Arkadaşlar bu EGO otobuşlerinde yeni sistem için hazırlıklar tamamlanmış gibi duruyor yanlız anlamadığım cihazlarda servis açın yazıyor
ve daha kullanan bir kişiye rastlamadım
konu hakkında bilgileri olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ?
servis açın diyorsa şoför sürücü kartı ile hat kodunu girip vardiyasını ve turunu başlatmalı ki yolcu almalı. sistem henüz açılmadığı için böyle görünmekte.
açılır yakında.
not: ihaleyi alan firmada çalışıyordum 1 ay öncesine kadar. o cihazları gözüm kapalı parçalar birleştiririm
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkır
servis açın diyorsa şoför sürücü kartı ile hat kodunu girip vardiyasını ve turunu başlatmalı ki yolcu almalı. sistem henüz açılmadığı için böyle görünmekte.
açılır yakında.
not: ihaleyi alan firmada çalışıyordum 1 ay öncesine kadar. o cihazları gözüm kapalı parçalar birleştiririm
peki hocam bu cihazlardaki ekranlarda ve içerideki buyuk ekranlarda fotoğraflarımız gözüküyor mu ve cihaz hakkında
quote:
Orijinalden alıntı: onur2206
peki hocam bu cihazlardaki ekranlarda ve içerideki buyuk ekranlarda fotoğraflarımız gözüküyor mu ve cihaz hakkında
Alıntıları Göster
hesapta 1 ocakta kullanıma gircekti, hesapta 5 sene önce yeni metro açılacaktı ankaraya .............
eryaman metrosu 29 ekimde açılcak dendi. 1 ocakta kesin açıyoruz dendi. hala daha açılmadı heralde. ümidi kestim zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
hesapta 1 ocakta kullanıma gircekti, hesapta 5 sene önce yeni metro açılacaktı ankaraya .............
Alıntıları Göster
aslında sistem oturursa özellikle öğrenciler için bulunmaz bi nimet olur ama sistemin otururmu orası tartışılır :))
quote:
Orijinalden alıntı: BeklenenAdam
eryaman metrosu 29 ekimde açılcak dendi. 1 ocakta kesin açıyoruz dendi. hala daha açılmadı heralde. ümidi kestim zaten.
eryaman metrosunu bende sabırsızlıkla bekliyorum göya bu gün açılacak bekliyoruz bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: onur2206
quote:
Orijinalden alıntı: BeklenenAdam
eryaman metrosunu bende sabırsızlıkla bekliyorum göya bu gün açılacak bekliyoruz bakalım
Alıntıları Göster
kart dolumu yok henüz. 1 aya başlar dedi görevli. zaten tamlara kart bile verilmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
kart dolumu yok henüz. 1 aya başlar dedi görevli. zaten tamlara kart bile verilmiyor
Alıntıları Göster
Ankara kart olayımı? ss bekliyorum. 1 yıl oldu özledim egoları, varsa yoksa dolmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
Ankara kart olayımı? ss bekliyorum. 1 yıl oldu özledim egoları, varsa yoksa dolmuş
Alıntıları Göster
bilet gişesindeki adam o iş 3 ay ertelendi dedi
quote:
Orijinalden alıntı: this-is-it
bilet gişesindeki adam o iş 3 ay ertelendi dedi
Alıntıları Göster
bu ankara neden geriden geliyo istanbuldaki 4 yıllık sisteme yeni geçmşer
quote:
Orijinalden alıntı: thereisnoway
Hocam bırak istanbulun 4 yılını, bursada 2004, izmirde ondan da eski bir sistem
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
quote:
Alıntıları Göster
Ya şu ankarada metro nasıl bitmez ki? Başkent, düzlük bir şehir, muhalefet belediyesi değil, yolları geniş düzenlemesi güzel neden bitmedi?
quote:
quote:
istanbulda da çok eski de direk manyetik kartlı olması 4 yıl aslında istanbulda da millet katon kağıtları sokmuyordu 10 yıl önce :D demir akbiller vardı
IndigoI
kullanıcısına yanıt
Ayda bir asfalt üstüne asfalt attıklarından vakit bulamıyorlardır..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
15 Ocaktan sonra yükleme yapılabilecek dendi yarından itibaren açılır tahminimce
quote:
Orijinalden alıntı: Dik Otur
metro ile sistem farklı konular arkadaşlar. sistemi yapan ihaleyi alan firma. metrolar ise ankara bb sorumluluğunda.
Sivasta bile 5 senedir var bu sistem. Kentkart adı altın da.
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Paolo Maldini
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
+1
Alıntıları Göster
Bu sistemin tam özellikleri ne acaba? İstediğin kadar yüklüyorsun falan diyor her gidişte mi aktarmalı olacak bu ? O eski kart sistemi 6 ay daha devam edecekmiş. Yeni kart sistemini kime sorsan ayrı bişe diyor anlamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme