Herkese laf yetiştirmeye çalışıp kuyruk acısı olan tek kişi sensin burada. Mansur başkanın, yalakalığını yaptığın kasaba siyasetçisi ülkücü eskisi dönek başkanın konserlerle Ankara'yı soyuyor. Şehre kalıcı 1 tane eser bırakamıyor. Cebimden alıp zengin sanatçıya veriyor kendi yandaş şirketine veriyor sen hala burda yalakalığını yapıyorsun. İnsanda biraz onur gurur ar utanma olur. Sizde o yok. Ekrem dediğin adam İstanbul'un altyapısını çözdü, taksicilere ayar çekti, ulaşımı tek elden sağlayıp kontrol altına aldı, kent lokantaları sosyal tesisler açıp ucuza yemek yediriyor. Mansur efendi ne yapıyor? Konsere para gömüp zam üstüne zam getiriyor. Muhtemelen bu konser işinden para alan şirketten birisin böyle can havliyle savunduğuna göre Daha fazla bu konuda yorum yapma rezil olursun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Kasım 2024; 17:4:6 > |
Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (18. sayfa)
-
-
Ya müşteri garantisi vereceksin ya da yandaş birine gidip, bizi şu yükten kurtar, al sen işlet, zararını bir şekilde telafi ederiz diyeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyasi parti farketmez, aynen zaten kanunla yasaklansın konser vermek sanatçıya ücret aktarmak kiralamak belediyenin işi organizatörlük değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2024; 17:18:39 > -
Eskiden paralı akp trolleri derlerdi de yok artık o kadar da değil derdim. Ama şimdi gerçekten bazı insanların para karşılığında bu kadar düşeceğine inanmaya başladım.
Cumhurbaskanligi sarayi kapansin bune bide ona bakiyoruz masrafa bak
Lükse bakAli osman AlbayrakyoutubeCumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İftar Hazırlığıhttps://www.youtube.com/watch?si=ncW99kVpM-BqnzLH&v=Z_zNAmm_O9Y&feature=youtu.beBiriz MedyayoutubeCUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ - HAVA ÇEKİMİhttps://www.youtube.com/watch?si=nsjijJ1d_FoxKaz9&v=-mgaEqf8wQE&feature=youtu.beAnadolu AjansıyoutubeErdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen gelin ve damadı kabul ettihttps://www.youtube.com/watch?si=4XqMX_snEt6RE_X4&v=VmajKt4eDXc&feature=youtu.beSami MertyoutubeYeni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Tanıtım Videosuhttps://www.youtube.com/watch?si=1EYRJVJRI5ehXVDo&v=L26MlW19IrY&feature=youtu.beShow Ana HaberyoutubeCumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyonhttps://www.youtube.com/watch?si=dwd66LYzVc1kVf-t&v=yp9xd9t7JLU&feature=youtu.be
Yazlik kislik çalışma sarayi ohh ne güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Kasım 2024; 17:43:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
750 milyon dolar şehir efsanesi maliyeti 300 milyon doları bile bulmuyor. Mansur şov yapacagina belediye olarak burayi isletseydi 5 6 senede maliyetini karsilardi. Milletin eglence parkina ihtiyaci yol konsere ihtiyaci var dedi..
akp chp sidiği yaraştırmakdan sıkılmadınmı? devlet işiyle, eğlence sektörünü ayıramıycak kapasitede biriysen diyecek bir şeyim yok.
batıda belediyenin bütçesinden sanatçıya para aktarımı suçtur yargılanırsın,ya gönüllü yardım konseri amaçlı çıkar,yada özel sektör verir biletlerde ücretli böyle saçma sapan bir şey kuzey korede yada çin de varsa vardır.
1930 model komünist devlet geleneklerimiz halen devam ediyor tuzu kuru sanatçı ve yapımcı şirketlerini bile besliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2024; 17:48:29 > -
batıda belediye bütçesinden konser verilmez imkansız iddan o konserlerin hepsi özel yada yardım konserleri live 8 gibi iyi bu sektörde çalışan yakın dostum var çünkü abd kanada japonya dolanıyor her yeri
nyc nin göbeğinde gördüğün konserler bağışlar ve gönüllülük esasıdır yada tamamen ücretli ve özeldir, belediyenin kasasından 1$ bile çıkmaz yardım konserine yer tahsis etme dışında hiç bir şeye karışmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2024; 17:56:1 > -
Batida devlet baskanlari ( kulliye) yaptiramaz imkansiz
Zevk sarayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Kasım 2024; 0:7:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne partizanlığı ben parti fark etmeksizin destekliyorum diye yazmışım. Siz insanların ot gibi yaşamasını ve ampülcü olmasını istiyorsunuz.
