Şimdi Ara

Ankara'da iphone 4 camı tami edebilecek yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da iphone4 camı tamir edebilecek bildiğiniz iyi bir yer var mı?

Edit:
    Balıkçıoğlu Pasajında Atılım İletişim'e yaptırdım. Gözümün önünde orjinal iphone 4'den çıkma cam ile değiştirdi ve 120 liraya halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrim -- 27 Kasım 2012; 10:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim

Selam arkadaşlar,

Ankara'da iphone4 camı tamir edebilecek bildiğiniz iyi bir yer var mı?

Kıymetli Kardesim
    Pek çok yerde yaptırabilirsin ama ucuza mal edeyim dersen ebay dan LCD & digjtizer diye ara . Yaklaşık 60 tl civarına posta ile adresine gelir . İcinde ekranı değiştirmek için gerekli olacak tornavida vs gibi aparatlar da var. Youtube dan videosuna bul ve ona bakarak kindin değiştir .
    Benim iPhone un şimdiye kadar 4. Ekranım bu :) hepsinde de bu yolu uyguladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezenler caddesinde yaptırabilirsin. Benim arkadaş 4 kez cam değiştirdi

İster çin malı ister orjinalini taktırabiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 9 Eylül 2012; 18:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Sezenler caddesinde yaptırabilirsin. Benim arkadaş 4 kez cam değiştirdi

İster çin malı ister orjinalini taktırabiliyosun

Arkadaşlar orjinal diye birşey yok hepsi kandırmaca

Ama orjinal kalitesinde diyebiliriz.
  • Balıkçıoğlu iş hanı ve necatibeyde ki telefoncularda yaptırmada nerde yaptırırsan yaptır.Ulusdaki telefonculardan hiç bahsetmiyorum bile. Beşevlerde çok iyi servisler var internetten bir bak derim.
  • Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim cevaplar için. Youtube'daki videoyu izledim ama açıkçası pek yanaşmıyorum ona. Elimde kalabilir gibi geliyor.

iphoneburada.com diye bir yer var, cedric'in dediği gibi beşevlerde ama 260 lira istiyorlar, pahalı geldi. kızılayda telefon hastanesi diye başka biryer ile konuştum orası daha uygun fiyat verdi ama oranın da pek iyi olmadığı konusunda duyumlar aldım. Sizlere de soruyorum çünkü denenmiş ve iyi olduğu ispatlanmış bir yer varsa öğrenmek istiyorum. 1OO1 nickli arkadaş, sezenler caddesinde ki yerin adı nedir? Başka tavsiyeler olursa yine duymak iyi olur:)
  • Arkadaşlar tekrar bir canlandırayım konuyu dedim çünkü hala güvenebileceğim bir yer bulamadım. Varmı önerebileceğiniz bir yer?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetturk01022050

fabrikamı yaptırıyorsun ikiz kulelermi diktiriyorsun aylardır güncel tutuyorsun tutuyorsun konuyu

Arkadaş 7 eylülde açmış konuyu ve gayet normal bir şekilde fikir alışverişinde bulunmak istiyor.
    Sen neden böyle saçma sapan bir mesaj atmışsın anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.