Şimdi Ara

Ankara'da 1500 TL sermaye ile ne iş yapabilirim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
7
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yazılım sektörüne gir bir şekilde tutunursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı kaliforniya solucanı adlı melez ve üstün bir solucan ırkı var bu solucanın gübresi işine girebilirsin, alan gerekmiyor fazla kömürlük gibi bir yer yeterli nemi ve sıcaklığı ayarlayabilirsen ve bol bol meyve sebzelerin yenilmeyen ama *çürümemiş kısımlarını toplayabilirsen (evinizden komşulardan marketlerden) bence çok iyi bir meslek tabi ama tarım yasadışı ülkede fedöcü durumuna düşmeyi göze alman lazım :dd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bimden su al sat hocam

• 1500 tl. sermaye ile iş yapılabiliyor olsa ülkedeki herkes patron olurdu
    burada yazanların çoğu ömründe işe girip bir gün bile çalışmamış kişiler ,o nedenle atıp tutuyorlar
    şunu sat bunu sat demek kolay ,yahu adama onları sattırırlar mı ,anında yakasına zabıta yapışır elindeki paradan da olur

hele ki hiçbir şeyde tecrüben olmadan nasıl zengin olacaksın ?

hayaller hayaller :)

birde forumdaki süper üyelerin asgari iş beğenmemesi olayı var ,yahu sanki patronlar her önüne geleni işe mi alıyor zannediyorsunuz ?
    artık asgari ücretli iş bile aslanın ağzında ,gık desen patron kapıya koyuyor

bizim süper zeki vatandaşımızın diğer hayali ise yurt dışına gidip orada yaşamak
    yahu yurt dışı kırmızı halı sermiş sizi mi bekliyor ?

adamlarda her türlü mezun var ,çoğu üniversite bizimkilerden üstün görülüyor
    hal bu iken niye seni istesinler ?

ancak çok geçerli bir üniversiteden derece ile mezun olursun ve sende bir gelecek görürlerse o zaman olabilir
    yada kendi ülke insanının çalışmak istemediği pis işler için seni isteyebilirler ama o işler içinde afrika ,asya gibi ülkelerden akınla insanlar ölümüne oralara gidiyorlar

kendinizi geliştirip aranan eleman olmadıkça düzgün iş ancak hayal olur ,hele ki hiçbir geçmişi olmadan seyyarla falan başlayıp zengin olmak hayal bile olamaz

• ücra bir yerden ev kiralar 2-3 hafta iş ararsın sonrada geçinir gidersin en baba. çok risk seviyor isen bazı halısahalar var bunlar maçtan sonra suyu pahalı falan satıyolar yakın yerlerde arabanın arkasında su satabilirsin ama arabayı nerden bulacan onu bende bilmiyorum.
  • güzel fikirler var.seyyar lahmacun benim hoşuma gitti alırdım direk :)
  • Azad Harada kullanıcısına yanıt
    600tl ortalaması var şuan. Ürüne göre değişiklik gösterebiliyor. Sınırsız temin edebilirim isteyene.
  • 3d printer satın alıp parça üretip sat.
  • Tütün ve nargile satışı.

• Bimden su alip içebilirsin.

• 1500 lira ile spor salonuna yazıl ve supplement al. Bir sene devam et, vücudunu iyice şekle sok. Bir seneden sonra trainer olarak popüler bir salona gir. O popüler salonda çalıştırdığın zengin üyelerden düşür ve evlen. O, sana spor salonu açsın sıfırdan. Kendi işinin patronu ol. 2-3 senelik bir süreç. Şaka değil zengin kadınların çoğu, spor salonuna kaslı hoca/koca bulmak için gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 31 Aralık 2018; 5:0:37 >
  • 1500tl 2000 yilindan beri sermaye degil kardesim.

• 1500e olur mu bilmem ama kestane satabilirsiniz. Zaten 50 gram 100gram satıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gittim bu dükkana 2015'te.küçücük şeyler 100 liraydı.bu kadar az parayla iş kurulur mu bilgi beceri varsa ve doğru yere açıyorsan neden olmasın?lakin ben angaralıların pek böyle kağıt küreğe ilgi göstereceğini sanmıyorum bodrumdaki gibi ya da onun da semti vardır illa ki çankaya vs ama dükkan gerekir illa ki bir yerden sonra.illa bir şey alıp satmakla para kazanılmaz bir şey de üretebilirsiniz diye fikir versin diye gösteriyorum yoksa bu karı koca gibi olamazsınız THY'nin dergisinde bile varlardı ve paraya ihtiyaçları yok zevk olsun diye yapıyorlar.siz de incik boncuk bir şeyler uydurun yani hemen çiğköfteye gitmesin kafanız iş diyince.

http://renklisler.wixsite.com/aslabay/single-post/2014/11/24/Almanyadan-Gümüşlüke-uzanan-bir-kağıt-serüveni

• Kestane tezgahı hocam, 5-6 bin yaparsın mafyadan yırtarsan
  • badboy8717 kullanıcısına yanıt
    Boya işi mantıklı geliyor aslında. Yapan arkadaşım var çok memnun. Birkaç saat boya yapıyor mesela, işini temiz ve hızlı yaptığı için güzel para kazanıyor. Randevu alıyorlar çocuktan. Öyle yani.

• valla o paraya anca vukuatli tabanca alip kuyumcu soyulur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.