Şimdi Ara

ANKARA'DA ARAÇ KULLANANLAR NEDEN HEP ACEMİ GİBİ KULLANIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hiç Ankarada araç sürdünüz mü.Eğer sürdüyseniz veya sürüyorsanız ne dediğimi anlamışsınızdır.Yaşları ve cinsiyetleri kaç olursa olsun Ankara sürücüleri sanki bir haftadır araç kullanıyormuşçasına acemi davranışlarda ve tedirginliklerle dolu sürüş sergilemektedirler.Hele zaten şerit kavramının olmadığığını ve sol şeriti yerleşip 40 km hızla gitmelerini ve selektör atınca da sanki sen hatalıymıışsın gibi davranmalarını saymıyorum bile.
    Sizce bunun sebebi ne olabilir???

• Bence fazla özgüvenle sürüyorlar, ne bir sinyal, karşına pat diye çıkanlar, ters yöne girenler.
  • bu olayı Ankara olarak genelleme zamanında arabayı sürmekten haberi olmayanlara dağıttılar ehliyeti şimdi kahrını bizler çekiyoruz. yolda giden adama sinyal vermek şeridinde gitmek aynalarını kontrol etmek zor geliyor. Sığırlar her yerde. hanzolar trafik magandaları her yerde. örneğin bir motor gördüğünüzde veya bir kadın sürücü gördüğünüzde onları sıkıştırmayın bırakın gitsinler. Ankara'nın barzoları üstüne üstüne gidiyor bu kişilerin. Herkezin sorunları var.. heleki ramazandayız. insanlar dalgın. biraz anlayış biraz sakinlik.

son 2 gündür Ankara'da belirli bölgelerde çevirmeler oluyor. Egzoz ve cam flmden ceza yazılıyor. egzoza hak veririm kafa şişiriyo. ama cam filmi ????

cam filmine ceza kesmek nedir arkadaş ?

hepimizin anası bacısı var. arabada giderken dışardan görünmek istememeleri gayet doğal. bizim insanımız ağzına düşücekmiş gibi gözleriyle ve sürüşleriyle taciz ediyor kadın sürücüleri.

zamanında bir kadın cam filminden yediği cezayı mahkemeye taşıdı. ve kadın kazandı. cam filmine ceza kalkmıştı. fakat şimdi yeniden geldi. Ya arabanın fabrika çıkışında cam filmi olucak ya da devletin izin verdiği belirli yerlerde kurallara uygun abartmadan bir cam filmi yapılacak. ona da bir belge veriliyo o da hep yanında olacak.

benim aklım mantığım kabul etmiyor bu olanları. SİZ SÖLEYİN SUÇ KİMDE?

• 41 ve 06 plakalı araç görürsem hızlı bir şekilde uzaklaşıyorum. Yaya isem çok daha dikkat ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

41 ve 06 plakalı araç görürsem hızlı bir şekilde uzaklaşıyorum. Yaya isem çok daha dikkat ediyorum.

Ankaralıyım izmitte yaşıyorum gelde ezeyim seni arabaynlan

• quote:

Orijinalden alıntı: Woodcord

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

41 ve 06 plakalı araç görürsem hızlı bir şekilde uzaklaşıyorum. Yaya isem çok daha dikkat ediyorum.

Ankaralıyım izmitte yaşıyorum gelde ezeyim seni arabaynlan

Başkalarını ezme dikkat et.

• şimdilerde egsoz sesiyle ilgili uygulama başladı.Desibelmetreyle kontrol ediyorlar ses düzeyini.
  • Ankara'da kullandım garip bir şekilde bana saygılı geldiler cunku yaya gecidin de vs yol veriyolar. Istanbul'da yaptigimda yemedigim kufur kalmiyor....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim buranın sıkıntısı dolmuşlar ve egolardır , bu adamlar trafiği alt üst eder, her zaman haklılardır zaten , misal bi ego %100 kusurlu kaza yapsın kusuru en iyi ihtimal %50-50 paylaştırırlar. Dolmuşçular zaten kendileri bir ekip, hemen bitiyorlar dibinde en ufak olayda , onun dışında sinyal vermeden dönenler vs var onlarda her yerde var zaten. Bence Ankara'da trafik nispeten diğer yerlere göre daha iyi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Bizim buranın sıkıntısı dolmuşlar ve egolardır , bu adamlar trafiği alt üst eder, her zaman haklılardır zaten , misal bi ego %100 kusurlu kaza yapsın kusuru en iyi ihtimal %50-50 paylaştırırlar. Dolmuşçular zaten kendileri bir ekip, hemen bitiyorlar dibinde en ufak olayda , onun dışında sinyal vermeden dönenler vs var onlarda her yerde var zaten. Bence Ankara'da trafik nispeten diğer yerlere göre daha iyi .

Trafiğin iyi olması aslında sürücülerin acemi gibi davranıyor olmalarından mı kaynaklanıyor.Herkes çok dikkatli olmaktan sürmeyi beceremiyor sanki
  • Izmirde de durum boyle ozellikle 45 plakalar teror estiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Izmirde de durum boyle ozellikle 45 plakalar teror estiriyor

demekki bazı plakalara ait sürücüler farklı kullanımlar sergiliyor.Bu da sanırım bulundukları yerdeki toplumsal öğretimlere göre bu davranışları sergilemelerinden
  • direksiyonu çevirip gaza basmayı şöförlük sananlar şehri.
  • 1 senedir Ankara'da yaşıyorum ve 10 yıldır araç kullanıyorum.

Bu şehirde yaşayanlar genelde memur oldukları için çok büyük ihtiyaçmış gibi gidip maaşının 3'te 1'ini arabaya yatırıp kredi çekiyor. Araba sürmeden bi haber oldukları için trafikte saçma saçma hareketler yapmaları gayet normal. Zamanla pişeceklerini umut ediyorum. Kimse anasının karnında öğrenmedi sonuçta. Bu kişilere de hak veriyorum. Dışarısı o kadar güvensiz ki her an başınıza bir iş gelebilir. Toplu taşıma ise bunaltıcı ve yorucu. Araba satın aldı diye de kimseye karışamayız. Sonuçta parası olan kişi 1 tane kendine 1 tane de devlete satın alıyor.

• Yaya geçidinde bana yeşil yanarken az kalsın arabanın altında kalıyordum.Az da olsa var böyle dengesizler malesef
  • Elbetteki isteyen arabada alır uçakta alır parasıyla.Ancak trafiğe çıktığında 3.şahısları tehlikeye sokacak kadar acemiyse öncelikle kurs pistlerinde pratik yapmalıdır.Trafikte ben bu işi öğrenirim düşüncesiyle yola çıkması herkesin güvenliğini tehdit edecektir.
  • çünkü şehrin çok büyük bir bölümü acemi ve araçlarına hakim değiller. kafayı yedirmekte sağolsunlar üstlerine yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.