Şimdi Ara

Ankara'da İngilizce Kurs Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum, yazılımcıyım..
    İngilizceyi çok iyi derecede öğrenmek istiyorum..
    Mesleki anlamda ingilizcemin yetersizliği yıllardır süregelen bir problem..
    Bu problemi kursa giderek aşmayı düşünüyorum..

Kurslarda verilen hediye vs hiç çekici gelmiyor bana,Önemli Olan Eğitim Kalitesi ve Süreklilik..

Tavsiye Kurs Önerilerileriniz Nedir ?

• "perfect english" kursuna giden varmı arkadaşlar nasıl bilirsiniz?
    veya memnun olduğunuz bir kurs tavsiyesi istiyorum.. ücreti çok önemli değil..
  • Hangi kursa yazılırsanız yazılın kurs size bişe vermez.. Siz alırsınız.
    Kurs tek başına yeterli olmuyor evde boş zamanlardada sürekli çalışmak gerekiyor.
    bende 1 ay oldu başlayalı kursa.. Çok da önemli değil markası, bol bol hikaye kitabı okumalı telaffuz eğitim setleri var onları dinlemeli..
    Alt yazılı film izlemeli... Kurs sadece insanı bir düzene sokuyor. sırayı bozmadan ilerliyorsun.
    Sesli okuyup sesli tekrar etmek lazım.
  • Orası kesin, fakat 3 haftada 1 kur atlayan güya Intermediate seviyesine getirdiğini idda eden dandik dündük kurslar var..
    Ben ELEMENTARY seviyesindeysem eğer kendimi geliştirmemiş bir şeyler katmamışsam dediğin gibi çoğu şey insanda bitiyor.. O seviyeyi kurs bana atlatmamalı.. Ben gerçekten öğrenmek istiyorum o amaçla sordum.. Kaliteli öğrenciyi iyi ölçebilen ve vereceğimiz paraya değen bir kurs olmalı.. arayış devam ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGodek

Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum, yazılımcıyım..
    İngilizceyi çok iyi derecede öğrenmek istiyorum..
    Mesleki anlamda ingilizcemin yetersizliği yıllardır süregelen bir problem..
    Bu problemi kursa giderek aşmayı düşünüyorum..

Kurslarda verilen hediye vs hiç çekici gelmiyor bana,Önemli Olan Eğitim Kalitesi ve Süreklilik..

Tavsiye Kurs Önerilerileriniz Nedir ?

Bence kursa gitme.Kursa gittiğinde tek katkısı , Sabah erken kalkar (veya akşam)Hocayı dinlersin.Eve gelip kelime telafuz ezberlemedikten sonra kursa verdiğin sadece para olur.Bana kalırsa , Evde kendin çalış ,Evde çalışarak çok rahat 3. seviyeye gelirsin sonra kursa gitmen senin için daha faydalı olur.Şöyle birşey var , Kursa gidersin belirli sıra ile devam edersin
    Tanışma,tanıtma , tatil , ev eşyaları , geniş zaman ...... , Tavsiye internetten Beginnerdan başlayayıp gelebileceğin kadar seviyeye kendin başına gel.Rahat pdf kitapları bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.