Şimdi Ara

Ankara'da BMW alırken nereye gösterebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bmw 3.20ci için fiyatta anlaştık ancak nereye göstereceğim konusunda hiçbir fikrim yok.

Öncelikle Borusan araç bakıyor mu? Şayet bakmıyorsa haricinde Ankara'da aracı gösterebileceğimiz profesyonel bir yer var mı?

Teşekkürler.

• Borusan bildiğim kadarıyla ekspertiz işlemini birkaç sene önce bitirdi artık bakmıyor. Tanıdık varsa gösterebilirsiniz belki.

Şayet yoksa, Ankara Şaşmaz Sanayi'de RANGERS BMW - LAND ROVER - MINI servisi var. Sahibi Adnan Usta'dır ve Borusan Otomotiv'de 19 yıl çalışmış bir formendir. Rahatlıkla baktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATTALS

Merhaba,

Bmw 3.20ci için fiyatta anlaştık ancak nereye göstereceğim konusunda hiçbir fikrim yok.

Öncelikle Borusan araç bakıyor mu? Şayet bakmıyorsa haricinde Ankara'da aracı gösterebileceğimiz profesyonel bir yer var mı?

Teşekkürler.

borusan kosifler vs 2011 den beri bakmıyor
  • ankara uzlar oto tavsiye ederim.

3araç götürdük, çok detaylı bakmışlardı

1araçta bolca boya var ama motor sağlamdı
    2.araçta araç 2yıllıktı ama motor ölü dendi
    3. araçta ise direk güzel araç, sıkıntısı yok dendi. Bizde aldık

3.aracın testinde bende vardım. Test aynen şöyle

ilk aracı çalıstırıp, cevrede 1-2 tur aracı zorluyarak test ediyorlar. Yeri geliyor kaydırıyorlar toparlamalarına bakıyorlar
    sonra aracı boya testine sokuyorlar
    pc ye bağlayıp km kontrolü, hata kontrolü
    kaputu açıp motora turboya baktılar
    aracı kaldırıp altına baktılar ama neye baktılar bilmiyorum
    bunun dısında borusan veya kosiflere şaşi numarası ile bakımları ne zaman yapılmış vs sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 9 Nisan 2014; 12:57:39 >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Başta siz olmak üzere konuya cevap yazanlara teşekkür ediyorum. Uzlar oto'ya göstereceğim.
  • Ayni seyi istanbul anadolu yakasinda kim yapar acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw borusan artık bakmıyor.

şimşekler bmw varmış şaşmazda genelde yetkili servisden arabalarını çekenler oraya götürür.

ben alırkan 3 farklı ustaya götürdüm. üçüde ayrı şeyler dedi. en son bu şimşeklere götürdüm o biraz daha böyle bilgili duruyodu ona güvendim. bence aracı çok gezdirme ustayım diyen bi ton adam var miden bulanır alacağın arabadan. yaşı gereği olması gereken aksaklıkları , yağ terlemelerini falan abartanlar oluyo. bunlara dikkat et derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massad21 -- 20 Nisan 2014; 17:30:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • massad21 kullanıcısına yanıt
    Ben aracı aldım. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.