ülkeyi ekonomik dara sokanlara tek kelime edemiyorsunuz burada fenomenlik yapıyorsunuz
Bu konserlerin maliyetini sanırım Erdoğan kendi cebinden vermiştir. Var mı hesap soracak gazeteci :)))
www.iletisim.gov.trCumhurbaşkanlığı Yeditepe Konserlerihttps://www.iletisim.gov.tr/turkce/stratejik_iletisim_calismalari/detaylar/cumhurbaskanligi-yeditepe-konserleri -
Dünyada halkın parasıyla belediye bütçesinden konser verme sanatçı kiralama gibi saçmalık yok canım başlarım ampülüne duyuna sen kimsinde halkın parasını kime,hangi sanatçıya veriyon?
Anca olimpiyat filan alıyorlar anca devletin kasasından o zaman para çıkıyor ha onunda 10+ kat kazancı getirisi oluyor ülkeye tabi, o bile bedavaya haybeye havaya değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2024; 18:27:13 > -
Dayı senin evden çıktığın mı var? Birde oturup dünyadan örnek veriyorsun. Yurt dışında üniversite öğrencisi başka ülkeye kız arkadaşıyla uçakla tatile gidiyor. En son kimbilir ne zaman konsere gittin. Bilet fiyatları en kötü 600TL'den başlıyor. Konseri ekmek gibi ucuz bir şey mi zannediyorsun? Kendin gibi insanlar dört duvara baksın istiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 11 Kasım 2024; 18:31:16 > -
Halka gençlere beş parasızlara boş yere(gss) borç kitleyen bir zümre varken halkı beleşe konsere getirenler ehveni şerdir. Şuan ki düzende hangi parti olursa olsun yaptıkları konserler büyük iyilik. Psikologlar bile dünya para ahmetin mehmetin aslının gittiği konserler en azından çocuklarımıza ücretsiz.
benim görüşüm bu git aksini savun.
Argüman saçma sapan değil gerçekçi hepsi de ispatlı,konserlere para saçanlar RTE'nin maaşını sorguluyor şaka gibi.
Geçmediğimiz köprüye para ödüyoruz diyenler gitmedigimiz konsere para ödüyoruz diyor musun sen mesela?
Bal tutan parmağını yalıyor bu her parti için geçerli, ben burada herkes Mansur Yavaş için bunlardan farklı diyenler için Mansur Yavaş'ın aslında hiçbir farkı olmadığını gösteriyorum ki sadece ben değil kendi seçmeni de Ankara'dan şikayetçi. Burada hoplayıp zıplamaya gerek yok Mansur Yavaş'ın nasıl biri olduğunu sen de okuyacaksın.
Kaynak; zamanında yüzde 130 dayanan enflasyonu da yüzde 60 olarak gösteren akp , çok inandırıcı. Madem akp parkları işletmek istiyordu 1MİLYAR DOLARA mal olan Antalya expoyu neden bakanlık işletmeye yanaşmadı? Madem burası ayda 100milyon euro kazanacaktı neden bir tane akpli kodaman yanaşmadı. Giriş ücreti en düşük 100 dolar olan ve yılda 12 milyon ziyaretçi alan Disnayland Paris bile yılda 175milyon dolar kar ederken bir halta benzemeyen hilkat garibesi bir parkta yılda 150 milyon dolar kazanıp 5 yılda 750 milyon doları mı çıkaracak? Adamların yıllık ziyaretçi sayısı bile Ankara ya yıllık gelen turist sayısın bile iki katı. Senin yaptığın hesabın rtenin ben ekonomistim; faiz sebeptir, enflasyon neticedir diyerek yaptığı hesaplardan bir farkı yokmuşsa benziyor.
-
milyonlarca genç homeless var batıda çalışmayana eli ekmek tutmayana hiç bir yerde ekmek hayat yok,babası tutuyor kulağından köpek yavrusu gibi dışarı fırlatıyor.
Her avrupalı zengin aynen devlet havadan para saçıyor ye mıç gez toz sex yap diye,cennet cennet gidin bir an önce vakit kaybetmeyin durduğunuz kabahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2024; 18:42:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X