hehe ülkemiz ekonomik darda değil o zaman herkesin keyfi yerinde eğlenmek çoşmak lazım saçsın halkın paralarını belediyeler no problem diyon yani,Akp lileri partizanlıkla suçluyorsunuz ama dik alası sizlersiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2024; 14:33:24 > |
Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (17. sayfa)
-
-
Bu adam beni delirtecek. Kardeşim hiç yapma o konseri. Ulaşımda da 5 lira az ödeyelim utanmıyor musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chp belediyeciligi budur iş değil şov belediyeciligi yapiyorlar. Zaten soruşturma açılacak 69 milyon kez otturecekler bu namussulugu yapanları..
- ABB başkanı Mansur Yavaş:
"Bizden önceki belediyenin israfının haddi hesabı yok..Biz bir kuruşu boşa harcamıyoruz..'Bir konsere bu kadar para harcanır mı?' diyorlar. Konserler insanların sosyalleştiği yerler."
"Ebru Gündeş konserinde Ebru hanıma ve ekibine kaşe bedeli 4.7 milyon tl verildi. Toplamda 2 günlük konser maliyeti (Sahne kurulumları vs) 44 milyon tl ye mal oldu."
"19 mayıs etkinlikleri kapsamında 3 günlük konserde 3 sanatçımıza 30 milyon tl verildi. 3 günlük konser için sahne kurulumu harcamalarıyla toplamda 78 milyon tl ye mal oldu."
"30 ağustos kutlamalarında 1 günlük konser için Tan Taşçı'ya ve konser sahne masraflarıyla birlikte 42 milyon tl verilmiştir. 1 günlük konser olduğu için ödenen meblağ fazla çıkmıştır."
"29 Ekim kutlamaları kapsamında, 4 günlük konser için 8 sanatçıya 94 Milyon TL ödendi."
"ABB belediyesi bu konserleri bütçesinin Binde biri kadar kaynak harcamıştır. %1 bile değildir konsere harcanan meblağlar."
"Milli günleri kutlamaya devam edeceğiz. Bundan sonrada konser yapacağımız sanatçıları iyi belirleyeceğiz, gerekirse halkımıza soracağız."
"Bir kuruş harcırah almadım. Resmi görevim de olsa uçak biletimi kendim aldım. Böyle yapıyorum ki personelim de böyle davransın diye."
-
Yazık şu paralara ne gerek var çok mu lazım bu kadar uçuk paralara bu konserler.
-
Bir de anlamadığım şey şu. Ankapark diyorlar Saraylar diyorlar uçaklar diyorlar anlıyorum onlar da israf ama en azından kalıcı bir eser var ortada. Mansur’un harcamalarında şehre somut bir şey kazandırdı da diyemiyoruz. Mansur bu şehri büyük bir enkaza uğratarak bırakacak maalesef. Konsere verilen parayla sosyal tesis açsan, kent lokantası açsan en azından şehirde bir eserin olurdu bir çivi çakmışlığın olurdu Mansur
Ekrem bu yüzden senden iyi işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Kasım 2024; 16:13:40 >
millet olarak
diğer belediyelerin konser ve kültür organizasyonlarına harcadığı paraları da bilmek istiyoruz.
-
Olayın en önemli kısmı bu!
Sayıştay denetimi yapılmış ve usulsüzlük bulunmamış. Mevcut belediye bütçesinin 0,6'lık kısmı için yaygara koparılıyor.
-
-
Ben senin gibi pkk'ya pekeke demiyorum. Gizli öcalan hayranı seni...
-
park yerinde duruyor git araştır mansur neresine vermiş o kadar tlyi mansura toz kondurmayanlara neredeyse oh olsun diyecek utanmasalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 11 Kasım 2024; 16:31:25 > -
Pekeke pkk hdp dem veya chp tip farketmez. Bunlar sizin 6+2 masa hayalinizdi.
Kaybettiniz ve esenyurt ta patlak verdi , kendi belediye başkanlarınız bile sizi eleştiriyor.
Demirtaş , kavala ve bilimum gezicileri savunan sol chp zihniyeti hiç bir zaman teröre karşı olamadığı gibi ! apo' nun hdp ve chp ile ortaklaşa sohbet etmeden çıkmasına gönülleri razı demeyelim ;)
Apo' nun heykelini dikenler ile askere/halka tükürünler , sırtını teröre dayayanların videolarını , selam çakmalarını , teşekkür etmelerini google' da bulabilirsiniz.
