Şimdi Ara

Ankara'da Iphone Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4üm yere düştü ve ekranı çalışmaz hale geldi. Garantisi de yok. Ankara da işini iyi yapan servis önerileri alabilir miyim?

• hocam kızılayda bahçelide emekde bir sürü var bence googledan ara önüne çıkanlardan şöyle kendi websitesi olan kaliteli olduğuna inandığın yerlerden birine götür, açıkçası kızılay civarında olup da temiz iş yapan seni kazıklamayacak yer sayısı oldukça az, bir arkdaş bahçelide bir yere götürmüştü kaliteli diyordu ama ismi aklıma gelmedi. bir de gitmeden önce mutlaka ara sorunu tarif et kabaca bir fiyat iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 20 Temmuz 2012; 3:32:38 >
  • sakın kızılay, balıkçıoğlu, sıhhıye borsalarda falan yaptırma.telefonunda ne var ne yok araklarlar.tiplerinde meymenet yok oradakilerin
  • Piyasanın durumu belli dediğiniz gibi parça çalma olayı çok olduğu için kendim seçtiğim değilde daha önceden bu konuda tecrübesi olan arkadaşların bildiği yerleri öğrenmek isterim.
  • www.servisbilgisayar.com.tr Burda yaptırıyorum ben tüm Apple aletlerimi hocam. Şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı gayet güzel işlerini yaptılar. Benimde ekranım kırılmıştı 190TL'ye buradan yaptırmıştım. Öneriririm
  • ben yaparım dostum, çankaya/öveçlerdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

sakın kızılay, balıkçıoğlu, sıhhıye borsalarda falan yaptırma.telefonunda ne var ne yok araklarlar.tiplerinde meymenet yok oradakilerin

aman dikkat bir arkadaşında yazdığı gibi at hırsızı tiplere dikkat edin

özellikle borsalardaki telefonculara hiç güvenmeyin hepsi hırsız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhoneburada diye bir yere yaptırmıştı arkadaşım ama bilgim yok detaylı. Fikir alınabilir.
  • Riske girme bence Genpa vs tarzı firmalar parasıyla yapıyorsa ver yaptır az ucuza yaptırcam diye telefondaki parcaları riske atma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.