Arkadaslar Ankara'da bilinen isini hakkiyla yapan optikciler varsa onerir misiniz? Numarali gozluk alacagim, ve aldigim gozlugun 5 sene gitmesini planliyorum(su an 2. sinifim). Atasun iyi yaziyordu birkac yerde fakat birkac kiyak icin 600-700 lira veremem bir gozluge.
200-300 e cam dahil kaliteli bir gozluk ile isin icinden cikabilecegim yerler nelerdir?
Keçiören/Ahmet Optik kaliteli.
quote:
Orijinalden alıntı: Unduli
quote:
Orijinalden alıntı: karatecrube
Arkadaslar Ankara'da bilinen isini hakkiyla yapan optikciler varsa onerir misiniz? Numarali gozluk alacagim, ve aldigim gozlugun 5 sene gitmesini planliyorum(su an 2. sinifim). Atasun iyi yaziyordu birkac yerde fakat birkac kiyak icin 600-700 lira veremem bir gozluge.
200-300 e cam dahil kaliteli bir gozluk ile isin icinden cikabilecegim yerler nelerdir?
Eğer bütçe olarak biraz daha çıkma şansı varsa çerçeveyi yurtdışından uygun fiyatlı alıp camı burada yaptırma şansı var.
Ya da gözlüğü tamamen yurtdışından alabilirsiniz.
Ben 3 sene önce $200 a burada 2000 tl fiyat çektikleri Tag Heuer çerçeve aldım, camı da burada yaptırdım, hala kullanıyorum.
Butce olarak daha da cikabilirim, peki siz nereden aldiniz, gumruk vs. biniyor mu? Bir de denemeden nasil emin oldunuz ki yakisacagina?
Soysal Pasajına bir bak..
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer bütçe olarak biraz daha çıkma şansı varsa çerçeveyi yurtdışından uygun fiyatlı alıp camı burada yaptırma şansı var.
Ya da gözlüğü tamamen yurtdışından alabilirsiniz.
Ben 3 sene önce $200 a burada 2000 tl fiyat çektikleri Tag Heuer çerçeve aldım, camı da burada yaptırdım, hala kullanıyorum.
Butce olarak daha da cikabilirim, peki siz nereden aldiniz, gumruk vs. biniyor mu? Bir de denemeden nasil emin oldunuz ki yakisacagina?
Ben eBay den aldım, satıcı fiyatını düşük gösterdiği için sorun olmadan gümrüksüz direkt geldi, diğer türlü değişmediyse %20 sini + cüzi damga vergisi ödemek gerekir.
İşin yakışma kısmına gelene kadar, öncelikle yüze uyması durumu var, ben bu durumu çerçevesiz gözlük alarak aştım.
Yakışma kısmı ise ben resimden beğendim, sizi bilmem artık, buradan gözlükçüde bakıp oradan mı alırsınız, photoshopla koyar mı bakarsınız :)
Ben de zaten cercevesiz gozluk alacagim, peki klasik soruyu da sormazsam olmaz; kac gunde geliyor?
Arkadaşlar ben de şimdi Tag Heuer güneş gözlüğü almak istiyorum ama bütçe olarak 450 lirayı aşmak istemiyorum. istediğim modele 600 lira fiyat çekti AtaSun. yeni konu açmamak adına burada sorayım. İstanbul'da orijinal ürünü nereden alırım en ucuza?