Mansur , ekrem ve chp belediyelerinin kent uzlaşısı adı altında dağdan gelen emirleri nasıl uyguladıkları orta da.
Apo bile kötü oldu ya , ha gayret !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
suya egoya ekmeğe zammın nedeni anlaşıldı paraya yandaş düşkünlere aktarmak. sahi ssk borçları ne alemde ödmeyi düşünüyormu.? bay hantur.
-
Millet su ücretlerinin yüksekliğini konuşuyor. Konserlerin kime ne yararı var?
-
apo apo apo apo ama hdp ve chp ile ilk sohbeti yaparsa cici apo.
Terörist Apo’nun sloganını attılar! Ankara Barosu Genel Kurulu’nda ortalık savaş alanına döndü
Ankara Barosu 68. Olağan Genel Kurulu’nda, terörist başı Abdullah Öcalan’ın sözü olan “Jin, Jiyan, Azadi” sloganıyla kürsüyü işgal eden Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar Grubu üyeleri, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’ diye karşılık veren Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu avukatlarına saldırdı.
Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar (ÖÇAV) üyesi avukatlar, terörist başı Abdullah Öcalan’ın sözü olan “Jin, jiyan, azadi” ve "İstanbul sözleşmesi yaşatır" pankartı açarak; “Jin, jiyan, azadi”, “Kadın, yaşam, özgürlük”, “Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz" sloganları attı.
Bunun üzerine Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu'ndan olduğu belirtilen avukatlar, "Baroda terörist istemiyoruz" sloganlarıyla karşılık verdi.
### Sezgin' i tanımıyoruz ))) ###
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kamuoyuna "yenidoğan çetesi" olarak yansıyan, tarafımızca "bebek katilleri" olarak nitelendirilecek olan çetenin elebaşı olarak görülen doktor Fırat Sarı'nın 1996’da üniversitede öğrenciyken PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hüküm giydiği ve 1 yıl 6 ay 22 gün tutuklu kaldığı ortaya çıktı.
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması: HDP'lilerle sözde anıt önünde poz veren siyasetçiye güven duymuyoruz
Mansur Yavaş: "CHP’nin 6 okundan biri Milliyetçilik’tir ama bazıları bu sıfatları unutup CHP’yi artık başka bir yere koyuyor olabilirler. "
HDP henüz kesin karar vermese de, kendileriyle açık müzakere yürütülmesi halinde Millet İttifakı ile “ortak aday” çıkarmaktan yana. Bu çerçevede partinin Kılıçdaroğlu’nun adaylığına da sıcak baktığı biliniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Senin kuyrun acın yeride belli oldu, zaten şu anda Mansur Yavaşı hedef alanlar ya Mansur dan korkan ak troller yada Mansur'un kendisinden fazla oy alacağını bilen Ekrem'in yandaş medyası.
1.Bir şeyin kalıcı eser olması için o eserin bir vatana millete faydası olması lazım. Dünyada hiçbir yerinde anka park gibi rezil bir parka 25.000.000.000 TL ödeyen ve bunu makul gören hiçbir ülke yok. 34.000.000.000 Milyar TL ye yapılan Antalaya expo içinde geçerli. Şu anda Antalya exponun aylık bakım masrafı 1milyon dolar ve 23 nisan kutlaması dışında hiçbirşey yapılmıyor. Aynı şekilde 27.000.000.000 TL inşa maliyeti olan sarayın günlük işletim masrafı 15 milyon tl. Bu tüp israflar inşa maliyetleri yetmiyormuş gibi hala Türk milletinin parasını israf etmeye devam ediyor Senin kalıcı eser olarak nitelendirecek dediğin milyarlarca dolarlık israflar hala Türk milletinin parasını sömürmeye devam ediyor.
2.Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu o hakkını yerel seçimde ve sonrasında yaşananlarda cumhurbaşkanı olma hakkını çoktan kaybetti. Mansur cumhurbaşkanı olur yada olmaz ama hem Özgür hemde Ekrem cumhurbaşkanı adayı olursa Kkdan daha beter ve rezil oy alacaklar. Ben seçim yapılmadan önce Ekremin belirlediği hdpli Esenyurt belediye başkan adayını ve seyid rıza taraftarı Sancaktepe belediye başkan adayını eleştirmiştim. En sonunda olay benim dediğime geldi. Ekrem ve Özgürün Chp yönetiminden çekilmesi lazım. Zaten senin gibi örneklerden ve Ekremin medyalarından yapılan saldırılar bunu çok açık bir şekilde ortaya koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 11 Kasım 2024; 16:50:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X