahı alıp sabah kalabalık duraklarda satabilirsin.
    5 lt termos 1 yeter yada 2 adet urun.n11.com/termos/penguen-1250a-5-lt-pompali-celik-termos-P305603809?gclid=Cj0KCQiAmafhBRDUARIsACOKERPqsnGyJu_oZNQ_eG2v-Iu_gA20DzwFCSFmfEKFiCJdSdSQ3O1_EcAaAvkvEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    Kalanıylada tezgah, poğaca simit. ev yapımı daha güzel olur evde yaptırma imkanın varsa tabi.
  • Başarılar dilerim gelismeleri de takip edecegim benim gibi cok kisi olacagina da eminim bizleri gelismeler oldukca bilgilendirirseniz memnun oluruz. Su an ulkede girisim yapmak icin gerekli sartlar birkac sene oncesine gore cok cok daha zor fakat krizi firsata cevirmek de bizim elimizde Tanrı yardimciniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azad Harada

O halde neden herkes patron değil? Yukarıda da bir arkadaş için yazdım. Bu zihniyet meselesi hocam. Bir insan eğer memur zihniyetinde, garantici ise ticaret yapamaz. Ben risk seven biriyim, herhangi bir işte uzmanlaştıktan sonra veya ticaret ile bir şeyler yapmayı daha uygun buluyorum. Konuyu tamamen okumuş olsanız, bu yorumu yapmazdınız. Asgari iş beğenmiyorum, zorunda mıyım? Bana göre değil bir başkasını zengin etmek için gece gündüz ter dökmek. Ter dökülür, ama yine kendin için. Yükselemeyecek bir iş yapmak (bkz. Güvenlik, Market Çalışanı vb.) bana mantıklı gelmiyor. Bir şeyler öğrenmedikçe, bana bir şeyler katmadıkça çalışmanın bir anlamı yok. Beğenmiyor oluşumun sebebi budur. Garantici bir yapım yok, sorumluluğum yok şu an, kaybedecek bir şeyim yok. Batsam bile tecrübe kazanmış olacağım. Bunun nesi kötü?
    1500 tl. ile zengin olamayacağın gibi ,batsan ne batacaksın :)
    hayal kurmak iyidir ama gerçeklerle yaşanır

buyur o zaman bekliyoruz forumdan bir zengin çıkmasını :)

yalnız risk seven asla zengin olamaz ,o tipler bir anda parlar ve bir anda çöker
    sabancı ve koçları araştır ,hiç riske giriyorlar mı ?
    zenginler kuruşun hesabını yapar

ticarette risk şarttır falan diyenlere inanma ,dediğim gibi parlasan bile kısa sürede yok olursun

• üzgünüm hocam o parayla iş zor
  • Ben de nohut dürümü tavsiye ederim.Nohutu kemik suyuyla ilik gibi kaynat,kimyon,kırmızı biber,tuz soğan yeşillik ile tırnak pideye sar.

Sana 2 tl maliyeti olur.5 liraya sat.Yanında ayranı,şalgamı,suyu para getirir.

• Ben yemem de bu midyeyi insanlar çok seviyor, o bölgede balık satanlara söylesen sana da midye gönderirler zannediyorum!

Lezzet Midye İzmir Toptan Midye
    İzmir Toptan Midye | Lezzet Midye
    https://www.lezzetmidye.com/?gclid=EAIaIQobChMIi6_Hr5fL3wIV0YeyCh2HDABQEAMYASAAEgLj7PD_BwE

Yazın mısır, kışın kestane satma, milli piyango bilet satma, pazarda lahmacun satma, pazarda pilav satma vb. gibi.

Otobüslerde host ta olabilir. Zamanla şöför olabilirsin.

Kepçe gibi iş makinelerinde ehliyet alıp yurt dışı mütayitlere iş alabilirsin!

Ya da;

Halk eğitim kurslarında su tesisat, beyaz eşya tamiri, kombi servisi ve petek temizliği, gibi para kazanacak meslekler illa vardır!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm konuyu okumadım. Petek temizleme makinesi alıp, petek temizlenebilir. 3-4 sene evvel bir makine 6 evde petek temizledikten sonra parasını çıkarıyordu.

Hazır kış aylarındayken böylece sermaye arttırılıp başka bir işe yönelebilirsin.
    @Azad Harada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gazi -- 1 Ocak 2019; 8:26:49 >
  • Arıcılık kursuna git Halk eğitim yada tarım hayvancılık müdürlüğünde. Sonra bir arıcının yanında 1 sezon arıcı olarak takıl işi öğren. Sonra bir kaç kovan alıp hem arıcılık yap hemde düzgün üretim yapanların ürünlerini satmaya aracılık et. Bal polen, propolis,arı sütü, ana arı ve paket arı işinden para kazanman mümkün eğer düzgün çalışırsan. Facebook da arıcı grupları var oraya yaz, sezonluk eleman ihtiyaçları oluyor muhakkak

• Bu devirde 1500 tl sermaye mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.