Bildirim
Ankara'da Iphone Servisi
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam kızılayda bahçelide emekde bir sürü var bence googledan ara önüne çıkanlardan şöyle kendi websitesi olan kaliteli olduğuna inandığın yerlerden birine götür, açıkçası kızılay civarında olup da temiz iş yapan seni kazıklamayacak yer sayısı oldukça az, bir arkdaş bahçelide bir yere götürmüştü kaliteli diyordu ama ismi aklıma gelmedi. bir de gitmeden önce mutlaka ara sorunu tarif et kabaca bir fiyat iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 20 Temmuz 2012; 3:32:38 > -
sakın kızılay, balıkçıoğlu, sıhhıye borsalarda falan yaptırma.telefonunda ne var ne yok araklarlar.tiplerinde meymenet yok oradakilerin -
Piyasanın durumu belli dediğiniz gibi parça çalma olayı çok olduğu için kendim seçtiğim değilde daha önceden bu konuda tecrübesi olan arkadaşların bildiği yerleri öğrenmek isterim. -
www.servisbilgisayar.com.tr Burda yaptırıyorum ben tüm Apple aletlerimi hocam. Şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı gayet güzel işlerini yaptılar. Benimde ekranım kırılmıştı 190TL'ye buradan yaptırmıştım. Öneriririm -
ben yaparım dostum, çankaya/öveçlerdeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
sakın kızılay, balıkçıoğlu, sıhhıye borsalarda falan yaptırma.telefonunda ne var ne yok araklarlar.tiplerinde meymenet yok oradakilerin
aman dikkat bir arkadaşında yazdığı gibi at hırsızı tiplere dikkat edin
özellikle borsalardaki telefonculara hiç güvenmeyin hepsi hırsız -
iPhoneburada diye bir yere yaptırmıştı arkadaşım ama bilgim yok detaylı. Fikir alınabilir. -
Riske girme bence Genpa vs tarzı firmalar parasıyla yapıyorsa ver yaptır az ucuza yaptırcam diye telefondaki parcaları riske atma
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nano ekran koruyucu nedir
- iphone wifi otomatik açılıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- airpods sol kulaklık az ses
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X